131

Набюдател

преди 12 години

Как се е случило така,че зад Станишката да се чете ДС.Няма нищо случайно когато ммдааааа.

130

sofeto

преди 12 години

Станишев си *** кинтите от ПЕС(синекурна длъжност) и въобще няма желание да идва на власт. Нека ГЕРБ-МЕРБ или който и да е да чисти фъшкиите в БГ дето ги забъркаха комуняците!!!

129

брадваро

преди 12 години

расмунсен ли ще ти плати за тарикатлъка?

128

Красний Пролетарий

преди 12 години

Подкрепете *** Карлович, той и баща му са докарали безброй беди на БЪЛГАРИЯ, вероятно могат и още /ако ги допуснем - да ама НЕ !!!!/

127

Анонимен

преди 12 години

А БСП РАЗБИРА САМО ОТ ЯКИ ШУТОВЕ В ЗАД.ИКА.

126

ПСИХИАТЪР

преди 12 години

ВРЕМЕ Е ЗА ОЗДРАВИТЕЛНА РАДИКАЛНА ПРОГРАМА НА МАРИО-37!!!!

125

до Марио 37

преди 12 години

ей, най накрая се разбра коя била алтернативата на ГЕРБ - Марио 37вече има надежда, кажи сега каква ти е платформата

124

Анонимен

преди 12 години

Те и студентите и пенсионерите, дето протестираха срещу БСП май от това разбираха, че СерГЕЙчо , така си решаваше проблема с протестиращите.Сега като е от другата страна и вече са му много удобни протестите.

123

до 288

преди 12 години

Николай Младенов е роден на 5 май 1972 г. Според бивши служители на Държавна сигурност баща му, Евтим Младенов, е щатен служител на нейното Първо главно управление - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие. Самият Николай Младенов не отрича тези твърдения, заявявайки, че подобен факт не би имал влияние върху работата му.Като внук на активни борци против фашизма и капитализма Николай Младенов учи в елитната Първа английска гимназия в София. Според негови политически противници, по това време участва активно в младежкото комунистическо движение (Комсомола) и е последният секретар на Ученическия комитет на ДКМС на гимназията. Лиляна Павлова е родена на 6 декември 1977 в София. Внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов.Сергей Игнатов e роден на 6 август 1960 във Видин в семейството на военен, член на БКП, по-късно активист на БСП и на гравитиращия към БСП Български антифашистки съюз.

122

tosh

преди 12 години

тежък ден за *** от днес.бг. Дайте малко почивка на момчето, неделя е все пак!

121

До 294

преди 12 години

Затова ли съсела остави 8 милиарда фиксален резерв ? Сега той е оглозган до кости от Гроб, и започнаха да теглят наеми.

120

DIDO

преди 12 години

I DETO PI6ETE TOWA KOMUNIZMA ONOWA KOMUNIZMA TO SEGA DA NE BI DA E DEMOKRACIQ,SEGA E PO-GOLQM KOMUNIZ1M OT TOKAVA AIDE SVALETE GERBADJIISKITE O4ILA I NE SE PRODAVAITE ZA NQKOI LEV 4E 6TI SME6NI STRANATA ZATOWA E NA TOVA DEREDJE ZARADI TAKIWA PRODAJNI *** KATO VAS,DNES E GERB UTRE I KOITO POVE4E VI PLATI SME6NICI JALKI ZA 50 LV. PROSTITUTKI SME6NI STE ILI MALUMNI I SLEPI,ZA DA NE RAZBERETE KALKO SME ZLE I NA KALKO ZLE OTIWAME,SME6NICI

119

@

преди 12 години

(НЕ)уважаеми червени,жълти, сини, пемпяни и всеква *** която се зове ,,народни избраници,, добре дошли в 21 век :))) омръзна ми да повтарям ,че си нямате и на идея колко силни ,жилави и истински българи са днешната младеж!!!Бог да пази България и българите!!!

118

А сега де

преди 12 години

В тоя ред на мисли бойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление.И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***.Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения.Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.

117

Крис

преди 12 години

Н.Младенов потекло-комунеЛ.Павлова потекло- комунеН.Караджова потекло -комунеИ.Московски потекло-комунеС.Игнатов потекло-комунеМ.найденов потекло-комунесамо Б.БОРИСОВ - ДЕМОКРАТ , кво да се прави ? лош материал...

116

До Чавдар

преди 12 години

Стига с тази криза бе. Икономически кризи има в страни с икономики, а в България икономика няма от 22 години. Зад тези плоски изказвания се крие Боко тиквата и оправдава безпомоща на най-некадърното правителство в историята на тази държава.

115

Анонимен

преди 12 години

ОПАСНА СНИМКА НА *** СТАЛИНИШЕВ----"КОЙТО ГЛЕДАЛ НАДОЛУ--МИСЛЕЛ ЗА ГОЛО"А СЕРГЕЙО СИ МИСЛИ И МЕЧТАЕ ЗА ЕДНА АН.ЛНА АГРЕСИЯ НА СУХО.

114

Анонимен

преди 12 години

ПРЕДПОЧИТАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ ХИТЛЕР,КАЛИГУЛА И КУ-КЛУКС-КЛАН ЗАЕДНО ОТКОЛКОТО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВЛЕЧУГИ И ЛИДЕРА ИМ ДЕТО Е ПРЕВЪРНАЛ ИЗХОДА СИ ВЪВ ВХОД....САМО И ЕДИНСТВЕННО БОРИСОВ И ГЕРБ----ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ.

113

болшевик

преди 12 години

Винаги,когато се покаже хамстера,рейтинга на Бойко скача с няколко пункта!

112

само БОКО не комуне

преди 12 години

Стига с тоя комунизъм бе ЕЙиии, ПРОМИТИ МОЗЪЦИ.Боко ви ПРОМИ МОЗЪЦИТЕ С ПРИКАЗКИ ЗА КОМУНИСТИ.. а самият той е БИЛ ФЕН НА РОНАЛД РЕЙГЪН ДОКАТО Е ОХРАНЯВАЛ БАЙ ТОШО ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХААА