160

пази боже

преди 12 години

Има ли нещо по-смешно от българската аристокрация?Още Алеко ги взима на подбив.-Ний,афицерските дами сме на едно мнение,а вие,госпожите можете да бъдете и на друго мнение.Пусти върхар!

159

doko

преди 12 години

TOQ NEMEC NE POZNA AKO IMA6E DEMOKRACIQ NQMA6E DA VZIMAME 200 EVRO A NAI MALKO 400 NQMA RABOTODATEL V BG DA NEMOGE DA DAVA 800 LEVA

158

Анонимен

преди 12 години

НЕДОСТИГА ли бееее, смешници неграмотнииии!!

157

Анонимен

преди 12 години

Говориш за елит, но когато се сменя системата сменя се и елитът. Комунистите когато дойдоха избиха целия елит (не че ги опрадавам), но смяната на системата е смяна на елита и новия елит носи нови идеи и възгледи. В България това не с еслучи. За елит ще ми говориш. Дядовците и бабите на тези, на които им казваш елит, избиха елита някога, а децата им искат да наследят жертвите на родителте си. Не става!

156

Анонимен

преди 12 години

Абе когато дойдоха комунистите на власт и те ли запазиха буржоазния елит?

155

до 195

преди 12 години

Разбираш ли елитът в едно общество дава нещо дали култура, дали торчество и т.н. Тези с политическите си връзки са безплодни и ограничени и от това губим всички. Някога ако владетелят не е силен- го сменят. А сега са на принципа яздим умрял кон и вместо да го сменим правим следното:1. Допитваме се как се язди умрял кон2. Може ли коня да се съживи и други подобни неща граничещи с чистата глупост. А решението е просто сменяме коня с жив.

154

До 195

преди 12 години

Между другото говориш за елит, но пишеш Фердинанд с т. Дано да не си вярваш.

153

Църо до 188

преди 12 години

*** си направи едно сепуко на мястото на лагера до Скравена и ще ти олекне! Сега сме 2012 г. През 1950 г. там са се учили на труд няколко стотин подобни на днешните ВИП-елитаджии, които пълнят нощните бардаци на София всяка нощ, без да е ясно от къде взимат кинти за това. Със сигурност - не с труд! Или пък събери емблемите на либералния капитализъм - Азис, Николета, неколко броя Златки, Евгени Минчев и други подобни и направете преврат за промяна на комунистическия ред в държавата!

152

do 195

преди 12 години

И кое им е елитарното? Нито да талантливи, нито са добри организатори, а и никава култура не дават. Говориш бър-бър.....Сефа пък елитарни били. Да бе...

151

4545

преди 12 години

аааааа,бате ми Тиква говори друго.ама ония отвънка гледат с други очила и са прави.иначе батко не мисли така.щото е Тиква.

150

Анонимен

преди 12 години

Със Станишев играехме в Бояна. Във вилите, в които живеехме. А през лятото - в Евксиноград. Бяхме по два месеца заедно, всеки ден. И не само със Сергей - с всичките деца на членовете и кандидат-членовете на Политбюро. Играехме и с Карло (Луканов), и с Борис Велчев (настоящия главен прокурор - б. а.). Него го помня по-слабо, защото е по-голям от мен, пък и баща му, нали...Споделено от Тодор Славков. През това време ние нагъвахме консерви и кучешка радост.

149

Анонимен

преди 12 години

190Точно Костов скри досието на Гоце. Ако на това му викаш 'не е свързан', хубаво.

148

Анонимен

преди 12 години

Хубаво е, че след 20 години осъзнахме истината. Истината един ден инаги излиза на повърхността. Един човек може да излъжеш, но цял народ-трудно.

147

до 185

преди 12 години

да, много точноЕлитът който управлява е наследник на старата номенклатура но бих добавил:на старата тоталитарна комунистическа номенклатура. Като се замисля нямаше някой, който да не бе свързан с тях. Ако се сетиш за някакво изключение, но аз не се сещам. Като че ли Костов не бе свързан.

146

Анонимен

преди 12 години

187Вече ходих. Август ще отида пак. Есента ще отскоча нейде на зелено, в планината.Зимата също ще отида.

145

Анонимен

преди 12 години

България не се отрече от концлагерите. Белене , срамът на цивилизацията не е познат на младото поколение. И днес в тайна са обгърнати ужасите на Скравена и Ловеч. Няма осъдени за геноцид. Ние сме страна - фантом. Денем над Парламента се развява синьото знаме със звездичките, а нощем вилнеят духовете на старите комунистически сатрапи от лагерите на смъртта и техните деца, които ни управляват на всички нива.

144

ТОТО ДО 180

преди 12 години

ДО 180 АКО СЕГА СИ НА ПОЧИВКА: ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ! АКО НЕ - ЖАЛКО ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА!ТАТО.

143

Даола

преди 12 години

В България недостига разумна правителствена политика, която да изведе страната от престъпността, кражбите, рекета и тоталната демагогия. В България недостигат честни хора, които да поемат държавното кормило или може би не ги допускат до властта.В България недостига здрав разум, който да възстанови един нормален живот и порядък.В България недостигат и честни журналисти, които да не се продават на жълтите вестници за по 2000лв в заплата, че дори и за по-малко.Списъкът е много дълъг...

142

Анонимен

преди 12 години

България не гледа сериозно на корупцията. Елитът който управлява е наследник на старата номенклатура и това е най-голямата измама на новото време. Сливането на миналото с настоящето. Сега е време, в което всички недостатъци на социалистическото минало и на новия капитализъм са свързани като двойната спирала на новото ДНК на ГМО-та , като управляващия герб и както се очертава "партията" на Кунева ,която напира за власт- последната мимикрия на старото БКП

141

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли как звучеше първото изречение от всяко предаване на "Свободна Европа"?Ние сме независима радиостанция,финансирана от конгреса на САЩ!Е,ако това е независимост....Аз затова слушах ББС-Лондон.