52

възмутен

преди 11 години

Какво ще спестят бе? Разбирам да спестявам на моя сметка, а не да пълня гушата на твоите любимци, дето не знаят вече откъде какво да краднат! Това го обясни на хората, изработили необходимия си трудов стаж към тази скапана държава и не могат да се пенсионират, защото нямат възраст! И така без работа, защото никой не наема хора в предпенсионна възраст, са хем без заплати, хем без пенсии! Стига сте дрънкали глупости! Ако толкова ви харесват ГЕРБ, вземайте си ги и заминавайте извън страната!

51

до 49

преди 11 години

блажени са верващитекакто национализираха на миньорите частния пенсионен фонд, така ще стане и с тези пари

50

Анонимен

преди 11 години

Импотентното правителство ликвидира икономиката. Не мога цял живот да издържам некадърния работодател, не мога да издържам 10 ***, заради безпомощността на това правителство. Още преди 10 години прогнозирах, че се опитват да направят пенсията социална помощ. СОЛИДАРНОСТ В ПРИНОСА, а НЕ в РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО на ПАРИТЕ, КОИТО СА ИЗРАБОТЕНИ ОТ ДРУГИ! Алогично е увеличаване на пенсионната възраст-трябват работни места за младите, дори и по-ниско платени! Целенасочена политика Рат-Ът !

49

Смях

преди 11 години

Ей тва е шах и мат с пешката.1. Вдигаш Минималната Работна Заплата2. Вдигаш данъците базирани на МРЗДругарите милиционери да не се чудят защо безработицата и сивият сектор растата - то по-добре да чакаш на социални отколкото да бачкаш за бруто 600-700 лв и държавата да ти взема повече от половината с осигуровки, ДДС-та и т.н.

48

!

преди 11 години

Спрете ***, не дерете още една кожа на тези на които все още макар и на косъм се крепи системата! Капката скоро ще прелее и тежко ни горко на всички. Ако си мислите че вие зад високите оградите ще се отървете, ще бъдете изненадани!*** 1во вас ще линчуват

47

гербист

преди 11 години

Добре е, че има такива предложения за да се осигурят едни достойни старини на народа у нас. Вярно, че народа не обича да заделя пари за старините си, но нека да се замислят хората, че е по-добре сега да спестят и да имат с какво да живеят на старини.

46

Анонимен

преди 11 години

това май значи "плащайте докато сте млади и да се надяваме, че няма да доживеете да остареете, щото парите пак ще са свършили"

45

един млад поет

преди 11 години

Неискам никакви застраховки и социални вноски повече,само 10 год. да живея като нормален млад човек и после алал им всичките грижи за достойни старини,такова животно нЕма..старост-нерадост е казал народа!

44

възмутен

преди 11 години

Е,не! Повече не издържам! Писна ми три години от алчност, некадърност и рекет! Ако това стане тема за обсъждане и приемане, ако ще всички да ми се смеят, окачвам си една табела с протестен надпис и отивам пред Народното събрание! Може и някой прът да взема, че да изкажа "любовта" си към народните ни избранници!

43

БоСимеонов

преди 11 години

Това правителство от съкращаване на разходите неусетно премина и към съкращаване на приходите на хората. Боко, какво се моташ. От догодина ДДС-то 50%. Дянков знаеш ли как ти се зарадва. *** ви тъпо...

42

гост

преди 11 години

И още нещо. Изразът "достойни старини" е най-голямата подигравка, която съм чувал, по отношение на българския народ от собствените му политици.

41

Анонимен

преди 11 години

Като внеса някакъв данък и после чувам по телевизията как си раздават бонуси ....ааааа не мерси ще си ги харча на момента ....избирателите (мурагавите) да ви пълнят хазната

40

Анонимен

преди 11 години

Всичките ни цени са по високи от почти целия ЕС , доходите ни естествено замръзени с изключение на политиците , данъците ни са буквално данък върху данък , ДДС то е направо престъпно за това че не е различно за лекарства , храни и тн ....Малкия и среден бизнес е буквално смачкан ....това положение не може да трае дълго Една фалирала уж Гърция вземат заплати хората ...за нас все няма - така ли ?Не плащам нищо повече аз - да си тъсят други балъци

39

гост

преди 11 години

Колкото повече *** се увеличават, като процентно съотнощение, спрямо българите, толкова повече ще се качват данъците. И така, докато издържи системата. Но не са виновни ***, щом доброволно им дават, що да не вземат? По-големия проблем за България са т.нар. "мутри". Тези, които управляват директно или чрез подставени лица. Те позволяват, това, защото имат интерес от *** гласове при избори. Освен това, една мутра краде поне колкото 1000 ***.

38

Анонимен

преди 11 години

При 460 лева пенсия, за 35 години стаж, излиза , че внесено в държавата осигуровка 12 !!!!!! лева годишно, което не е истина!Таванът на пенсията ми показва, че съм внасяла на година по 22 лева за пенсионна осигуровка, което доказуемо не е така!Осигурявана съм на 2000лева месечно! Само за здравна ми вземаха 68 лева на месец!Къде е останалото, мръсни крадци! И имало Бог?!

37

Това не бива !

преди 11 години

Правителството продължава да бърка в торбата на гладния. Това не бива да става. Аз вече отписах ГЕРБ. Догодина ще направят същото почти всички избиратели. С други думи, циркът си отива. Дай Боже завинаги !

36

Анонимен

преди 11 години

Също така трябва и да оптимизира администрацията, да се намали броя на хората които са на държавната хранилка поне с 10-15%, да премахнат помощите на ***, и да се разработят програми съвместно със частния бизнес и ЕС с които да се създадат работни места из пустеещите райони на България!Има дори и по драстични мерки! Вижте например американците, където и да работят по света, щом са с американско гражданство, данъците които са платили в чужбина отиват пак в Америка!

35

Анонимен

преди 11 години

Поредната ГЛУПОСТ! Това чист рекет! Дайте да вземем и последните пари на работещите бедни българи........Това не е решение, а е проблем само по себе си!Има толкова много неща които могат( и трябва) да се направят, ама кой, КОЙ да ги направи? То само *** във властта и в администрациите и в министерствата и НАВСЯКЪДЕ !Държавата, на първо място трябва да вземе мерки за да се намали безработицата, и да се увеличат доходите на работещите! Само така така ще има повече пари! Също така трябва и

34

Анонимен

преди 11 години

Ей, говньовци нещастни, не искам да плащам повече данъци. Ако отиваха за достойните ми старини или за тези на родителите и бабите ми нямаше да имам нищо против. Парите ми пак ще отидат при онези хъхрещи хрантутници, които с нищо не са допринесли за благото на нацията, а само знаят да искат и да лапат. Това гласува ли се в НС, да очакват димките, които свалиха Виденов от власт. Търсете пари за гадната *** от другаде - от европейските хуманисти или от още по-лицемерните им американски събратя.

33

Анонимен

преди 11 години

alooooooooo upravlqva6tite ne mi mislete porednata glupost za cocane na pari,ami mislete na4in da varnete vzetite pari na horata ot zdravnata kasa i NOI.Ne davam nikakvi pari ve4e na nikoi i za ni6to,ne me interesuva ni zdr.kasa ni osigurovki.parite 6te si gi trupam v BURKANBANK elate da gi priberete.