198

охлюв

преди 11 години

Който копае гроб другиму,сам пада в него-това запомни от мен господин равин !!!

197

ezzu

преди 11 години

gadni ortodoksalni psihopati, dano 2122 dodina dalapate "julti" patki za pari ... xha xhaxha-xha-xha

196

losovelamigusi

преди 11 години

До Анонимен"...айде, айде, този човек не е кой да е, той е духовен лидер на еврейска религиозна партия..."Не че ти дължа някакъв отчет, но ще си направя труда да внеса яснота в обърканите ти представи за държавата Израел. Аз живея близо 20 години в тази държава и повярвай ми, това което знам за Йосеф Овадия е не повече от това, което ти научи днес за него(т.е. че съществува такава личност). Още по-малко ме интересува, какво бил казал или мислел. Много повече ме интересува, какво говори и мисли, политическият светски елит на държавата. И пичове, набийте си го в главите-Израел е модерна светска държава. Компактни маси/групи от ултрарелигиозни има в няколко града на страната(съставляват не повече от 10% от населението и), но ние с тях на си мешаме капите.

195

до 269

преди 11 години

Никой не купува земя,а и да купува.На тебе какъв ти е проблема,ще протестираш ли смешен а??,или ще хукнеш към балкана)).Смешен си ти и твойте писаници

194

Анонимен

преди 11 години

Равин се моли на Яхве за унищожението на мирни хора? Е как искате да ви обичат? Кой обича палача си?

193

Анонимен

преди 11 години

Не знам защо , но когато Нина ми казва , че България е най- красивта старна ,тръпки ме побиват. Тези мили думи ми звучат много лицемерно. Не искам да чувам , че евреите харесват Бълария. Зловещо ми звучи това.

192

Анонимен

преди 11 години

Хаха Писах като на майтап за "доброто и лошото ченге", а се убеждавам все повече, че съм бил прав, сега пък коментар 262 е "лошото" хахаха вие от службите(предполагам, че работите за тях) сте били много елементарни...

191

Анонимен

преди 11 години

Ще си купя сапунена фабрика и ще я нарека-''Израел''!Пари ше направя можете да сте сигурни!

190

до268

преди 11 години

Аз съм евреин,и се гордея с това,а тука е пълно със антисимитски изказвания.Смешници

189

Нинче

преди 11 години

очичките ли искаш да ни замажеж. За да си ги притворим. А ние много добре знаем за еврейската активност в България на пазара на имоти и земеделски земи. И как се опитахте да завъртите главата на тъпия ни земеделски министър. За да ви продадял големи обеми от държавния фонд.Дребни селски тарикати. Мазен си като дърт евреин.Смени тактиката :)))). Сега се мазниш. Нали знаеш ласкателството като прийом кога се ползва. Явно знаеш и този номер.

188

Анонимен

преди 11 години

hhhhhhh най хубавата страна ама друг път . това може да го каже някой който не е прекрачвал границата . Нино ти не ис еврейка дори да говориш иврит . гаранция . просто стила ти на изказване не е еврейски. покривай се някъде че си прозрачна

187

Анонимен

преди 11 години

То ако ставаше с молитви,щеше и с псувни да става!До сега Бойко да е паднал 6 пъти,ама не пада нали?Тя религията е вършела работа когато не е имало образование.Днес с молитви само проклетия може да си донесе човек!Не бачкаш ли да изкарваш кинти *** се моли на арменския поп!

186

до 260 Нина

преди 11 години

Имаме една много хубава българска поговорка "Прекалено хубаво не е на хубаво." Та твоите думи са прекалено хубави, за да са искрени... Sorry, но някак си ми звучиш много изкуствено и не мога да ти повярвам, че мислиш всичко, което пишеш, значи все пак играеш по някакъв сценарии...

185

до 262

преди 11 години

Там в Англия си едно незначително човече,***.Къш ще викаш на долнопробната си майка дето те е родила

184

до 259

преди 11 години

Като има пари ще купуваме,ти като нямаш пари ще си ядеш мухлясалия си залък.Ти по далече от нужника на село то си излизала ли ??,май не.Излез и виж какво говорят за България ,не са и хубави неща.От къде имаш инфо че евреите купуват земая??.Май от болната си фантазия.Айде отиди на спиш мила,и си пийни хапчетата

183

До 258

преди 11 години

Къш бе евреин. Англия и другите страни сами са определили правилата, кой да допуснат в страните си. Аз съм Българин и не желая евреи в България. Носите само зло, атентати и корупция. Корупцията е ваше изобретение. Ние, българите не ви искаме. Ако не си забелязал.

182

Нина

преди 11 години

да, българия е една от най-красивите страни, била в Швейцария...ужасно нещо, няма и море, планинският пеизаж наподобява българският, но е по-непроходим, няма я и Дунав... не, аз нямам информация българия да става палестина, нито искам подобно неща. Родината се пази от всички вас, от всички потенциални нашественици, но не вярвам, че евреи имат апетити към Б-я!

181

До Нина

преди 11 години

Защото България е най - красивата старна на света и е кътче от рая , за това ли ни се направате?За това ли купувате няшата земя. Втора Палестина ли ще става тук ?

180

Мариана

преди 11 години

Ама и *** и турските шпиони имат един МЕТОД ? като ги настъпиш или ти повтарят едни и също или ще те обвиняват че си от някоя партия , та българите да не дискутират проблема ,а да се карат заради партиите . Като шпионката Мукадес , като я настъпиха се ЗАВЪРТЯ към политиката и някои се хванаха веднага "абе добре му го каза"

179

Нина

преди 11 години

Да, и климата е страхотен..