214

Габи

преди 12 години

Поредната герберска простотия. В Германия, по-точно в бившата ГФР, се пактикуваше колите със сребрист, бял или някакъв светъл напр. екрю цвят да карат денонощно на къси светлини, понеже са слабо забележими и при изпреварване или завиване в обратна посока може да стане катастрофа особено при силно, заслепяващо, слънце или кормуване в ранните, съответно късните дневни часове. В БГ основните пирчини за катастрофите са много ниската култура на водачите на МПС, особено на тези коли с многото конски сили, карането в пияно състояние, както и чувството за безнаказаност на водачите с много пари. Там служителите на КАТ да обърнат внимание, а не депутатите слугински да си подлагат *** на някое разпареждане на неадекватни висши чиновници, вкл. еврокомисари, от ЕС.

213

хасан

преди 12 години

На сиромаха да му кажеш, че си измислил кола с вода да върви, пак ще намери причина да мънка, що били фаровете лятото - ами калъфи, като карате в жегата в тая мараня, дето се издига, виждате насрещно движещите се коли отдалече, и пак казвам - поддържането на кола НЕ Е ЗА БЕДНЯЦИ, като нямате пари - на автобуса и беж.

212

Велес

преди 12 години

"Председателят на комисията по транспорт Иван Вълков обаче го контрира и заяви, че тази цифра не е вярна и отбеляза, че разходът ще бъде 28-32 грама средно увеличение на разхода на гориво на 100 км." Хорааа,управляват ни некадърници,тоя знае ли колко са 32 грама,та иска да ни убеди отгоре на всичко ,че ще е и на 100км.И откога бензина се мери в килограми?Много им стана, вече е наложително да излизаме по улици и площади!Да,ама,май вече ни мързи да се съпротивляваме!!!!! НАРОДЕ !!!!!

211

Анонимен

преди 12 години

Следващото дето ще решат е да се пусне уличното осветление целогодишно.....А аз ще гласувам за този който обещае да промени това!

210

До 204

преди 12 години

Сельоо, ти кога точно ходи в някоя страна от ЕС, че знаеш там как е??? Прочети малко отиди там и тогава разправяй как се кара там!!!

209

A4o

преди 12 години

В момента се намирам в Англия! Тук хората карат доста по-бързо от БГ, улиците им са два пъти по тесни и не са включили светлините си! Забележете, стават в пъти по - малко катастрофи, даже още не съм бил свидетел на такава!!!!!!!!!!!!!Колкото до новия закон - това е поредната простотия, просто не искам да я коментирам!!!!!

208

gomor

преди 12 години

По мои изчисления излиза, че в парламента е имало 109 депутата от 240, браво. Тия престъпници трябва да бъдат изпратени някъде в Колима, всичките заедно с МС. Да се радват вносителите на крушки и бензинджиите. По *** мотиви за тази поправка не съм чувал.Още едно потвърждение, че в парламента има само чикиджии, мастурбанти и онанисти.

207

Анонимен

преди 12 години

@ТОТОТочно така камикадзета ... да светнат като крушки - целогодишно!

206

бай иван

преди 12 години

и кой ви каза че при включени фарове акумулатора се разваля по-бързо, това е поредната идиотщина на някой които и хал хабер си няма от електричество. Колкото по голяма консумация на ток има при ВКЛЮЧЕН двигател,толкова по-добре се зарежда той

205

Пътник

преди 12 години

Жули по магистралата с 140 и с включени фарове, да те видят тея от насрещните ленти.

204

Пепи

преди 12 години

Причината за атентата в Бургасmegafon.blog.bg/politika/2012/07/20/nai-nakraia-cionistki-atentat-i-v-bylgariia.981148

203

ТОТО

преди 12 години

До всички камикадзета в света!!!Моля ви,следващия път бедете по прецизни в действията си и бъдете на точното място,а именно в центъра на София срещу паметника на Княз Александър Батенберг!!!Там няма да имате празно!!!

202

Анонимен

преди 12 години

Овцете много бързо възприемат манипулацията и бегат да ги пуснат. Аз ще съм от другите мислещите и няма да допусна гаврата на тиквичките.

201

Dax

преди 12 години

Урунгели гнусни! Освен разходите за акумулатор и крушка,постоянно включените фарове вдигат и разхода на гориво; на международните пазари цените на петрола падат, а тук заради увеличеното лятно потребление ги вдигат... Да ви приседне дано!

200

БАЧКАТОР

преди 12 години

Каква е логиката да искате да караме на фарове ,ГЕРБ? Искам да обясните на хората какъв е истинския смисъл на тая идиотщина?

199

Azz

преди 12 години

от 5 г. карам целогодишно на фарове и се чудех кога на безмозъчните *** ще им се наложи да го правят по принуда...браво за решението!

198

хасан

преди 12 години

Добър закон, радвам се, а на сиромасите маймуни, дето ***, че акумулаторите им щели да падат, крушки да горят, и т.н. ще кажа - оправете си бангиите, купете си акумулатор читав, оправите си спирачките и сложете читави гуми, ама не, да даваме всяка вечер пари за ракия и вино - да, ама да си вкараме в ред колата - не. Хайде стига сте ревали, като сте бедни - няма да карате коли и толкова, нещастници

197

Крушков

преди 12 години

На извънградско фаровете помагат за по-ранно забелязване на другите автомобили и по-добра преценка на разстоянието до тях,дори и в най-слънчевите дни.Защо?Понеже при силното слънце зениците се свиват и обект,който излъчва светлина се възприема по-рано и по-отдалече,отколкото неизлъчващ такъв,а понякога 1 секунда може да се окаже решаваща,особено при изпреварване в насрещна лента.Заслепяване от дневни светлини през деня на фона на общата осветеност звучи като изказване на ощипан,недощипан.....

196

Анонимен

преди 12 години

Трябва да бъде унижаван народа със всякакви закончета и идиотизми и да търпи. Няма ли кой да думне и в парламента. Аман от лобита за крушки "OSRAM", кофти бензин, отровни храни и химии. ЗАЩО НИКЪДЕ НЕ ВИДЯХ ЕДНА СТАТИЯ В КОЯТО ДА ПИШЕ: "Два автомобила СЪС ЗАПАЛЕНИ ФАРОВЕ катастрофираха... ". А?!?! Трябва едно камикадзе и за парламента.

195

ТОТО

преди 12 години

Цялата мара втасала,до фаровете опряхме!!!!Тия хора срам нямат ли?!Незабавни оставки на вътрешния и външния министър и смяна на кабинета.Този кабинет е НЕ компетентен да се справи със ситуацията в държавата!!!!