32

до 34

преди 11 години

Не, не виж сега, явно не разбра въпроса, а той е много точно зададен - мислиш ли, че ако сега ГЕРБ паднат от власт и дойдат гея и хидролога цените на бензина и нафтата за които пишеш пак ще станат 1,86лв. а нафтата 1,70 както е било 2009?Само това искам да знам, а не при кой, колко се е качило, разбираш ли какво те питам?

31

Анонимен

преди 11 години

Да министърче нагло цените в световен мащаб полудяха но на долу само в БГ цените полудяват нагоре.Заслужаваш с камъни да те убият пред парламента теб и цялата пасмина ***.

30

цензура

преди 11 години

видях го тоя и си загубих апетита... слагайте вече някакви животинки - котенца, кученца, папагалчета... писна ми да ги гледам тия ***. пък и по-леко се поднася -> тока поскъпна - две усмихнати малки котенца, бензина поскъпна - папагалче в джунглата, хляба поскъпна - кученца тичат в нивата, БДЖ фалира - кончета на полянка...

29

Бесен

преди 11 години

За каква промоция говори този и дали ходи по магазините ? В Кауфланд до така наречените промоционални стоки има с по ниски цени и никои не пазарува от 'народните стоки " за бедните .И това ако не е поредната далавера на тези управници . Само една здрава тояга ще ги управи и монополисти и управляващи .Оправиха здравеопазването , образованието ,земеделието сега и спорта опря дъното.До кога и колко ще търпим ?

28

до 33

преди 11 години

Виж ся пич, вижда се, че не обичаш ГЕРБ, но не така профански да се изказваш, защото не печелиш по тоя начин. Ако искаш да ги наплюеш, направи го интелигентно, като номер 24, а не така серсемската и ургулешката. Значи колкото и да мразиш ГЕРБ, не можеш да напишеш такава простотия, че един министър може да качва цените на стоките. Това и по бай Тошово време не съм сигурен, че можеше един човек да го направи. Затова по-спокойно, мисли първо и с добри аргументи действай.

27

До 30

преди 11 години

Ще ти отговоря така, мислиш ли че петрола тогава е бил по-скъп от сега? Отговора е не! КОе оскъпи горивата толкова ? И защо именно при това правителство Да се върнем още назад във времето в последния ден на НДСВ Бензина бе 1.45лв. дизела 1,50. за 4г. мандат на тройната коалиция Бензина скочи с 25ст. а нафтата с 20ст.и това Е заради увеличение на акциза който прибира държавата. За 3 г. при ГЕРБ скока е с по-левче. Правиш ли разлика между 20ст. за 4г. и 1лв за 3г.? При една и съща цена на петрола

26

Man United

преди 11 години

Всъщност ... Найденов.... Вие сте един от най-безполезните министри последно време.

25

до 22

преди 11 години

Ще ти задам един въпрос, ама искам честно да ми отговориш - кажи ми, мислиш ли, че ако сега ГЕРБ паднат от власт и дойдат гея и хидролога (защото просто няма кой друг да дойде) цените на бензина и нафтата за които пишеш пак ще станат 1,86лв. а нафтата 1,70 както е било 2009? Ама честно ми напиши, да си направя извода с какъв човек разговарям и какъв му е потенциала.

24

Анонимен

преди 11 години

"Те казаха... ние казахме..."Да не изскочи сега някое СРС и да лъсне поредната грозна истина : ) Не че на някой ще му направи впечатление, ама поне да се види за какво са похарчени тия десетки милиони за подслушване...

23

Анонимен

преди 11 години

Единственият нормален в това правителство е Свилен Нейков!НО ,като се има в предвид че спорта ни е трагедия,става ясно че и той е аматьор!!!!!Просто от кол и въже са тези.НЕ стават...НО за сметка на това,здраво се гаврят с хората!!!!

22

Анонимен

преди 11 години

Бойко,Бойко,горивата ще ти изядат главата."Този,който ни разсмее,той ще ни разплаче".Този,който ни издигна,той ще ни свали от власт.И бог не ще ти помогне.Натам отиват нещата."Боже,пази ни от приятелите,от враговете сам ще се пазя"

21

Анонимен

преди 11 години

*** Мършата да премахне картелите, а не да работи именно за тях и против народа, а цените сами ще спаднат ако има конкуренция.

20

недоволен

преди 11 години

Нямат топки гербаджиите, нямат топки. Язък. А така добре започнаха. Всички в кабинета веднага клякат и започват като пу*ки да се обясняват, само като ги нападне опозицията, а тя няма какво друго да прави. Сега вместо тоя пухльо на снимката да ми се оправдава и да губи много повече по този начин, трябваше с твърда позиция да излезне и да каже - "Правя това и това, защото смятам, че е правилно и точка. Правилно или не, времето ще покаже". А той кво? "Ще замразим цените, ама не, чакай малко че БСП ни се скараха, затова сега смятам, че нямаме право да се месим на търговците, или не, не, всъщност исках да помогна, ама се ***" Какъв откровен разговор ще водиш с акули бе, ***? Тук трябва твърда ръка, а не мека китка като твоята, разговори с вълци-милионери ще ми води, барем се смиялт над бедните и намалят цените. Профан от класа. Нямат топки гербаджиите, за жалост така се оказа, пак да повторя.

19

СС

преди 11 години

А нещо да напишете по въпроса ,че искат да премахнат Христо Ботев от учебниците понеже описвал фесовете като насилници ?

18

Анонимен

преди 11 години

НЕзнам единственото което мога да кажа е че бензина в последния ден на тройната коалиция беше 1,86лв. а нафтата 1,70лв. и всички мрънкаха за скъпите горива, блокираха се бензиностанции имаше брожения, сега цените са почти двойно по-високи, заплатите не са мръднали и с лев нагоре даже някъде са намалени, за сметка на това, заради скъпите горива скочиха цените на всичко, но никой не мрънка, никой не блокира бензиностанции, няма брожения, всички са доволни и обичат ГЕРБ. Ей тва как става не знам.

17

Анонимен

преди 11 години

V ISPANIA ZAHARTA E EDNO EVRO A V BALGARIA E POVECHE,,,,,,,,,,,,NA KAKVO SA DALJI TOVA ?

16

Македонска наденица

преди 11 години

Грух, грух, упс аз май пак се изказах неподготвен.

15

Анонимен

преди 11 години

бандити мръсни-начело с вожда си! срам ме е, че такива хора изобщо имат власт- тоя смрадлив лекар, който пусна 20 годишно телшко месо на пазара, това корумпе да дава акъл, а да не е в затвора!

14

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ-БАНДИТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ.СБОРИЩЕ ОТ МУТРИ,ПОЛИТБЮРОВЦИ И ***...СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!

13

каназирев

преди 11 години

Бесило за този мерзавец и цялото правителство на ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!