16

kkk

преди 11 години

Как няма да има безработица?Малкия бизнес е направо смачкан,задушен,дъх не може да си поемеш ако започнеш нешто.Държавата не помага само те дебне как да те убие.Комисии,инспекции,агенции,полицаии всичко е впрегнато да глобява,затова всеки ден хората скачат от балконите.А за цените--нема думи.всичко е УЖАС

15

до 17

преди 11 години

В България вече не става въпрос за мързеливите, а за хората с опит, стаж и солидно образование, на които натрупаните знания и отговорност отиват буквално в "канала". Като се съсипват поголовно фирмите как човек да си намери работа. В блато пробвал ли си да тичаш, да видим докъде ще стигнеш.

14

баба ви от Трънско

преди 11 години

Докато 2,5 млн. работещи издържат 1 млн. *** няма как да има напредък. Западният свят благоденства, защото 500 г. е трупал милиарди благодарение на колониите си и безплатната работна ръка. Ние колонии нямаме, но имаме 1 млн. ***, които биха свършили същата работа, ако се впрегнат както трябва. Кой казва, че робовладелския строй е лош? Не вярвам някой да има нещо против да види как всеки ром копае по 16 часа, произвежда и увеличава БВП на страната.

13

бриз

преди 11 години

В България няма сериозни инвестиции,защото на мнозинството не му се работи,искат само да се водят на някаква работа, за да им се води стаж за пенсия..Как може 40/50 год. хорада си мечтаят за пенсия и за нищо друго,това е мат,ряла останал тук,колкото да не си го признавате дори пред себе си.

12

Анонимен

преди 11 години

Че работете бе кой ви пречи Бойко, СтаниШеф, Доган ..

11

pet

преди 11 години

По мислете по това:Защо няма компании които искат да инвестират в страна с ниска часова ставка, голяма безработица и най-малко данъци?Според мен защото процентите които си искат нашите политици са по-големи от другите страни около нас!Докога народа ще търпи и гладува си е негова работа.

10

Анонимен

преди 11 години

Като изключим София, България е населена с пенсионери, безработни и ученици.

9

Морена

преди 11 години

герберска пуси райът ..хахахахахах ;Д

8

Анонимен

преди 11 години

Ало, осми номер, човека ти говори, че за 22 години чак такова чудо не сме имали. Ръст на безработицата през лятото. Ти си *** герберска пуси райът

7

ПУДКО

преди 11 години

ВЪВ ВЛАСТТА ВСИЧКИ СА ДОЛНИ ПУДКИ.

6

Морена

преди 11 години

Е, българин, не само, че ще го изтърпим, но и втори мандат ще му дадем, мазохистииииииииииииии ли сме -да или не?

5

damata

преди 11 години

Ей, умнико, та ти ще вземеш да откриеш топлата вода, бе!Щяло да има голема безработица, ами то за 22 г с какво мръднахте живота на хората нагоре? С нищо! Само глупости и дивотии творите ! Всички заедно сте едни крадльовци и лъжци долни с празни кратуни.

4

Българин

преди 11 години

Е, ако изтърпим борисов до пролетта, значи сме пълна ***, а не народ !!!

3

Морена

преди 11 години

Нормално, 4 та година ГЕРБ настройва овцете един с/у друг, нахранени ще останат само ГЕРБ и верните им кучета. Заслужаваме си го!

2

Анонимен

преди 11 години

а БЕ...Ако се регистрираме всички безработни, които не получаваме обезщетения и помощи..дал няма да прехвърли 45% безработицата?

1

Име

преди 11 години

А дано , ама нада ли , тежка зима се очертава другари !