97

Българин

преди 11 години

Какъв Премиер ,какво чудо? От какво ли не разбира.Освен комплексен спортист,музикант ,художник,пожарникар ,полицай,топ финансист,макроикономист,магистрало строител ,резач на ленти сега се представя и като светило в геологията.Няма човек в България ,който така хубаво да произнася и думичката" диверсификация" .Конгречулейшън" " Спасителю" наш.

96

буркана

преди 11 години

А се и съмнявам изобщо да имаме нефт и газ в обемите, за които Тиквата и компания тръбят.1) Ако имахме, бъдете сигурни, че отдавна разни "инвеститори" щяха да са се намърдали да цоцат за жълти стотинки2) Преди доста години руснаците са правили проучвания и не са открили нищо заслужаващо някакво внимание. Ако бяха намерили, обикновените българи даже нямаше и да разберем.

95

Анонимен

преди 11 години

Борисов очаква големи находища - ето че си имаме вече НОВА Баба Ванга!Сега ако каже и кога ще станем 5 милиона и от тях 3 милиона ***, цена няма да има.

94

лелеее,....

преди 11 години

....и като тръгна ЕДНА газ,..... и едни големи пари ,.....мани ,мани ,.............ама МОГУ КИНТИ ,.........................................ама друг път!

93

до117

преди 11 години

Не съм другарин ... ама ми се искаше детето ми да живее в България.За 47% от първолаците Българския не е майчин език.

92

Анонимен

преди 11 години

"В България няма газ,иначе щеше да е открит преди 40 години ,когато руснаците проучваха. "така е другарю, още другаря Ленин е казал, че тука няма газ и трябва да внасяме съветска газ и идеология

91

алоо,...Бг?

преди 11 години

Първо НАМЕРЕТЕ ГАЗА ,а после правете сметки ,.....сметки без кръчмар?

90

Анонимен

преди 11 години

v

89

Патриот

преди 11 години

единственото нещо по малоумно от бойко са електората му,как не ви е под достойнството един неграмотен банкевски селянин пожарникар да ви лъже и *** хладнокръвно,капчица себеуважение ли нямате?Такъв ако ми дойде да ме баламосва ще му запукам едни шутове в главата!Така ще се налапа тоя нерез за наша сметка ,че не е истина направо

88

Анонимен

преди 11 години

Доставяте ми голямо удоволствие с вашите жалки коментарчета, драги другарки и другари.

87

Анонимен

преди 11 години

Хайде на далаверката.Какво печели народа от цялата работа? НИЩО пак ще си плаща газта по ПАЗАРНИ ЦЕНИ!Ще спечелят французите защото ще извадят газта за да ни я продадат.Какъв е този договор 2% - 30% кой ги подписва такива подараци?Прокуратура няма ли ?Народно събрание?Сметнете ако тези са печелят с оферта от 2% колко ли са предложили загубилите ?

86

азее!

преди 11 години

Кога ще има ТЪРГ ,за Нар. събрание?

85

Анонимен

преди 11 години

В България няма газ,иначе щеше да е открит преди 40 години ,когато руснаците проучваха.

84

Анонимен

преди 11 години

Поредната лъжа на ГЕРБ и Плевлениев за диверсификация, защото сега България вместо на Русия, ще плаща на Франция и то за български газ.

83

Анонимен

преди 11 години

Ако Волен вземе властта, 1-вото нещо, което каза че ще направи е да отнеме лиценза на австралийците, които разграбват златото ни, което се оценява на 100 млрд. С което ше може да се плати и Белене и оттам нешата лека-полека тръгват.Разправяйте ми после каква е алтернативата на Волен в БГ политиката- вси са *** и половина!!!

82

do 100

преди 11 години

А как според теб се добива тая суровина?Цъкаш на айфона и тя сама се проучва копае продава и си носи доларите и еврото вкъщи?:))) Преди това ти е направила и масаж на врата и рамената с мирис на френски парфюм.Тая работа не е като оная..Аз имам надежда,че след добив цената драстично ще намалее.Е тия арабските страни са нещо подобно.Нищо не правят само продават петрол и газ.Разбира се ако наште решат да праснат една концесийка за 50 години напред за нищо пари такава газ ще видим..

81

dedi

преди 11 години

до 72 леле ще го преместя

80

Анонимен

преди 11 години

Толкова е било прозрачно, че една дума не се чу в медиите. Даже и зелените не викаха.

79

анонимен

преди 11 години

абе що му вярвате на Боко тиквата ??!?!?!??!

78

Анонимен

преди 11 години

96,нека да открият газ, пък ще видим