286

Анонимен

преди 11 години

АКО МОМИЧЕТАТА БЯХА ОСКВЕРНИЛИ ЦЪРКВАТА, ТЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО ЗАТВОРЕНА И ПРЕОСВЕТЕНА. ЦЪРКВАТА ОБАЧЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ РАБОТИ, ЗНАЧИ ОСКВЕРНЯВАНЕ НЕ Е ИМАЛО.

285

Анонимен

преди 11 години

До !Абсолютно съм сигурен, че цял ден ще стоиш тук и ще пишеш някакви безмислици, които нямат нищо общо със случая. И разбира се, ще се бараш интелектуалец. Доста си жалък. На никой не му пука за евтината ти кенефна агитация.

284

до BAY PANDEL

преди 11 години

Проблемът не е в моето четене, а в твоето писане.

283

Анонимен

преди 11 години

До 310 ти адвокат ли си на Путин че знаеш или секретар , съдът в Русия е независим е по голяма глупост едва ли може да съчини , толкова ли си наивен или смяташ останалите за *** иначе естествено че путин не се занимава с всяко дело да не е свръхчовек , в случая само една негова мимика и присъдата на тези момичета е прочетена ей така за назидание за да се стряскат другите желаещи.

282

!

преди 11 години

Преди няколко дни в Южна Африка застреляха работници които стачкуват за правата си,на опозиционен протестен митинг в Албания убиха двама протестиращи и още и още примери по света,хора които биват убивани защото се борят за правата си,а света мълчи.Изведнъж за тези поругаващи християнството и храма "интелектуалки" целия свят тръгна да ги подкрепя.Без значение за кого става дума,за Русия или Путин,не ме вълнуват,просто те си заслужават присъдата.

281

до BAY PANDEL

преди 11 години

Да, срам ме е.

280

Анонимен

преди 11 години

Едва ли тези момичета са имали акъл всичкият шум да е планиран, но е едно е сигурно - след около 3 г. те ще са милионерки. Я в някоя партийка на далаверка, я на международни турнета 1-2 да събират за фондацийки...

279

до 309

преди 11 години

Няма да има. Какъв проект, какви пет лева? Когато има поругание на църква, тя се затваря и се преосвещава още на другия ден, дотогава вътре не се изпълняват служби и не се палят свещи. Църквата не е била затваряна, значи поругание не е имало. Ти май не си наясно как се действа в такива случаи? И откога църквата поставя паметни плочи за така наречените "безбожници" ? Значи и в България ще поставим а? Сигурно защото България е била поругана?

278

Анонимен

преди 11 години

До 311 защо ти сложил ли си си

277

за 308

преди 11 години

Путин няма отношение към случая. Той е президент не е съдия. Съдът е независим.

276

Анонимен

преди 11 години

До до 305Ще има. Даже вече проекта е в ход. И в България ще поставим подобна плоча. За да се помнят имената им.

275

Анонимен

преди 11 години

До 302 *** горнонанадолски , жалък си колкото кумирът си Путин , който се уплаши от три пусита , чистои просто трябваше да има някакво административно наказание без много шум и толкоз , но той гузен негонен бяга и от мухата направи слон по тзои начин изпълни глупакът замисъла на пуситата , те си постигнаха целта.

274

до 305

преди 11 години

Няма да бъде преосветен и пред него няма да има табелка с поругателите, защото поругателство не е имало.

273

до BAY PANDEL

преди 11 години

На теб и дърветата в парка ти се виждат като "доста развити жени".

272

за 301

преди 11 години

До до 295Ще бъде преосветен и пред него ще бъде поставена плоча с имената на неговите поругателки и имената на тези, които ги подкрепят в това им деяние.

271

Анонимен

преди 11 години

Егати и мъжа дето се пише Путин на три пусита се ежи браво молодец , богатир.

270

за 298

преди 11 години

Виеше еврейската тълпа.

269

до 295

преди 11 години

Той не беше преосветен и няма да бъде преосветен, защото поругание не е имало.

268

!

преди 11 години

До АнонименТи прочете ли какво написах?Казах,че това което са направили тези дами е недопустимо и трябва да бъдат наказани.Простиха им цирковете на червеният площад и върху трамваите,но това което направиха в църквата е недопустимо и трябва да си получат наказанието,още повече,че това са майки и как възпитават децата си с подигравка към християнството.Преди да ме упрекнещ първо ми прочети изказването!

267

Анонимен

преди 11 години

Разпни го, разпни го - виеше тълпата преди две хиляди години...Разпни ги, разпни ги - вие тълпата и днес...А Исус ни учеше че трябва да прощаваме...