39

анонимен 3

преди 11 години

Ей пичове, усещате ли как женската аудитория се залепи като (муха на мед) на тази статия и има наглостта да слага минуси на доста гениални коментари....да ви е честито.... чакаме новата Айнщаннка да се покаже отнякъде всеки момент и да бие Анатоли Карпов примерно със затворени очи.. му...ха.ха...ха!!!

38

Анонимен

преди 11 години

Братлета, положението е сериозно. Началничка - жена. Собственик на фирмата - жена. Ръководител проекта - също. Да е едно време - да ги пратиш в къщи, ама сега? Хваща пропуските, изисква... мъка, мъка. Остана ни биричката след работа май, ама и там напредват, жените знаят защо.

37

До 48

преди 11 години

Гей ли си бе душата?

36

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми господа български мъже, вземете и поработете върху себе си. Уточнявам за неразбралите- работа върху себе си не означава работа върху жена. Та, разширете кръгозора си отвъд колите, футбола и женската анатомия. Това, че пикаете прави не ви прави царе, приемете жената до себе си за равна и ще откриете, че може да прави и други неща освен пране, готвене и задоволяване на половия ви нагон.Аман от комплексари, дето ги е страх от умна жена! Айде, цъкайте минусите на воля :*

35

Йовчо

преди 11 години

Либерастки лъжи.

34

до гурбетчия

преди 11 години

Че какво му е лошото на секса? Като му се отдава прекалено голямо значение и се акцентира върху него, се изкривява мисленето на човека. Гладен си -ядеш. Прави ти се секс - според ситуацията и човека. Важното е, да уважаваш партньора си, а това е нещо много по сложно от инцидентна забежка. Добре, че не сме ислямска държава, че там на тази тема са побъркани.

33

Анонимен

преди 11 години

БлаблаблаблаблаАман от феминизъм...

32

ined

преди 11 години

Пак тея английски ученИ, те станаха по-известни и от колегите им от Магадан.Иначе за България в голяма степен извода е вярен. 99.99% от мутрите дето ги знам са по-глупави от жените си дори и те да са *** изрусени блондинки.

31

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Жените и те поумняха , вече и те изневеряват без да се притесняват от нищо ! А преди само мъжете изневеряваха на жените си с разведени или с моми ! А сега и мъжът и жената са семейни , любовниците им са също семейни ! Лабаво няма ,животът е един , а най-хубавото е ,че и семейните жени вече си отвориха очите ,21 век сме все пак !

30

до 37

преди 11 години

Написа го вярно в едно изречение! Жената за да си бърка в носа е нужно поне малко акъл , да си намери *** да бачка за нея ! ;)

29

Така е.

преди 11 години

Аз съм по-умна от 100 процента от пишещите тук. Единственият, който е по-умен от мен не пише тук и точно поради тази причина е по-умен от мен. Понеже съм по-умна от него (просто заради факта, че съм жена и женските чекръци и шмиргелувания ги разбирам по-добре от един мъж) му го признавам и му казвам евала за което.

28

Анонимен

преди 11 години

СТАТИЯТА Е ПИСАНА ОТ КОМПЛЕКСИРАНА ПУЙКА

27

Анонимен

преди 11 години

Вярно е изследването жените много ги бива да си бъркат в носа и да дават акъл дорде глупаците бачкат.

26

анонимен

преди 11 години

Когато видя шампион *** скиор и жена световен шампион по шах..(това е най великото състезание и предизвикателство за мислене и мозъчен фитнес) тогава ще ме убедят,че света е мутирал....ха....ха !!!

25

Анонимен

преди 11 години

до 27, че то свестни жени има ли тук.жените сте способни да търпите и най гадното отношение, да ви малтретират и тн.щото нали трябва да си постигнете целите независимо каква цена ще трябва да платите.

24

Анонимен

преди 11 години

2 думи - паралелно паркиране

23

до 26

преди 11 години

Пич, недей така, че с малоумния си коментар само доказваш, че изследването е вярно

22

Анонимен

преди 11 години

С по-висок са да ама от куче.

21

Пикльо

преди 11 години

Чудесно, жените ще ги вземат на по-високи заплати, а ние ще вършим къщната работа и ще ревем за равноправие.Какъв е мъжкият еквивалент на "феминистка"? Може би хленчещ нискоинтелигентен пикльо?

20

Анонимен

преди 11 години

до 23, жено ние си мислим с главата дето не е на раменете, а вие пък мислите само за мислещите органи на мъжете. така е устрена природата по скоро, едни искат да е*т, други искат да бъдат е**и.