107

Анонимен

преди 12 години

Тоя на 1ва снимка с бирата природозащитник ли е???Тоя на 4та снимка с гребена природозащитник ли е???Тоя на 5та снимка с татусите и бръснатото теме природозащитник ли е???Да ви имам и изметта хипарска! ЗА природата съм, обаче с такъв контингент -айде не, мерси. После полицията била брутална. Такава *** какво да я правиш - паметник ли да й строиш????? Половината са друсалки, тревомани, пияндета и безделници. Язък за останалата половина свестни хора, които попадат под сянката на сганта...

106

Анонимен

преди 12 години

Бойко Борисов е незаконен син на Тодор Живков.Всяка прилика между двамата не е случайна.

105

Дудук

преди 12 години

Спрете с простотиите,цинизмите и ****алските закачки! Разводнявате сериозната тема и отблъсквате сериозните коментари. Ако продължавате , значи сте хора на олигарсите, които искат да замажат дискусията на хората по този брутален закон.

104

Анонимен

преди 12 години

аз митингувах до 1997, хайде сега да видим какво поколение расте

103

роб

преди 12 години

скъпи братя роби, не се гневете, Тодор Живков и жив, той се завърна в своя ученик, които му беше охранител.

102

Анонимен

преди 12 години

Тия там юнаци на Орлов мост, да им дадат по една мотика и да ги докарат на село, да копаят и тогава да говорят за земя и гора.Хич не ме интересува кой искат да свалят и кой ги е пратил там да реват като магарета, но за мен това са хора без работа, който само чакат някоя партия да им подхвърли по нещо и започват да протестират, па макар и да не знаят за какво става дума.

101

Анонимен

преди 12 години

Няма да има никакъв ефект ... както почти всеки един протест последните години ... мислите, че на някоя правителствена мутра ще му запука за природата ... глупости, Цецко сигурно има 6 апартамента в Швейцария. Другия път пак под строй да гласувате за герберите, че явно народът се кефи и рейтинга не спада... пък какво са няколко хиляди човека на Орлов мост ....

100

Нина

преди 12 години

Боико,дали е гей.много защитава турците.За Плевнелиев съм убедена с неговото нежно глас4е.

99

КОМУНАР

преди 12 години

Навремето като милиционер, на такава безнравствена ***, като този *** на снимката им скачах с кубинките отгоре.Лично съм ги придружавал и охранявал докато ги подстригват до кожа.Беше занимателно, да ги гледаш как се гърчат и стенат като кучета след бой.Боят е най - доброто възпитателно средство създавано някога от човека, за човека.

98

Анонимен

преди 12 години

Стига коментари по снимка 1 коментираите снимка 12

97

Мдаааа....

преди 12 години

А в братски Лондон за неправилно паркиране - взривяват !

96

do 184

преди 12 години

takiva li mijityrki kato teb, nameraha da se obajdat...qj si bonysite i si pii rakiqta...a du6terq ti sigyrno to4no nqkoi takuv q klati, dokato misli6, 4e y4i da stane 4ovek...ama ti 6te iii kypi6 edna diploma, posle v nqkoe ministerstvo, ili na mitnicata..ili edni pari ot nqkoi evrofond 6te prilapa.....sedi si spokoino...ti 6e se opravi6, nas ne ni misli

95

Анонимен

преди 12 години

Хех! Президента няма да наложи вето. Така е като избрахме Боко Тиквата за премиер мислейки , че избираме комедиант

94

Анонимен

преди 12 години

до 182 Може хемороиди да има човека или пък да го алармира простата за другото дори не искам да си помисля

93

Анонимен

преди 12 години

Бой бе, тия еколози са пълна напаст. Винаги пречат на развитието заради някакви налудничеви убеждения. То не са пазене на кучета, котки, кокичета, гори, пилци. Пълно лигавене. Полицията да им хвърли един бой и да си гледат работата.

92

Боже мили!

преди 12 години

Този на снимката, си е чист наркоман дошъл да си изпие бирата и да го снимат, как полицаите го вразумяват. На такива ли *** можем да разчитаме, че с протести ще сменят правителства?Такива ли гамени ше докарат на власт БСП?Това ли е лицето на интелигентната ни младеж - бъдещето на България?СРАМ!

91

Анонимен

преди 12 години

Трябва социален протест срещу целия геноцид които се провежда върху нациятаДа се обединим и да си извоюваме достоиният живот иначе след време и нас ще бъзикът с пенсии от по 70-100 евро Вън продажните полици , вън политическата олигархия !

90

Дудук

преди 12 години

Хора, нека се придържаме към основния проблем - "Закон за горите". Не политизирайте темата, не месете други проблеми, не плюйте минцифайките, не сваляйте правителства. Гафът на ББ е ОГРОМЕН, но по-добре да му се покаже, че трявбаа да се извини за наглиге приказки днес, отколкото да помпаме процентите на БСП, Кунева и разни други. И най-вече трябва да смачкаме мръсните олигарси,депутати, министри и медии, които искат да монополизират НАШИТЕ ГОРИ, независимо кое правителство управлява.

89

Мамантос

преди 12 години

Обичате ли изродска злобна, порста *** от еничари-заптийета?

88

Полковник от ДС

преди 12 години

Браво на хората. Протестиращите трябва да стават все повече. Нека всички, на които им е писнало от лобистки закони, безпаричие, арогантни и нагли политици, да излязат и да протестират. И така всеки ден! Ако някой се колебае, нека да си спомни бонусите на герберастите и кога за последен път се е лишавал от нещо.