546

4545

преди 11 години

абе *** гаден недояден,де се гласиш за втори мандат да ти гледам мутрата

545

аз

преди 11 години

до димитърщом искаш да говорим за хубавот на това правителство, значи дълго трябва да мълчим!!!!!!!

544

на майка ти леля й

преди 11 години

до странджатанещо ника ти не пасва на вкисналия мозък! Заплакъл за Шадравана- я виж бойко какви ги е къдрил и още ги къдри-дер щандарт и дер шпигел и всички европейски масмастодонти, цяла европа знае, само ти не знаеш. Явно в Браила освен влашки, друго не знаете

543

Лора

преди 11 години

Този следобед от 16:30 на Орлов мост ще се проведе протест срещу безумните цени на тока! Всички, които искат да плащат нормални цени за електоренергия, а не да издевателстват срещу тях могат да се включат

542

до странджата

преди 11 години

по арно шадраван,отколкото тиквена хунта и явни мафиоти

541

Анонимен

преди 11 години

Така е..три години за тоталната разруха и ограбване на България не са им достатъчни..нормално, още има да се цеди Българският народ..тук таме останал някои с по левче в джоба..аа неможе така, трябва ад се вземе и ТО !

540

Анонимен

преди 11 години

В тоя форум само бедняци ли пишат? Все нещо ви е скъпо, все заплатите ви са ниски! Ами работете повече, увеличете си квалификацията (нямам предвид да си купувате още дипломи). И за всичко ви е виновно правителството, а вие самите сте СУПЕР!

539

Ристо Мотористо

преди 11 години

Ако изкарат още един мандат гербаджии реформа в здравеопазването няма да им трябва,щото повечето хора ще са измрели от болести глад и немотия.А по този начин се решава проблема и с пенсионната реформа остават по-малко хора.

538

Анонимен

преди 11 години

верно е,не успяхте съвсем да ни съсипете,още време ви е нужно

537

мечо пух

преди 11 години

То и 30 години няма да им стигнат, ама ние нали сме от заспалите и втори, и трети ... та и пети мандат ще получат.

536

Анонимен 2

преди 11 години

До Димитър : Мите съгласен съм, че трябва да гледаме и от хубавата страна на нещата.Има мнг хубави неща в България, обаче хората са изцяло умислени в това как да преживяват, как да си нахранят децата и т.н.За хората с дипломи работа се намира, ама за обикновенните хора или няма или ти дават 250-300 лв колкото да си платиш сметките и за теб не остава ни 1 лв!Направо за главата се хващам като видя гладните хора по улиците!

535

Димитър

преди 11 години

Дайте да си пишем какво е хубавото в тая държава.Стига лошо.

534

Анонимен

преди 11 години

NEMOJE WSE EDNI I SA6TI KOMUNISTI...SMENQITE SE DA IZGLEJDA,KATO DEMOKRACIQ.

533

Анонимен

преди 11 години

Е ТУК МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА Б.Б. ЗА ВИЗИТАТА НА ШЕФА НА ЦРУ У НАС, ЗА ЛИЧНИЯ МУ ГОСТ.....СМЕХafera.bg/mishena/26464.html

532

Кайо

преди 11 години

Седми реактор на Козлодуй дето се кани да го строи сигурно ще е подарък за Цветелинка! Колко яко да правиш подарък на бившата си любовница и народа да плаща за него! Искам и аз така

531

Анонимен 2

преди 11 години

Що не вземем масово да не плащаме ток, вода и парно?Да видим тогава кво ще правят?Костов мостов , Сергейчо и прочие да не си отварят устата, че при тях България се приватизира почти изцяло!Сега милионите които даваме за парно, ток, храна и квото се сетите отива в джоба на чужди държави!Внос на корем-остана ли изобщо нещо което да се произвежда тук?Незнам вече кво трябва да направим в тази държава.Положението е отчайващо!Седим гладни и се свиваме до последно за да оживеем някак си!

530

Анонимен

преди 11 години

Мда... и аз мисля, че за още един мандат ще ни довършите.. Един не се оказа достатъчен..

529

Niko

преди 11 години

Вторият си мандат тия комунисти ще карат на друго място и съм сигурен, че ще дават обяснения за разрухата и разсипията във всяка област.

528

ред

преди 11 години

до ради аз бях наивник, скачах по площадите, но никога не е късно- сега съм с червена кръв и мисля, че и те са крали, но имаше и за нас- жилища, почивки, заплати, работа излишъци, индексация на заплати и пенсии. И то когато цяла европа се тресеше от кризата, ние бяхме остров на спокойствието. Кризата започна 2006 , ние същата година имахме почти 3 милиарда излишък. Да дойдат можещите-поне комунистите знаят кое как става, не като тези да се учат на гърба ни и да си правят жестоки експерименти.

527

Rad

преди 11 години

Бил съм най-върлия седесар, но никога не съм очаквал, че ще гледам сега на социалистите като на сила, която ще ни измъкне от тоя варварски комунизъм. За съжаление няма друга партия, която да изхвърли тия комунисти на бунището на историята веднъж завинаги. Всичко друго е заблуда и шанс на тия комунисти да продължават да управляват.