77

Анонимен

преди 11 години

да ви кажа несериозно е но ми прилича на цветанов!а какво сега американци са го организирали?че там цру не е ли на власт?уж тука ни беше на гости шефа им а то какво става....?не следва ли че пръст има _ _ _ ?

76

Анонимен

преди 11 години

НЕИЗВЕСТНАТА ДО СЕГА ГРУПИРОВКА ЩЕ СЕ ОКАЖАТ ПАК НАШИ ГРУПИ ОТ НИНДЖИ

75

Анонимен

преди 11 години

Неизвестната до този момент терористична групировка "Базата на джихад" ("Каида ал-джихад") разпространи току-що по средствата за масова информация съобщение, в което поема отговорност за атентата в българския курортен град Бургас.В заявлението от името на групировката се посочва, че атаката е била планирана за началото на свещения за мюсюлманите месец Рамадан, който, по думите на терористите "се явява месец на джихад и на смърт в името на Аллах".

74

До 78

преди 11 години

Кв'и факти бре тикво. Да не си дядо Господ, че да ти ги сервират на типсия бре? Още колко неще няма да се кажат. Я станат ясни, я не, след някое друго десетилетие. Това да не ти е крими сапунката от кабеларката. Видиотени нещастни.

73

обективен

преди 11 години

Абе и македносна нация според част от тукашните разбирачи също няма, макар и само от 44 г. да са такава, но я отидете там да го кажете, ще се върнете с подути кофи, ако се върнете де:)))Един коректен въпрос от какво произлиза руската азиатска "нация"...сбирщина де?

72

до 68

преди 11 години

естествено че няма такава нация..ако ще на дядо му дядо му, който е бил дядо на пра дядо му.. САЩ СА АНГЛИЙСКА КОРПОРАЦИЯ ПОД ИМЕТО "VIRGINIAPANY" или "The Londonpany" създадена през 1607г. Какви наций какви долари..стегнете се малко и мислете с тея глави.. или поне се информирайте..

71

обективен

преди 11 години

до 86За овци като тебе, както се вижда никакво друго правосъдие и "следствие" освен това на Люблянка няма значение. Така че чИтИ си "строго секретно" и руШките ГазЕтИ където и журналята са на теб подобни кукавелници. Друга "реалност" от абсурда САЩ и Израел да са организирали атентат на техни хора в българско летище( туристи!!!), тикви като тебе не могат да асимилират, стой си в руШката мГлЪ бе таварищ.

70

mlad6ito

преди 11 години

"На всеки ъгъл има дюнер. Надяваме се в това отношение да го отчитат хората, които вземат тези решения за подобни актове",

69

абе нещо като....

преди 11 години

Епидемия ...Пациентът в Зимбабве: Докторе, падат ми ушите.Лекарят в Зимбабве: Абе това е някаква ***! А какво сте правили?Пациентът: *** гъски.Докторът: Значи имате гъша ***!Пациентът: Благодаря, докторе! (умира)Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша ***.Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За изминалата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от глад, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от гъша ***.Журналист (записва си): Гъшата *** попада в списъка на трите главни причини за смъртност в Зимбабве.Новинарска агенция: В Зимбабве зачестиха случаите на заболяване от неизлечима гъша ***.ТВ канал: Неизвестно досега заболяване на име "гъша ***" покосява населението на Зимбабве.Министерството на здравеопазването на Зимбабве призовава населението да не изпада в паника.Научно светило А: Да, гъшата *** не е известна на науката - и в това е основната й заплаха.Авиокомпания Congo Air: Прекратяваме всички полети до Зимбабве до приключването на епидемията от гъша ***.Научно светило Б: Властите крият реалните мащаби на катастрофата! Всъщност гъшата *** вече е проникнала в Европа - в Амстердам е бил видян кихащ *** с гъска под мишница.Пресата (публикува снимки на гъски): Врякащите убийци са около нас!Политик: За справяне с обхваналата света епидемия на гъша *** е абсолютно необходимо да бъдат изтребени всички гъски.Полицията (козирува): Тъй вярно, ще бъде изпълнено.Собствениците на ферми за гъски: Вие кво, да не сте обезумели? (Красиво се бият с полицията под щракането на светкавиците на пресата)Пресата: Заговор на собствениците на ферми за гъски застрашава националната сигурност!Министърът на здравеопазването на Монголия: За спасение на страната от епидемията на гъша ***, която вече е достигнала до нашите граници, е абсолютно необходимо да отделим сто милиона долара за оборудване на лаборатории за борба с гъшата ***.Премиер-министърът на Монголия: Вие сте обезумели!Президентът на Монголия: Премиер-министърът е твърде затънал в финансови машинации, договори с Китай за доставка на хляб и нагло игнорира реалната заплаха за населението на свободолюбива Монголия!Бившият премиер-министър на Монголия: Нашата партия спешно иска населението да бъде спасено от вируса на гъшата ***. В краен случай може и само населението на източна Монголия.Кандидат за президент на Монголия: Единственият начин да бъде спасена страната е да се прекратят отношенията с загниващия Запад, откъдето тръгна гъшата ***, а вместо това трябва да засилим сътрудничеството си с Китай и да се включим в състава му като автономна област. Китай ще ни спаси!Избирателите на Монголия: Вие сте обезумели!

68

Анонимен

преди 11 години

САЩ ,ИЗРАЕЛ. НАИ АЛЧНИТЕ,ГАДНИ ,МРЪСНИ,ТИРАНИ НА ПЛАНЕТАТА. ВСИЧКО Е ПОЛИТИКА И ПАРИ ЗАЛКО САМО ЗА НЕВИНИТЕ ХОРА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОИ КАКЪВ Е......

67

инфо някакво моля

преди 11 години

ОСНОВАВАМ НОВА ПАРТИЯ-ГРАЖДАНИ ПРЕД БАНЯТА ,КОИ ИДВА С МЕН??

66

Анонимен

преди 11 години

Със същия успех нефилите от МВР можеха да кажат че е доста по нисък от 4 метра, и тия ще хванат терористите, господ да ни пази.

65

Анонимен

преди 11 години

Мосад, Иран, ЦРУ-мру, араби-мараби... сам дет' ний не рзбрахме к'во точно ста'на, което не пречи на политиците и журналята от всички медии да раздухват страха у хората.

64

Анонимен

преди 11 години

истината е че никой не иска да ви каже нищо

63

Анонимен

преди 11 години

трябва да организират една нова партия ГРАЖДАНИ ПРЕД БАНЯТА-по избор турска или катарска

62

Анонимен

преди 11 години

Дюнер Дипломат под прикритие

61

Анонимен

преди 11 години

Какво ще рече доста по-нисък от 1,80 търсете в детските градини и яслите тав всички отговярят на описанието .

60

обективен

преди 11 години

до 69А ти откъде знаеш, че НЕ Е от арабски произход ПРИМЕРНО И дезинформираш, обвинявайки Америка за хизбулашкия атентат? Ми нека се произнесат следствието и оторизираните органи и тогава си плюйте отровата от татово време по Американците. Между другото браво на колегата 69 много точно ви го е казал кой е АМЕРИКАНЕЖ и кой мизерабъл- емиГрантиН в USA.

59

Фактите са ?

преди 11 години

Само за три дни стана ясно, че :Заложена бомба в багажника на автобусаВзривила се когато атентатора я поставял в багажника.Била е на гърба на предполагаемия атентатор.Атентатора е с фалшива американска шофьорска книжка.Никой не е наясно дали е самоубиец или са го взиривили дистанционно.Бомба е с около 3 кг. тротилов еквивалент. (а пожара ??? )Сетне бомбите станаха май две.Атентатора е имал съучастник американски гражданин. Най-ясно стана, че ДАНС, МВР, ДОТИ и целия кабинет са за смяна.

58

АТИЛА

преди 11 години

"АТИЛА КГБ НЕ БЯХА НА ГОСТИ ЦРУ И МОСАД БЯХА ОБАЧЕ"КГБ не е необходимо да ти идват на гости, защото те са си у дома в Задунайска Губерния създадена преди 134 години от Руски *** за 32 тона ЗлатоТАЗИ ФАЛШИВА "ДЪРЖАВА"РУСКИ *** Я СЪЗДАДОХАРУСКИ *** Я УПРАВЛЯВАТРУСКИ *** Я ПАЗЯТРУСКИ *** И ПИСАХА ИСТОРИЯТА И ЛИТЕРАТУРАТАРУСКИ *** И СТРОЯХА ПАМЕТНИЦИТЕРУСКИ *** И КРЪЩАВАХА УЛИЦИТЕНИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ Я ЛИКВИДИРАМЕКАЗАХ bulgarya.co.cc