74

82

преди 11 години

Само едно не мого да разбера! Защо герберите все искате смъртта на някого! Този да се гръмнел, онзи също, Чоко се "самоуби"! Май не можете нищо да свършите като хората! Всеки ден по улиците трупове, ама иначе сте ербап! Ами ще ви изхвърлят от властта! И изборети и резултатите на ГЕРБ в Кюстендил бяха началото! С прословутатта си герберска простотия ще докарате БСП на власт, което обаче е и целта нали! Една партия, един народ, един вожд:)))

73

Дянков

преди 11 години

най добрия финансист на Б-я за целия преход!

72

миро

преди 11 години

Добрата новина е само в добрата лихва.Останалото отново е пародия-увеличаване на дълга,който отново ще ни тежи на шиите български.Как иначе ще запълнят огромната пропаст,зейнала в бюджета,в резултат на пълна некадърност,алност и пр.Все повече си мисля,че следващата есен ще бъде късно за промяна и стабилизация,дотогава ще сме затънали до гуша.Дали Дянков не част от плана за унищожението на България??????

71

eeeх

преди 11 години

плювачите просто остнаха сами саменички,прозрачни смръдльовци и пръцковци, но пак си храчат, защото иначе няма да им плати Кутев.Сега обяснeтe с вашият овчарски речник,заащо ГЕБ ще "загуби" изборите през 2013г.:)))))))))))

70

Анонимен

преди 11 години

А,а,а,а,!Този *** пак се из.ка!Аз си миспех,че е зает да запълва фугите на прословутата си магистрала "Люлин"!

69

Анонимен

преди 11 години

"що"то ако се погасява от резерва *** пак ще ревната резерва намалява. Ама какво да говорим, ако човек вярва на простотиите на бсп или дпс най-добре да направи услуга на стрната си и да се гръмне.. или поне да не гласува на следващите избори, щом интелекта му е лимес към 0.

68

74

преди 11 години

Тай, тай! Взимайте майци заеми! Взимайте! Те са на държавата:)))))) Както казах "..опукал фискалния резерв, резерва на Здравната каса и посягаш на парите от Сребърния фонд! "

67

75

преди 11 години

И като се е увеличил резерва що не погасяват от него:)))))))))

66

до 69

преди 11 години

Социално Слаб == *** (наричани за кратко Римляни)Идат избори ....за 47% по първолаците майчниския език не е Български!До кога ще плащаме на ***?

65

Анонимен

преди 11 години

Бах маа му !

64

Анонимен

преди 11 години

Малоумици на говняр,изцапан над ушите и където мине на *** смърди!А,къде е фискалния резерв от 8,5 милиарда лв,а къде е сребърния фонд,глътката въздух на пенсионерите?

63

go 65

преди 11 години

65, и за теб угодия явно няма. Ако не бяхме взели наема, щяхме да четем от теб сега: "виждате ли, никой не иска да купува нашите облигации, за нищо не ставаме." Сега търсенето даже надвишава предлагането, а ти пак си недоволен. Практиката обаче е същата в целия свят. Айде тогава, защото на теб не ти харесва, да спрат всички държави да се рефинансират.

62

Драхмаджия

преди 11 години

Хубава новина!На фона на снимката с драхмата и гръцкото евро.Недоглеждане, Щегичка или Ирония?

61

Анонимен

преди 11 години

взимаш заем на 4.25% за да погасиш част от заем който е на 7.5%? Какво лошо има в това не ми е много ясно. Новината е супер от всякъде и по много други причини, но Вуте освен да плюе друго май не може ;(

60

Анонимен

преди 11 години

олеле, *** пяна им излиза от устата! Кефф! А пък дали ще има рокада на правителството догодина - нека видим, лично силно се съмнявам..

59

Анонимен

преди 11 години

Така е, пазарите имат доверие и купуват български дълг! Това е благодарение на изключително успешната политика на българското правителство и финансово министерство.

58

Анонимен

преди 11 години

Такъв хубав месец започна:+Тока +Вода +Парно+Газ+Държавен дългА още сме на 3-тия ден от месеца

57

Анонимен

преди 11 години

абе що си играете на парче, направо обявете търг за изкупуване на държавата и да мирясваме

56

Станко Тодоров

преди 11 години

Явно -Чорни не е забравил Бьлгария!-Колко е лесно само да си евреин от новия елит...С машинации и схеми, с заграбени пари ,после изкупуваш дьржавата.И ако беше само той добре.Добре планирана измама развита вьв времето.Цивилизацията свьрши през 1989 г за целия свят -на власт са *** барони.

55

Анонимен

преди 11 години

То голяма гордост да вземеш заем след като за три години си опукал фискалния резерв, резерва на Здравната каса и посягаш на парите от Сребърния фонд! Много се гордеем с теб Боко! Направо си гений!