57

Буревестников

преди 11 години

Дами и Господа мога само едно нещо да кажа.... А това е.... Молете се да сме здрави... това е най важното!!! Защото ако трябва сега да търсим... да чакаме така наречените "лекари"... а не дай си боже да ни трябва и оперативна интервенция.... Ако портфейла ни не е пълен със кинти а мобилния ни телефон със ВРЪЗКИ.... чисто и просто сме си ПЪТНИЦИ :( :( :( ! Това е ИСТИНАТА в Абсурдистан и всеки нормален Българин е знае за съжаление.... :( Колкото и да ми се оправдават "лекарите" по медиите... :( !

56

xlnt

преди 11 години

капитализъмрешава проблеми само ако може да направи пари от това...

55

Анонимен

преди 11 години

123, не бъркай лекаря с Господ

54

САЛЧО

преди 11 години

ОТГОВОРНОСТТА Е САМО НА РАБОТЕЩИТЕ В СПЕШНИЯ ЦЕНТЪР. ПАЦИЕНТА Е ПОСТЪПИЛ ПРИ ТЯХ И ТЕ НОСЯТ ЕДИНСТВЕНО ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЕ. КОНСУЛТАНТА ДАВА САМО МНЕНИЕ, С КОЕТО ТЕ МОГАТ И ДА НЕ СЕ СЪОБРАЗЯТ. ОТГОВОРНОСТТА ОТПАДА ОТ СПЕШНИЯ СЕКТОР ЧАК КОГАТО ПАЦИЕНТА СЕ ПРИЕМЕ В ДРУГО ОТДЕЛЕНИЕ И СЕ ФИКСИРА ТОЧНИЯ ЧАС НА ПРИЕМА.

53

pen`o

преди 11 години

Поредните "лекари" ***

52

Петьо-Евреи

преди 11 години

Е това сие чисто българска история! жалко че за човека този път е свършила фатално!

51

Анонимен

преди 11 години

34, а на теб кой ти пречи да правиш същото, защо не си гледаш мизерния живот, а си си вторачил в чуждия

50

КЪНЧО

преди 11 години

ОТ КАКВО Е БИЛ БОЛЕН ТОЗИ ЧОВЕК? ТОВА Е ПЪРВИЯТ ВЪПРОС, КОЙТО ТРЯБВА ДА ПОСТАВИ ОБЕКТИВНИЯТ ЖУРНАЛИСТ.

49

Анонимен

преди 11 години

Едни хора умират, други се раждат. Жалко за човека.

48

123

преди 11 години

И баща ми си отиде заради подобни ***. Първо ходи до личния лекар и там от немърливост дори не го прислушаха. След два дни като го закарахме в болницата чакахме повече от 10 часа като само го препращаха по кабинети и не го приемаха. Накрая един *** доктор му каза в лицето закво сме го били разкарвали той ще умре до ден два. Приеха го чак след като роднини се обадили на техен познат доктор, но вече беше късно. Да им се не види и *** скапани, това не са лекари, а ***.

47

Анонимен

преди 11 години

че от къде да дойде лекар, като не останаха лекари, така ще е дами господа и по-зле ще става

46

Нели

преди 11 години

Да не дава Господ да ни заболи нещо или да се наложи по-тежка интервенция иначе като нищо от чакане ще си заминем.Тези хора вече гледат само материалното,нищо човешко не остана в тях.

45

до 51

преди 11 години

За каква стимулация? Нека си го кажем направо- лекарите също са хора, имат семейства, плащат сметки и не на последно място искат да се развиват като професионалисти. А тук условия за това има единствено в частните болници. И пак не на 100%. Това за което говорите се нарича човещина. А тя явно отдавна не присъства не само в лекарите, а в голяма част от обществото ни.

44

Анонимен

преди 11 години

Малко свестни лекари ( не доктори! - това е образователна степен) останаха в тази държава. ... има и такива които си разбират от работата , но има и много некадърни.

43

Кафурин

преди 11 години

Жалък ***!

42

Анонимен

преди 11 години

за каква стимулация трябва да говорим когато става въпрос за човешки живот -то трябва да ти идва от вътре как може да гледаш умиращ човека са и да не му помогнеш за каква стимулация говорим тук става въпрос за човещина ами клетвата която са положили некадърници играят си с живота на хората ние не сме опитни зайци

41

тими

преди 11 години

ще ви дам един пример с Турция тъй като имам приятел лекар там българин е но от самото завършване работи и живее там тои ми каза че един лекар са го хванали сподкуп от пациент поискал си човека но забележете докато течяло раследването веднага тяхния лекарски саюз и по точно етичнатаим комисия му спира правата на лекаря за цял живот

40

онбашията

преди 11 години

то има начини да се стимулират лекарите, ама няма да се хареса на повечето електорат. затова първо трябва да се оттървем някак от вас - претенциозните безполезници, а после да мислим за стимулация на лекарите. като начало, трябва да ви сговним живота максимално, за да се изнесете на запад. после лекарите сами ще се върнат.

39

до 35

преди 11 години

Няма значение от какво е бил болен човека! Това е СПЕШЕН център и там би трябвало да се реагира за минути , а не да се чака с часове! Не знам какви са тия договори с който в работно време в което трябва да е в кабинета ,той си ходи на частно...После защо хората мразят лекарите??? Вчера отидох на преглед ,чаках 3(три) часа и то не с талон ,а платено. Не само не ме прегледа ами се и опита на ръка да ми вземе пари ,а не през касата. Майка ми в Токуда с две думи в коридора и взеха 40 лв. Лекари...

38

Охранител

преди 11 години

Всичката ни такава! Държавата е на самотек...накъдето я завлече течението...натам