25

Анонимен

преди 11 години

На Цв.Цветанов му трябват още две панелки за да се изравни по квадратура с Р.Овч,който има в София апартамент 300 квадрата.Ама никой от комунистите не го пита откъде аджеба и как го купи тоя имот.

24

sevtus

преди 11 години

23, изобщо не си наясно моето момче. "Лошият капиталистически свят" роди своето най-добро отрицание в лицето на комунизма. Така, че нямаме причини да го мразим. Просто трябва да го премахнем - с хладен хирургически удар. Без емоции.лицемерният тартюфовски популизъм за недохранените корейски деца си я запази за някоя либерално-уродлива спявка, след която тартюфовците се чувствате в отлично настроение, ч(е сте успели да изразите..... съчувствието си

23

Анонимен

преди 11 години

Стига веее, тая чанта струва 5 долара. И то с всичките и надценки. Да живее Китай!

22

Анонимен

преди 11 години

Тая чанта колкото половината им годишен БВП

21

висшист

преди 11 години

Ето това е гнусното и извратеното на комунизма - 99% са вечно гладни, бедни и с празни хладилници, а 1% се къпят в пълен разкош. Досущ като у нас: тезио дето реват по цял ден тук във форума колко са бедни и жалки, догодина ще гласуват за БСП, без хич да се замислят, че Р.Овч. има къша в Англия и кара джип за 200 000 лева, че Серж гея даде 5 милиона на любовницата си, че Доган взе 2 милиона хонорар за нещо дето звездите му го говорят.. Е кажете ми, това нормални хора ли са или *** ***?

20

Ъц

преди 11 години

Защо не направите сравнение с нашите родни политически чанти, когато българския народ тъне в мизерия. И не е ли по-добре да гледаме какво има в нашето канче, вместо чуждото.

19

Анонимен

преди 11 години

1 мойто момче, тази малка чантичка, струва има няма 1500 долара. Колко бедни хора в Корея, могат да се нахранят с тези пари, според теб? И въобще има ли някакъв морал и човещина в тая грозна сценка? И защо трътлата нисе чанта създадена в "лошият капиталистически свят"?

18

Анонимен

преди 11 години

какво коментирате другите. я погледнете насред българската мизерия как се разхождат наяите управници. пример да давам?

17

Анонимен

преди 11 години

Навсякъде целта на властващите елити е да имат всичко, а народа - кучета го яли ...в БГ не е много по-различно. Да, имаме право да ги псуваме и да ги ругаем, но ... на тях не им пука.

16

corecoredut

преди 11 години

Da podkrepqm izbora i ,edna dama trqbva da skromna i delova/oshte poveche pyrva dama/.Otsava samo da e po -dobyr politik ot sypruga si .

15

@13

преди 11 години

Можеше да носи някоя много по-красива чанта родно производство и да каже както подобава на една комунистка: "Другари, ние произвеждаме красиви и качествени продукти. Всяка наша чантичка е бомба, а всяко порфейлче граната срещу грозният призрак на империализма и неговите развратни нечестиви последователи. Ура, другари!"

14

sevtus

преди 11 години

Нормално е комунистите като естети да предпочитаме Диор. Освен това нека да не забравяме, че декадентския стил на Диор е откровено подигравателен към лишената от въображение еснафска средна класа - гръбнакът на съвременната капиталистическа система.И нещо друго - вие представяте ли си какъв *** е жената на онзи полуграмотен бивш военен и типичен републиканец с вид на низов старшина от дълбокопровинциално поделение - Мит Ромни. На такива само чувал им подхожда....

13

Анонимен

преди 11 години

Kvo da gledam nekvo potno prase s nekva deto nema izbor dali da bude s nego.E natia im trebva duj ot bombi na4e ne vijdam obiknovenia 4ovek kak moje da poeme putia kum bialte durjavi

12

Анонимен

преди 11 години

до номер 1какви 50 евра за чанта диор бе селянче???ако те чуе диор ,ще те се обиди бе...

11

до 8

преди 11 години

Какво го лансираш тоя Ким Чен Дзън Дрън? Тук е ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ, набийте си го в *** тикви *** мръсни долни. В ДЕМОКРСАТОЧНА ЕВРОПА няма място за комунизъм.

10

1

преди 11 години

e vie pak ko iskate 1va dama e vse pak s platnqnata torba li da tragne.

9

Анонимен

преди 11 години

Охоооо, тази може само да диша праха на нашата Масларова.

8

Анонимен

преди 11 години

Което подсказва че жена му не вярва в идеологии, идеологически врагове и прочее пропагандни глупости. Тези лъжи са за народа, а на върха ги измислят.

7

Анонимен

преди 11 години

То тази чанта е лукс и в България. Докато някои се разкарват с такива чанти и с автомобили като танкове останалите /мнозинството/ си броят жълтите стотинки и си мислят, че ще е разхищение ако си купят повече от една кофичка с кисело мляко. Други пък се радват на демократично западно сирене от палмово масло.

6

Анонимен

преди 11 години

Забравихте ли за Масларова?