48

Математика

преди 11 години

Преките и косвени разходи за годишната издръжка на *** в България възлиза на над 10 милиарда лева. Тази сума разделена на работещите и техните родители (пенсионери) показва, че нашият труд всъщност се равнява на средна заплата над 3 хиляди лева и пенсия от над хиляда лева. Правете си сметката, защо сме бедни. Трябва да намерим начин, нашите пари да идват при нас. Не можем да очакваме това от управляващите, значи единствено зависи от нас. Протести до дупка - не искаме да издържаме ***.

47

Ариец

преди 11 години

Пълна подкрепа за унгарците!Време е и ние да последваме примера им!

46

Анонимен

преди 11 години

Ама те не обвиняват всички роми.Просто нулева толерантност към престъпниците от ромски произход.Жалко,че няма да ги убиват на място.Гей дружината от САЩ и ЕС освен *** и араби престъпници обожава и ***.Естествено-в новата сграда на ЕП за милиард евро всички *** са интегрирани.

45

До Хелзински

преди 11 години

Хората и народите, сами коват съдбата си. Ако толкова лесно можеше да се помага на неузрелите, то досега светът щеше да е идеален. *** пример - чисто нови къщи напълно обзаведени и чисти подарени на *** от нашите пари. След две години приличат на гето. Къщата в случая отразява съзнанието. Насила можеш да вземеш, но насила не можеш да дадеш. Когато това племе узрее (ако изобщо това се случи някога) то тогава и за тях ще дойдат други времена. Но нека поне не пречат на нас, като ги издържаме.

44

se

преди 11 години

Не в *** е проблема а във властите които разбиха България.Ако имат работа няма да са тумор в обществото ни.Разбиха всичко ,,демократите" и сега ромите им виновни.Къде са заводите,селското стопанство,промишлеността господа ,,демократи"?Когато осигурите работа и хляб няма да има глад и няма да има проблеми с ***.

43

Да, да

преди 11 години

Кой плаща !? За всичките им кражби (на ток, вода, кабели, битови и всичко, което ви дойде на ума), за помощите, престоите им в болница и затвор, изоставените на държавата деца, интеграционните програми и т.н. Това всичко е на стойност милиарди евро на година. И така десетилетия. Само Бог знае колко по-богати щяхме да бъдем ако не бяха *** и колко по уредена и нормална щеше да е страната ни....

42

Филия с мас

преди 11 години

Да се поучим от братята(и дветв нации сме били в една орда) унгарци. Да основем такава партия и България, да спасим страната си.

41

SAUER

преди 11 години

Не само *** ,а най-вече тези които ги покровителстват като Хелзинският комитет и всички подобни и фондации и политици трябва да се осъдят,да им се национализира имуществото и за винаги да ги изритаме от страната.

40

Сали Ибрахим

преди 11 години

Секи път га отворам тоа саит секи път саму за гупости пише сенемоа разберъ щого праите тоаа махаи са оттам да дода тебе местото я съм виждал ама туи не убаво зимаш парите саму напишити нещо иза *** *** малку да ни полязирате САЛИ ИБРАХИМ РАШКОВ армеиц от цисикату.

39

Анонимен

преди 11 години

Във БГ трябва да се приемат и то бързо закони от дупетатите специално за ***.Трябва да ги накарат да работят по програми към общините , ама не само на книга.Който не работи - без детски и социални помощи.Трябва да си плащат тока и водата като всички останали.Детски до трето дете.А не както е сега ,шепа мазни и охранени *** да прибират парите по така наречените "ромски програми"

38

Анонимен

преди 11 години

Само така! Трябва да се тръгне от някъде, за да дойде и у нас.НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ!!!

37

Анонимен

преди 11 години

Браво! Ще оберат всички гласове от раз!Тук няма ли да има такава?

36

Анонимен

преди 11 години

Do 43 от къде си сигурен, че точно така са се наричали племената населяващи балканите по онова време.

35

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

ТАКИВА С БЯЛА КОЖА СА ЕДИНСТВЕНО АЛБИНОСИТЕ НО ТЕ СА МНОГО МАЛКО ПО СВЕТА ТАКА ЧЕ НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА МНОГО УМЕН БИОЛОГ ХАХА

34

Анонимен

преди 11 години

Браво на унгарците.И ние трябва да ги подкрепим.Само така ще покажим на лицемерна Европа,че не може да ни застявя да отглеждаме плеада ***,крадци, убийци само защото имали права.И ние сме хора и имаме права,не да ни заставят да живеем като техни благодетели,да работим и да издържаме тази ***.

33

Щандартенфюрер

преди 11 години

С това гадно племе - *** трябва да се действа само така.Никаква толерантност.Жалко че в нас няма политици и мъже да постъпят по този начин.А *** се е впил като гадна пиявица в държавата и смуче кръвта и.Жалко че вече ги няма тези които бяха готови да решат този *** проблем.

32

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

СЛАВЯНИТЕ С БЯЛА КОЖА? ХАХАХХА ЕГАСИ ВИЦА.... КАЖИ ГО НА ХИТЛЕР ДА СЕ ПОСМЕЕ МАЛКО ХАХА ТРАКИЙЦИТЕ БИЛИ ***? ХАХАХХА ТРАКИЙЦИТЕ СА ПЪРВАТА РАСА В ЕВРОПА ВЕ ДИВАК... КАКВИ ТИ ***.... *** МОЖЕ ДА СА ОНЕЗИ СЪРБИТЕ И ГЪРЦИТЕ(ТЕ ПО ТОЧНО СА *** СМЕСЕНИ С ***) АЙДЕ ДАВАЙ ДА ТИ ПОДАРЯ ЕДИН БИЛЕТ ЗА СОМАЛИЯ И ДА СИ ХОДИШ ТАМ ПРИ БРАТЯТА ЗАЕДНО С 20ТЕ МИЛИОНА *** ПОЗНАТИ ОЩЕ КАТО ГЪРЦИ И СЪРБИ(ТИ МОЖЕ БИ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ ХАХА) ТРАКИЙЦИТЕ БИЛИ *** ХАХХАХАХ ЕГАСИ ВИЦА ХАХХА МНОГО СМЯХ ХАХ

31

До Хелзински

преди 11 години

Теб да не те оплождат всеки ден нечистоплътни *** или обичаш да се гушиш в катуна с тях? А ако няма *** и парички няма да има.Нали ненормалнице?

30

БГ РОМ

преди 11 години

Нии ни отива никъде. Нии сме българ и тука си стоим. Вси4ки българ да фащат пътя и у африка да варят. Тук в БГ само нии ша стоим.

29

Анонимен

преди 11 години

За бога, това са граждани на ЕС!!! Всички трябва да вземат решение не само Унгария и Франция, България също не трябва да носи отговорност за тях и да ги прибира от Швеция.