105

ИВАН- СОФИЯ

преди 11 години

ЗНАЧИ СПОРЕД МЕН НЕ СА ВИНОВНИ САМО СЪДИЙТЕ!ПРЕДИ ТЯХ ИМА МВР, СЛЕДСТВИЕ ПРОКУРАТУРА! ТЕ СИ БЪРКАТ В НОСА А ПОСЛЕ ДРУГИТЕ ИМ ВИНОВНИ!ИМАМ СЛУЧАЙ В КОЙТО КОРУМПИРАНОТО СЛЕДСТВИЕ НЕ ДОПУСНА ТОЙ ДА ИДЕ В СЪДА,ПРИ ОЧЕВАДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА И МНОГО ПАРИ ОТ ВИНОВНИКА!

104

asd

преди 11 години

Ааааахахахаха, необосновано било уволнението. Защо? Защото благодарение на нея има престъпници на свобода ли? Какъв е проблема тук? Някакъв театър ни разиграват с тази съдийка. Подозирам, че е за отклоняване на вниманието, както винаги. *** президента, честно. Направо и той да почва като Гоце, да раздава амнистии на убиици и изнасилвачи, за да си живуркат волни и свободни. Както казва един мой приятел, тея всичките ги караме на стадиона и... знаете.

103

Vojda na narodite

преди 11 години

Ako ne otsvirish pone edin milicioner, to za kakvo si jivql?

102

Анонимен

преди 11 години

Тра-ла-ла, сайта имал правила.

101

Анонимен

преди 11 години

Боцееее, къде си, че тия твойте че се издавят в плюнки и пеняване. Събери ги и им кажи кой какво да мисли и какво да говори! Без тебе тая партия за 24 часа ще изчезне :)))

100

БРАВО

преди 11 години

на Б.Борисов! Изключителен ум! Владее перфектно ДУКУРЖУМА на властта! Възхищаваме му се и му желаем още един мандат. Вярваме, че единствено той има воля и сили да измъкне БГ от тресавището.

99

119

преди 11 години

Споко бе гербер! Знаем, че искате да затриете България, но ще ви разочароваме нормалните хора!! Ще ти пускам поста навсякъде, като пример затова какво представлява гербера-"родолюбец"!

98

Анонимен

преди 11 години

з ащо плевнелиев а не дупнишки

97

...

преди 11 години

Syuz na otsvirenite milicioneri

96

Анонимен

преди 11 години

Ако можех,щях да разделя България на 2-в едната част нормални,възпитани,мислещи хора,неробуващи на авторитети,а в другата сульовци,дето чакат все някой да ги оправи и 20 години гласуват за Гоце,Р.Овч.,СерГея,ДИган ***.Ама цялата посткомуничистиеска пасмина с ДС другарите-про сульовците-да ги стриже,че са мазохисти.И интересно какво би било лсед 20 години в "двете Българии"?Забравих за съдебната система-в тоя вид -при сульовците.От омраза към вътр.мин. оневинявате тая гад Мирослава каква беше

95

Анонимен

преди 11 години

На път съм да харесам Плевнята, ако не участваше в цирка "Борисов":) А може би вижда вече краха на Кучкаря и вече иска да говори истината!

94

Какво става ????

преди 11 години

Помакът се взе насериозно, дали не е Пръдванов номер 2 - оня беше *** , тоя - потурнак. Май ще се здавят псетата ????

93

Анонимен

преди 11 години

То Цветанов с този акъл и бебе на три месеца ще го отсвири!

92

Анонимен

преди 11 години

напротив, президента ич не е смотан! Каквото има си го е изкарал сам, а не са му помагали тъстовете, дето били работили в частното.

91

до 105

преди 11 години

Ами , аз не говоря за друга грешка ! Според мен трябва да изгърмят и всички останали подред за същото , ако са го правили . Уволнението й не е грешка . Съвсем обосновано си е .Ти или аз , ако не си свършим работата какво ще стане ? Ще ни изхвърлят още на втория ден , какво е по - различно при нея ? Човек , който системно бави дела / причините да го прави всички ги знаем /.

90

аз

преди 11 години

добре че не живея вече в българия ...... гледай какви глупости само стават ,и какъв смотан президент си избрахте :) хак да ви е :)

89

Анонимен

преди 11 години

рррррррррррррр

88

Анонимен

преди 11 години

Не се заблуждавайте правосъдие нямя-над решенията на съда в името на народа трябва да се пише и в наша лична изгода и на оправляваштата мафия.

87

Българин

преди 11 години

Не се сърдете на Цв.Цв.. Толкова му е "вътъка"

86

Анонимен

преди 11 години

,не е от значение какво мислят, важното е какво казва техният господ Боко Главоча.