34

БРАТ МИТ

преди 11 години

Бях на море на Приморско срещу резиденцията на бай Тошо -Малката Перла . Предлагат картофи и солена цаца на баснословни цени и картофите си личи ,че ги приготвят с една и съща мазнина може би от няколко дена. Цацата горчи от сол и е 3,50лв.за сто грама. Кебабчета солени и полусорови по 2,00лв. Сафрит 200 гр за 7,50 лв- килото излиза 35 лв при условие че от рибарите може да се купи за два лева . Е направете си сметка , като хвърляме купища пари, какво получаваме насреща!?

33

Анонимен

преди 11 години

Тия повече и от мадритския крадец се изложиха той поне си замина с достойнство без да реве и да плюе трябва да му се признае.

32

До 25

преди 11 години

Хей, 25-ти, ти си типичен представител на тъпите гербери. Подозирам, че си *** милиционер.

31

ПРЯКОРЪТ

преди 11 години

сега на бат Мир4о ще стане: Миро Мисиря. Мухахахаха.....е няма само Цецо да е апартаменто :))) Сега ще инструктират манагасарите по плажа да превклю4ат от варен кукуруз на пе4ена тиква, а баниците дето продават да заменят със сладък ***. Хахахаха Ли4но Мир4о ще ги обу4и как се меси тесто, то4ат кори и пе4е тиквеника.

30

Костов

преди 11 години

До всички защитници на царевицата по плажа: Царевицата със сигурност е открадната, не е измита, *** със сигурност не си е измил ръцете, цял ден по плажа се е почесвал под кръста, взема ви парите и не плаща никакъв данък за това.Е, кажете ми кое ви харесва дотук, че скачате срещу министъра и защитавате ***?!

29

Професора

преди 11 години

Този ид*от **а мамата на цялото земеделие,сега тръгна да оправя и царевицата по плажа.

28

Анонимен

преди 11 години

PARTIQTA--MAIKA NA MODERNITE LEVISINGEPIZANTI SEGA 6TE ZAPO4NE DALICEMERI ZA TOVA.

27

a

преди 11 години

Миро. *** с кукуруза ли са ти проблема?

26

Сиганин

преди 11 години

И шо така би Найденуф? Ние вадим преехранта от туй работа бре. Ние сиганити събирачи по душа, събира кот природа дава - гъби, каапини, саривица, според сезона кот доди. Уу амам заман нидей, хората сели саревицата, нийй няма да оставим да сасипе за без пари.

25

Анонимен

преди 11 години

А дюнерджиите кога, бас ловя че на *** царевицата е по-полезна от дюнерите представям си оня арабин като иде по голяма нужда кви ги върши и после продава.

24

Анонимен

преди 11 години

Кой му се яде царевица отива до хиперрамкета и си взима вносна консерва царевица :)))Идиотим аз още не съм чул някой да се е тръшнал болен от варена царевица, виж жертви на сладоледа и цацата колко искаш

23

Желев

преди 11 години

Дайте нещо сериозно за плюене бе хора,Бойко,Костов,Станишев.Този какво да го плюеш,той е мокър.

22

вожд и учител

преди 11 години

Вместо царевичак, *** събратя ще продават по плажовете филии с мас. Любимата храна на любимия на целокупния български народ вожд и учител, другаря Тодор Живков, пардон другаря Борисов!

21

Анонимен

преди 11 години

Фалирахте , няма доходи в хазната от безработицата и се сетихте, че има закони, а? Изедници мазни.Оня ден бях на интервю за работа и ми предлагаха да почвам без договор.Всеки се прави на луд.Скорошен фалит ви пожелавам, изедници! Докарахте тая страна до просешка тояга.

20

Оп-са

преди 11 години

Мен не ми пречи много *** с царевицата! Друго да питам - къде е отзвука от ужасяващия факт от вчера, а именно, министър-председяателя си призна, че е лобирал и нареждал на Танов, в директен разговор по телефона, като същевременно е псувал действащия президент Първанов?!?!?! Също така това му признание доказва, че ББ е говорил откровени лъжи миналата година, че такъв разговор е нямало! Защо няма оставки? Защо няма въпроси към наглеца ББ? Защо търпим тази подигравка?!

19

морска

преди 11 години

дааааа,трябват проверки-тя-царевицата по плажовете да е проблема.....,ще го преживеем(аз лично-никога не купувам).....,но какви ,,кухни" съм виждала в Созопол-например....ужас-в мазета-без елементарни условия за готвене на храна....,а тоалетните в някои заведения.....!!!!Да-проверки трябват...и дано,това,което съм видяла-повече да не видя.....

18

Анонимен

преди 11 години

Хаха тоя ще лови царивичари Дянков щеше да събира фасове нейде по морето другите садят блатни кокичета лелеее.

17

Анонимен

преди 11 години

За мазнината в заведенията е абсолютен прав.. дано да успее да направи нещо! Виж за царевицата не съм съгласен - всичката мара втасала, варената царевица ни е кусура, един от малките им свестни начини за препитани на ***, макар че най-вероятно я крадат...То толкова проблеми има по-отношени е на ***, те ще ги гонят за царевицата....

16

Миро Фабержето

преди 11 години

Миро Фабержето ще се дегизира като Тимошенко с нейната фризура, за да не го познаят на плажа.

15

Старшина Ушев

преди 11 години

Нова рекламна фраза на царевичарите по плажа-Кочана на Мирослав Найденов, зърната на Лиляна Павлова :)