80

адее

преди 11 години

Много интересно как винаги се намира някой да снима нещо подобно. Също на снимките се виждат предварително одрязани дървета и то доста. Също така не стига , че не могат да се справят с пожара , ами не искат и помощ. Твърде сме горди или просто не са изгоряли достатъчно дървета ?

79

Анонимен

преди 11 години

е, ако някой е имал съмнения, вече ги няма - пожарът е запален умишлено. ще го изгасят когато изгори предвидената площ за бетониране.

78

до пич коментар 96

преди 11 години

Адмирации пич !Аз ти казвам как: другия път се събираме на контра протест и им изкривяваме физономиите на гадните наркоманчета ... опс еколози исках да кажа

77

Анонимен

преди 11 години

Ужас Черноморието унищожиха и бетонираха сега малкото останала девствена природа и нея искат да я расипат...Безаконие до безобразие...Noment....

76

Петър

преди 11 години

на еколозите им поръчаха да протестират, поръчаха йм и да драснат клечката, ясно е, че в тази ситуация искат вината да падне върху инвеститорите, да ги плюят и мачкат с измислени тези и коспирации...

75

Потресена

преди 11 години

Спомняте ли си, че преди няколко години вилня пожар в с. Ямна до Черни вид, е аз бях там и за 2 дни потушиха пожара с хиликоптер въпреки, че отново беше в резерват и беше голям. А сега интереса е още по - голям.... Бих попитала Господата управляващи това: "Защо не ни пуснете някоя ваксина - например да измрем и всичко ще е ваше тогава? Поне няма да се мъчим и ние и децата ни, а и ВИЕ ДА се чудите с какво да ни лъжете....

74

Тялото

преди 11 години

Палеж

73

zeru

преди 11 години

100% umishleno zapalen

72

2

преди 11 години

Aide stigaste revali za nekvi izgnili durveta daje i bolni.E sa kato izgorat hodete zasedete novi. i gotovo.Bla bla svurshi sveta ne ostanaha durveta. ia se osuznaite malko.Shot i tova eprostotia da sedat zaraseni durveta i dane moje da gi mahnat zaradi zelenie.Are si4kite ekota edno duvo ne ste zasadili az bez da sum imam ve4e 15 druf4eta

71

Анонимен

преди 11 години

не се пали туй що не гасне :Д

70

Ох

преди 11 години

*** си, не знам плащат ли ти за това или си просто hater. Ако удари цунами недай си боже ще викаш пак оставка.Ретардиньо!

69

До 87

преди 11 години

Стой де, много бързаш, не е достатъчно още изчистеното място. "Еко" хотела ще е много голям, 300 декара не са нищо.

68

С1

преди 11 години

Карам ски от дете, обиколил съм всички наши ски ''курорти" многократно.От две години посещавам и Алпите (Австрия).Тврдя:Дори и без сег. екологични протест, Цеко Минев е вреден за българския ски-туризъм.Това е мутро-манталитет, който само спъва развитието.Мога да дам десетки примери: от цените на съораженията, подръжката им, паркингите, персонала му, ВИП коридора за предреждане на правоимащи (нещо дето го има само в БГ?!) затварянето на пътя за х. Вихрен, та до храната в заведенията около пистите!За манипулирания форум на ски-федерацията, за платения му уж 'от скиори' PR по вестницте, за монополното му положение в Боровец, Банско и Витоша и т.н.Та айде поредните смешници да не се напъват да противопоставят СКИТЕ на ЕКОЛОГИЯТА!Аз повече от всеки друг искам в БГ да имаме поне половината от КАЧЕСТВЕНИЯ алпийски туристически продукт на Австрия, Швейцария или Франция, да има модерни лифтове и писти без опашки, блъсканица и простоотии, но.. убедих се, че Цеко Минев и *** около него ТОВА СИ МОГАТ!

67

Анонимен

преди 11 години

КАК ТРЪГВА ПОЖАРЪТ РАЗБРАХМЕКОГА ЩЕ ВИДИМ КАК СВЪРШВА?

66

Слънцето

преди 11 години

"Ние сме най екологичното правителство,засадихме 2056 кокичета !!!!Сега няколко хиляди декара гора не са от значение!"

65

Анонимен

преди 11 години

Хората които стоят зад еколозите са виновни - няма спорт. Ето - докато едните гасят пожара с хеликоптер, се пали второ огнище. Аман от ***.

64

Изверги

преди 11 години

Много интересно какво интересно са снимали на снимка 1 ? Изключителна снимка нали ? И изведнъж снимка 2 ? тия според мен са били самите подпалвачи които са седели да документират деянието си !!! Всички пиромани го правят!

63

Анонимен

преди 11 години

Герб ще изгорят в собствения си пожар. Това беше ,няма да ги търпим повече! Оставка!

62

Анонимен

преди 11 години

Нищо не е в състояние да ме убеди, че това не умишлен палеж и не е свързан с икономически интереси! ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ, ***!

61

Бойко

преди 11 години

Материяла да си мълчи. Вие бачкайте да го погасявате, докато товарим на конете помпите за да ви ги доставим максимално бързо, не с хеликоптер, те са прекалено важни да сипват по тон вода, вместо да осигурят оборудването за гасенето на пожара. Аз съм пожарникарЯТ и знам. Ако я не спасим ще хакнем магистрала и еко лифтчета та да са доволни и екотата. И ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА МЕН ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ ТРОПНА С КРАК И ЩЕ ПРИЕМА НЯКОЙ ЗАКОН ЗА ИЗБОРИТЕ КОЙТО ТРЪБИ ЧЕ НЕГЛАСУВАЛИЯТ ВСЕ ЕДНО Е ЗА СЕГАШНАТА ПАРТИЯ!