12

Ф.С.В

преди 11 години

Не съм гласувал за ГЕРБ защото знаех че ще чета в момента това--което и вие четете в медиите--затова не гласувах !!! а някой хора казват че бедността в Бг е МИТ--само че тяхните имена започват с Шимон(Симеон)-от такива хора милост не чакайте--милост за слабите и глупавите няма--!!!

11

Венелин

преди 11 години

*** от герб ни вкараха в най-лошата спирала - цените растат, потреблението спада, производството спада, безработицата расте, социалните разходи растат, данъците и акцизите растат и пак цените растат...

10

Анонимен

преди 11 години

На следващите избори - пак за мутри гласувайте, льольовци!Коалиция между Бойко, Трактора, Маргините и Галеви да ви управлява ще е най-добре.Това заслужавате, редно е да ги изберете!

9

възмутен

преди 11 години

До Анонимен 8 - Я, не ме обиждай! Ха-ха-ха! Поне с това се гордея, че не съм гласувал за тези некадърници и не съм допринесъл с моя глас за мизерията и изобщо за сегашното положение в страната. И да ти кажа по-добре да съм червено ***, отколкото палач на собствената си държава и хората в нея!

8

Един от смачканите

преди 11 години

Боко вярно мачка! Направо ни смачка, целия народ! Вървя по улиците и виждам само смачкани хора...

7

Анонимен

преди 11 години

ми какво правят по въпроса господа управляващите???

6

възмутен

преди 11 години

Това с поскъпването е познато, но това с геноцида над цяла една нация досега не беше се случвало! Три години групичката, начело на държавата, се подиграва с нас, с работещите, с пенсионерите, с майките.... Майчинството остава значително по-ниско от МРЗ, сигурно и от помощите на "онеправданите" е по-малко! Три години харчене на широка нога без грам лев за хората. Как се нарича това? Според мен - рекет и притискане на обикновения човек, игра с неговите нерви, здраве и живот! Докога?

5

Анонимен

преди 11 години

Животът в България продължава да поскъпва, но и броя на зомбираните тикви взе да намалява

4

Анонимен

преди 11 години

НИЩО НЕ Е ПОСКЪПНАЛО, ТОВА СА КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНСИНУАЦИИ.

3

Анонимен

преди 11 години

Ние искаме да четеме за "пусита", не за хляба..........

2

Анонимен

преди 11 години

Имам познати хотелиери по морето. Казаха ,че сезонът на ол инклузива(чужденци предимно от Чехия и Словакия) е бил много силен, но българите идвали за по 3-4 дена.

1

pipi

преди 11 години

той не е спирал а не че продължава