54

ТИЯ ТРИМАТА

преди 11 години

Къртят мивки! Те се лекували от алкохолизъм, но пък дошли в БГ то4но на алкохолен туризъм....обикаляли заведенията и изпили баснословни коли4ества алкохол....хахахахха....веселяци....може би са били на принципа: клин клин избива :)

53

ДО 48

преди 11 години

ПОЛИЦИОНЕРИТЕ СИ ГО КАЗАХА - ИСКАТ 20% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ, ЗА ДА СИ ГЛЕАТ РАБОТАТА. НЯМА 20% - СЕА ША ГИ ДАДАТ НА РОДНИНИТЕ НА ГЕРМАНЕЦА И ДРУГ ПЪТ ША ЗНАЯТ, АМИ ТЕ ИЗМОРЕНИ ОТ ЧАСНОТО ВА, ДИЦАТА ИМ ГЛАДНИ.

52

до всички плювачи

преди 11 години

АРЕСТИТЕ не са подчинени на МВР! АРЕСТИТЕ и ЗАТВОРИТЕ са към Министерството на правосъдието! Служителите в АРЕСТИТЕ и ЗАТВОРИТЕ не са ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ! Те са с длъжност "СЪДЕБНИ ОХРАНИТЕЛИ" и са служители, подчинени и ръководени от МИНИСТРЕСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО! Така както следователите (не не и разследващите полицаи!), прокурорите и съдиите! Хайде невежи ганьовчета, насочете си плювните не към МВР, а към Министерството на правосъдието и оная руса каликандзерка-министърката им!

51

до 31

преди 11 години

неграмотнико, МВР не охранява арестантите по следствените арести, това е работа на служители от МП

50

ДО 60

преди 11 години

Оня се е обесил, понеже докато е бил закли4ен у килията, куките са тъпкали приятелката му в другата стая.....не е издържал и е приклю4ил слу4ая

49

ss

преди 11 години

do 58 mnogo si prav samo che tuka e palno s "razbirachi" koito kato vidqt uniforma i aide MVR :) hubavo che poshtalionite oshte nqmat che i na tqh shte vikat policai :)

48

Анонимен

преди 11 години

Алкохола не прощава на никого-и тримата са се запознали в клиника за алкохолна зависимост.Животът им е минал под налягане.Лоша работа,избрал е смъртта,след като е осъзнал какво е направил-реално той се е освестил вчера и снощи не е издържал на напрежението на вината....

47

Венелин

преди 11 години

Алкохола не прощава и на германеца!

46

Анонимен

преди 11 години

Аре бе Цвъци аре стига ти толкоз вече...аре вече оставчицата

45

Анонимен

преди 11 години

Има татуировка малко дяволче с рогца . А ние имаме поговорка " не ръчкай дъвола "

44

Анонимен

преди 11 години

Големи истории ви казвам.

43

Анонимен

преди 11 години

охраната в следствените арести се осъществява от "Съдебна охрана", която къмМинистерството на правосъдието, полицаи там няма

42

КАКВИ СА ТИЯ АРЕСТИ

преди 11 години

БРЕ???? Ами то да го бяха настанили на хотел на Слън4ев Бряг направо! ГОЛА килия...повтарям ГОЛА!!! Сега обяснявайте на Германия, на роднините, на ЕС комисията 4е това е килия за 4ужденци......накдърници такива! Както някой по-долу беше писал, сега ни 4ака не само поредния грандиозен скандал и оплюване от ония от Брюксел, ами и дебели...ДЕБЕЛИ обезщетения заради тоя! Аман от аматьори и некадърници в тая държава и народа да им плаща после простотията!!!

41

Анонимен

преди 11 години

45Че ти си *** бе.Още ли не знаеш?Никой ли не ти го е казал?Какъв пропуск само....

40

осведомен

преди 11 години

До АнонименЗащо си мислиш, че в немските килии по полицейските участъци има кабелна телевизия? Е, в затворите може и да има.

39

Анонимен

преди 11 години

Немците не могат да пият алкохол - На един рок фест, немци се напиха - пиха само бира.В един момент взеха да се бият поможду си ,Изхвърлиха ги навън

38

ss

преди 11 години

ae pishlimeta ohrana na sadebnata vlast ne e kam MVR !!! stiga ste govorili gluposti bez da znaete ili taka vi e po-lesno???

37

Анонимен

преди 11 години

Цвъркониус ... аре оставки вече бе ... или ги пущат или ги самоубиват ... съдъ нема работа ...

36

Патоанатом

преди 11 години

"... като данните от приключила току-що аутопсия потвърждават причината за смъртта самоообесване." Ееее, яки аутопсии - самообесване, самоотравяне, самозастрелване... Поаро би казал - "Че то в ареста нали няма куки на тавана?" ... Вони сторито!

35

7

преди 11 години

Кой и защо го е обесил,,,това е въпросът