37

ФАШИСТ

преди 11 години

до41 ДА БЕ - лентичките са ЗЛАТНИ КЮЛЧЕТА , там не върви " БАРТЕРА" само ГЪРБАВИТЕ имат достъп

36

Анонимен

преди 11 години

Е логично е цената на яйцата да падне след безобразното надуване покрай велик ден, логично е зеленчуците да са по евтини когато им е сезона... между "падане на цената" и "поевтиняване" има разлика, и за съжаление, въпреки че цените от време на време падат, тенденцията е за увеличението им...

35

член на БСП

преди 11 години

оште като прочетах новината и разбрах че ГЕРБ са виновни!ъ? объркъх са извинете ***. оште като прочетах новината и разбрах че БСП СА ВИНОВНИ за това исключително намаление а боико само си приписа заслугъта и пририаза лентичката !!!

34

ФАШИСТ

преди 11 години

до НАМАЛЕНО - и аз се "намалих " :)

33

демагог

преди 11 години

Ние комунистите от БСП обичаме на бялото черно да казваме, защото електората ни се състои само от прости хорица, селяни и *** и не ни трябва да доказваме нищо. Дано има повече в този форум, че платените ми колеги дето пишат по-долу да успеят да ги убедят, че написаното в статията не е истина.

32

НАМАЛЕНО

преди 11 години

Всичко се намалява ,намалява се яденето ,цигарите, пиенето дори и живота се намалява.

31

mmm

преди 11 години

kakvo mislite ste ska4a li o6te us dolara

30

ФАШИСТ

преди 11 години

ето , явих се и АЗ !:) вторичният *** се преработва ЕКОЛОГИЧНО , ЯЖТЕ , ПИЙТЕ и се ВЕСЕЛЕТЕ , ГЪРБАВИТЕ СА НА ВЛАСТ

29

Анонимен

преди 11 години

оставете го човека с фактите - той е сектант. Нали и аз пазарувам бе смотльо! Водя си сметки колко отива за храна всеки месец. Е вярвай, че само се вдигат! Освен ако не пазаруваш при китайците или в пенсионерския..

28

фактолог

преди 11 години

ФАКТ неоспорим е, че при ГЕРБ освен минимално увеличение на газта и тока, което е съвсем нормално и резонно за 3 години, АБСОЛЮТНО ВСИЧКО друго пада, което и компенсира това покачване. Месо, хляб, млеко, масло ...всичко е паднало с повече от 4-5 лева на килограм. Месото при гейтака Серж беше 12 лева, сега е свинският бут точно 5 лева, даже и по-евтино може да се намери. Е, как да спорим с фактите, освен ако не сме комунисти разбира се?

27

до 26

преди 11 години

Точно така! ГЕРБ правят политика като в оня стар виц дето старшината трябвало деликатно да съобщи на редник Петров, че баща му е починал. Привикал го при себе си и му казал "Леле Петров! цялото ти семейство умря!" , Петров през сълзи: "Ама верно ли :(", а старшината : "Споко бе, само баща ти!"

26

шофьор

преди 11 години

Алоооо Асфалт паша стига слага минуси бе ***,ами свали цената на горивото с 50ст.,защото го увеличи с 25ст. с минуси няма как да ни убедиш...

25

манаф до 26

преди 11 години

Ами аз всеки ден пазарувам, и освен лубрикацията за педераски ануси друго увеличено не съм видял. Храната навсякъде е паднала, даже в любимият ми и скъпарски "Пикадили"

24

до 25

преди 11 години

Живея в София другарю, а не на Позитано като теб. Също така аз вадя парите и аз пазарувам, така че за цени не ме барай, *** смотан. Лъжите ти даже пред пенсиите на пейката пред блока няма да минат, защото и пенсиите виждат и помнят кое, как е било. При Троката Крадци цените бяха тройни на сегашните, особено месото.

23

До кога?

преди 11 години

ГЕРБ тихомълком увеличават всичко с по 10-20-30 %, после шумно оповестяват, че го намалят с 1-2% и още по-шумно ни представят това като НЕЧУВАНО НАМАЛЕНИЕ.Докога ще ги търпим тия гербави нещастници?

22

Гард

преди 11 години

До 23:Алооо, ти в България ли живееш...или в някакъв паралелен свят?

21

до 17

преди 11 години

Ами да ти кажа - сега яйцата са по 25 стотинки, кило свински бут е точно 4,80, колкото беше при царя и НДСВ. Само при *** и хидролога месото беше 10 - 12 лева. Сега живота е точно 2 пъти по-евтин от злокобното време на крадливата Тройна Коалиция. Това което пиша, разбира се, е само за помнещи хора, не за *** *** с чугунени тикви и разширени ануси, фенове на позитански гейчета

20

шофьор

преди 11 години

До преди 2-3дни горивото го вдигнаха точно с 23ст.,а сега го свалят с 4-5ст.Та кое по точно е поевтиняло че ми се губи от погледа по бензиностанциите...

19

Охранител

преди 11 години

И аз да попитам: Тоя народ само яйца ли яде? И след като поскъпнаха със 100%, защо пък сега гръмко да не обявим, че са поевтинели вече с цеелии 25%...? И на вас като енергото и НАП...да ви таковаме...най-близките!!!

18

Колев

преди 11 години

МНОГО СИ ***......................................................................