23

ИВАН

преди 11 години

КАК ДА РАЗКРИЯТ АТЕНТАТОРА, КАТО НАШАТА СИГУРНОСТ Я РАСИПАХА, КЪДЕ СА СЛУЖБИТЕ НИ, ДВЕ ДУМИ НЕМОЖЕ ПРЕМИЕРА ДА КАЖЕ - ТОВА СИ Е ЧИСТ БЪЛГАРИН С БОМБА СПОРЕД МЕН, КОЛКО МУ Е ДА Я ПРИНЕСЕ В САКА И ДА Я ПОСТАВИ, НИКОЙ НЯМА ДА ГО ВИДИ И ПРОВЕРИ, ЗАЩО СЕ УЧУДВАМЕ, ПРОВЕРКИТЕ СА НА ТОЛКОВА НИСКО НИВО, ВСИЧКО Е КОРУМПИРАНО, ПРОСТО НЕ МИСЛЯТ ЗА ХОРАТА - ИСКАТ САМО ПАРИ, ПАРИ И ПАК ПАРИ!

22

rossen.kulov

преди 11 години

как ще го разкрият като трябва да кажат, че е или от Израел или САЩ. Те са си го изфабрикували това в опит да натопят Иран и да стане война. Но ако нападнат Иран дали няма Русия и Китай да я защитят ..? Дали няма да стане 3та Световна война??

21

Анонимен

преди 11 години

Истината е че вече над двайсет години ние нямаме както спецчасти, така и служба, която има ресурс за подобно разследване.

20

1%

преди 11 години

Абе човека от снимката не е никакъв атентатор,това и децата го разбраха вече.Хайде сменете версията.....нещо злополука,торнадо,земетресение.....т.н.

19

Анонимен

преди 11 години

МошеHHиK идe oT Моше

18

M!

преди 11 години

Защото този атентат е част от плана ръб и зъб. Целия свят е в заговор срещу древния български народ и сега се опитват да ни избият от любопитство като не казват кой е извършителя.

17

Анонимен

преди 11 години

Едно е сигурно.Преди да се взриви е извикал-Обичам те Сергеееей\Станиш\Бум.

16

Анонимен

преди 11 години

Наистина доста зле скалъпена и прекалено лекомислено веднага обвиниха Иран. Не знаят кой е извършителят, великите Мосад не са знаели, че може да се случи подобен атентат а знаят, че виновник е Иран. Прекалено лекомислено нетипично за евреите. Обикновено успяват с пропагандата ама сега не стана.Трябва нещо по сериозно да извършат и аз смятам, че ще го сторят.

15

Анонимен

преди 11 години

защото служителите на МОСАД са засекретени

14

bg

преди 11 години

abe nali sme v evropa ,,,,,,kakvi danni da ima kato se vliza samo sa l, karta i nikade se se registrira koi vlezal izlezal ili nai i tova ne znaete aaa,,,,sega znaete

13

Моше

преди 11 години

Докато не намерят начин да изкарат, че атентатора е иранец, ще мълчат

12

а как иначе

преди 11 години

А как иначе би могло да бъде: разследващите полицаи се учат в движение, направлявани от техните началници от ДАНС , БОРКОР и какви ли не още синекурни службици, които изпълняват поръчките и вещите методически указания на пожарникар и физкултурник....Изобщо цирк и излагация...На всичко отговор наш,та полиция /събирателен образ от некадърни корумпирани и прости ченгета / била обидена на разследващите израелци...

11

Венелин

преди 11 години

И от Германия, Луната и другия край на галактиката се вижда, че Б. Б. и Цв. Цв. са *** и некомпетентни. Не го виждат само избирателите на герб...

10

бай уй

преди 11 години

Тоя, премиеро, дето се истъпанчи на телевизора е взе вещо вещо да обяснява как за неколко дена ще го открият атентатора, е много глупав бе. Голем срам че е премиер, да си оди по-бързо.

9

Анонимен

преди 11 години

Мда, няма новини и днес.бг се мъчи да измисли новина. При това доста бездарно.

8

Анонимен

преди 11 години

изобщо от къде решиха,че тоя с карираните шорти действително е атентатора ?

7

abdul

преди 11 години

Мн ясно що - нали ще се окаже, че е еврейн и вярно са прави арабеските. Но пък затова можем да тънем в конспирация :-D

6

Аз

преди 11 години

Щото няма атентат, това е долна лъжа - дюнерджийте са ни приятели!

5

на камила, с чалма

преди 11 години

съмнения, че един атентатор самоубиец би се впуснал в "свещена мисия" в подобно облекло.--Ами да. Трябваше да влезе на летището на камила, с ***, да има знаме с полумесец и да крещи цитати от корана.Май БГ арабистите са писали Приказки от хиляда и една нощи.

4

Анонимен

преди 11 години

защото ще стане ясно че не е от Хизбула или от Иран, а това не устройва Израел