60

Анонимен

преди 11 години

Бе каквито и закони да прокарват арабите, и техните жени са развратни като нашите, само дето се укриват по умело, като се има предвид какво е наказанието, ако ги хванат. От всички мюсюулманки, които познавам едва 5-6% ми се струват честни, но тях не ги познавам добре и затова не мога да съм сигурен. Мюсюлманките са също толкова ***, като християнките.

59

хамерикан

преди 11 години

Това са новите съюзници и приятели на щатите, с които Хилъри се гордее,

58

до 63

преди 11 години

Случаят, за който говориш няма нищо общо с която и да е религия. Но иначе за австрийците като цяло смятам, че са едни побъркани хора. Живял съм в Австрия 3 години и съм ги опознал доста добре. Много им хлопат дъските.

57

Анонимен

преди 11 години

"Който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък върху нея".ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ МНОГО БЕЗГРЕШНИ, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ.

56

ГУРБЕТЧИЯ ДО 63

преди 11 години

Ти си абсолютно глупав човек ! Това ,което го пишеш за случая в Австрия е чисто индивидуален случай на някакъв психопат и няма нищо общо с общата религия в Австрия и другите европейски страни ! Докато в този случай описан в новината ,екзекуцията е извършена със съдебно решение понеше религията така повелява ! Но все пак ,според мене хубава религия няма ,щом те кара да вярваш в недоказани и несъществуващи неща !Всеки да избира дали да вярва и в какво да вярва ,аз вярвам в НАУКАТА !

55

antiES

преди 11 години

така и трябва да бъде,затова там разврат няма,а у нас на три брака двата стигат до развод

54

Shark до 63

преди 11 години

Коя е тази австрийска религия, обясни ми, че такава не знам да съществува.

53

Анонимен

преди 11 години

Какво да се пише за евреите. Те са душевно и духовно осакатени. До степен, че не може да се определят като Човеци. За съжаление. Правилно, като змийчета в пазва са. Не случайно от всякъде са ги гонели и избивали.. Над 2 000 години. Но ето те са примера, как религията е съсипала хората. Те имат нужда от лечение.

52

до 50

преди 11 години

забравяш правило #3 - да бъде ***, когато и където си поиска, ако спазва предните две правила

51

Анонимен

преди 11 години

ей видяха удобна за тях тема нашенските и изпълзяха като змийчета на припек ,и започнаха да драскат глупости като побъркани ,по лошо е ,че някои българи се вързват на такава удобна на ционистите пропаганда ,хайде де напишете нещо за статуса на жените в семействата на ортодоксалните евреи

50

Анонимен

преди 11 години

Да питам, какво ще кажете за австрийската религия. Там намериха мъж, който беше държал дъщеря си затворничка 10-15 години и й беше направил няколко деца. Значи ли това, че трябва да се бомбардира Австрия и че тяхната религия ги прави чудовища. От ислям до ислям има разлика. Целия трик е, че някой се опитва да насажда омраза между хората и очевидно иска да стимулира военни конфликти. Някой иска да продава оръжие и да има поводи за декратизиране.

49

Анонимен

преди 11 години

Като гледам как се развихри еврейската пропаганда и аз мисля, че това е заснето в някое от Катарските студиа. Където снимаха либийските демонстранти и сирийските мирни демонстранти. Как се мажат с кетчуп и се правят на умрели. Работата е да се измъкнат повече пари от донорите.

48

и нашето е ужасно!

преди 11 години

Нашата Тадаръкова явно има голям късмет. Разбира се, това е неприемливо, нечовешко и дивашко, но и разюздания, безморален живот на "развитите общества/- безразборни връзки, съжителство без брак, гей-изпълнения и паради, вече и секс на открито, мис- интимна прическа?! - това е още по-ужасяващо- погледнато от християнска гледна точка!!!

47

Анонимен

преди 11 години

Ислямът е сбъркан, както и съподвижниците му.

46

Анонимен

преди 11 години

В определен аспект се е отървала.Можеше да е жива още 30-40 години и всеки ден някакъв смрадлив *** да я пребива от бой-точно така сякаш е животно.И като си помисля,че американците ще им дадат 20 милиарда долара на тия маймуни а на нас един голям *** ми се доревава.Еее дека сте бе политици български с по 10 висши образования и "признания" измислени.Нищо не моижете освен да крадете и лъжете.Отива Хилари Клинтън праи си здрасти с една брадата *** с *** и им дава 20 милиарда.Вие 2 не можете

45

за 51

преди 11 години

американците да не са отишли там да защитават правата на жените. Там са за афганистанския хероин, с който да захранват основно Русия и по-малко Европа. А такива кадри са пропаганден цирк, за да платят повече пари донорите. Пука им за тази жена и останалите. А донорските пари са нужни, за да не си харчат американците своите пари. Удивявам се, че има такива прости шарани.

44

до 54

преди 11 години

Много от мюсюлманите,които идват в Европа идват точно поради тая причина - за да живеят в светско общество.

43

Продуцент

преди 11 години

Тази "екзекуция" заснета в същото студио, в което са снимали и "кацането на Луната".

42

до 51

преди 11 години

Разбира се,че сме с американците. Ние сме свикнали с техният стил на живот,със тяхната музика и филми. Ние сме свободни западни хора и разбира се че ще обичаме американците. Правели войни...Дреме ми.

41

Анонимен

преди 11 години

За прелюбодеяние трябва да има поне още един човек.За пореден път се отвращавам от тази религия и болните мозъци,които я следват.Значи тя е престъпник,а мъжът не е престъпник?Цялата работа с оковаването на жените е да са сигурни мъжете,че са оставили гените си-тотален примитивизъм.Като мъжките лъвове,които убиват малките лъвчета на друг мъжки,за да се разгони лъвицата и да роди потомство с техните гени.Талибаните стоят на ниво маймуниИ Париж и Лондон да продължават да пускат мюсюлм.*** в Европа