50

Не така Станишев !

преди 11 години

Стенишев не бива да се занимаваш с треторазряден човек, като Бойчо. Ти си интелегентен. Налага се през 2013 г. да бъдеш отново премиер с подкрепата на Кунева, а през 2014 г. може да зарежеш премиерството и председател на ЕК да станеш. Едва тогава ще имаме жена - премиер. Льохманите които днес плюят по теб трябва да свикват с това. Тури ножа у тупана и карай напред. Право да ти кажа, не мисля че можеш да изкараш повече от два мандата като председател на ЕК или 3 мандата , като премиер.

49

Анонимен

преди 11 години

Мазно гнусно ***

48

ДЖАБА

преди 11 години

ГНУС комунистическа

47

до 82

преди 11 години

Какви положителни реформи е провело правителството на Борисов и за кого са положителни?

46

stefy

преди 11 години

Липсата на морал и съвест е най-големият ни проблем....Не мога да се начудя на наглостта на тези, които съсипаха страната ни, сега как смеят да демагогстват пред народа - спомням си какво правиха те когато бяха на власт...С какви очи сега гледат...имат ли дослук тези хора...сега си спомням това, което мой прадядо беше казал - .... няма нищо по-страшно от комунизма....

45

Анонимен

преди 11 години

Абе съсляк, червения картон не е за ГЕРБ, той е за България. Не виждам за какво се радваш. Още повече че ГЕРБ си е ваша комунистическа креатура!

44

истината боли

преди 11 години

Станишев се оказа м/у чукът и наковалнята,т.е. м/у Доган и Г.ПърванУФ!Първанов го командваше ,как да СЛУГУВА на ***-Доган !Най-голямата грешка на БСП беше ,че ВЗЕХА МАНДАТА НА ---ДПС---,за което голяма част /също и Аз/,от електоратът напусна---- БСП !

43

Анонимен

преди 11 години

На теб пък украински гражданино избирателите вече пет пъти ти показаха червен картон, но отново се мъчиш да влезнеш в мача.

42

Анонимен

преди 11 години

Доклада от 2008, целия. :Ddnes.bg/obshtestvo/2008/07/17/noment.54356

41

БРАД МИТ

преди 11 години

Съсел, ще ти подаря огледало да се видиш колко си грозен мазен и нагъл . Ти и Костов сте номер едно във всички ОЧЗ класации за най чаровни чудовища и злодей .

40

Анонимен

преди 11 години

Станишката с малката пиш*а да ходи да марширува с Уорлик на местната манифестация на *** (сиреч среща на БСП).Мъж на толкова години собствените си деца не може да направи. Тръгнал да обсъжда държавни дела.

39

до герберите тук

преди 11 години

стига сте повтаряли като *** нескопосаните думи на бойко и Цв.- мислете, ако можете- кой остами 8 милиарда резерв на бойко, да го похарчи за магестрали да ходят софианци по-бързо на море- това ли е стратегическата цел? А Северна България как ще ходи на море ?

38

Анонимен

преди 11 години

Станишеф ти си една жалка мишка, вместо да ни поведеш като един истински лидер какъвто не си чакаш някакъв доклад от Брюксел да ни отваряш очите.

37

afrikaneca

преди 11 години

samo Kostov znae kak.po negovo vreme 4akahme Rymancite da ni nastignat,a sled nego i care i toia mi6ok i liybimec 13 videhte do kade ni dokara. OTVORETE si o4ite i si spomnete!!!!!vsi4ki palia4ovci sled nego pogrebaha Balgaria.Kogato onaia nenormalnata si ybi deteto"PEPI"ako si spomniate vsi4ki plateni jyrnalia vi izkaraha po ylicite ,a sega vsi4ki statii sa za ybiti,a Vie mal4ite.PROMITI MOZACI OT Slav4o i Lo6o Lo6ev sta Vie!!!

36

до 58

преди 11 години

А ти на пръст,затова започвай с калните бани за да свикваш с околната среда.

35

Анонимен

преди 11 години

Последният доклад на ЕС показва, че червените олигарси от Политбюро са съунели въпреки, че загубиха политическата власт, да запазят до голяма степен икономическата си такава, както и статуквото в съдебната власт. Единственият полезен ход за България е пълна промяна на ВСС, пълна промяна в съдийските колективи из цялата страна, изгонването на маса съдии, пречили по един или друг начин на правосъдието.Неслучайно е идването на 5 европейски съдии у нас.

34

Анонимен

преди 11 години

Хаха 48 добре изглежда блица :D

33

Анонимен

преди 11 години

Жалко е като ви гледам разбирачите тук колко сте слабоумни и плитки. Явно заслужавате да ви управлява Станишев.

32

Иван

преди 11 години

Мамин той - как се кефи - ама нали не е българин - пука му че плюят държавата ни.Доклада е за България а не за ГЕРБ съсел недодялан.

31

само 1 въпрос?

преди 11 години

Другари,...защо сте в опозиция,.............от народната любов ли е?