79

до лаик 69

преди 12 години

Абе пич - това го знам - и аз гледам мачовете по телевизията! Става въпрос за световната ранк листа - на FIVB! Това с 3те места са порблясъци! За да станем истинска сила - трябва да има усилия, програма, управление! Виж немците! Ступаха ни и нас и Куба! Пушката коментираше преди мача че там от 6 години работят здраво! Резултатът е на лице! И тук трабва така! Ама за да стане това трабва работа! При поляците е същото - там волейболът е толкова популярен колкото и футбола! Но се работи здраво!

78

Фенът 4

преди 12 години

.... Като е такъв голям "пич и отворко" господин Стойчев и господин Казийски защо не отидат по същия начин да се правят на "велики" в Италия а?!? Или май там им е ясно че много бързо ще го поставят на мястото им и ще бъдат по ниски от тревата!!!... Който и да е новия треньор,ако съм на неговото място Казийски повече няма и да помирише националната фланелка! Същото би трябвало да важи и за Бербатов при футболните национали,и евала на Любо Пенев че НЕ му се моли! Аман от "женски полови органи"..:(

77

Един Българин

преди 12 години

71, Стойчев е взел 117 000 лв за 4 месеца, като дължи 40% данъци. Ти какво искаш без пари ли да работи? 120000 евро е за тримата. Ти някога излизал ли си от България? Знаеш ли че това за италианци не са пари? Какво направи Камило Плачи? Рискува си здравето за БЪЛГАРИЯ! Какво направи Стойчев - съсипа си здравето отново за БЪЛГАРИЯ. Какво правиш ти - ти си един платен родоотстъпник за 30 сребърника. Какви медали е донесъл данчо? НИКАКВИ! Заслугата е изцяло на Стоев и отбора,а данчо само пречеше.

76

Анонимен

преди 12 години

Посредствен селски тарикат ,ама е постигнал успехи за България и не разцепи отбора като сърдита девица.

75

Анонимен

преди 12 години

Не забравяйте, че със Стойчев нашият отбор постигна исторически успех над Пакистан!:)

74

123

преди 12 години

ДА ПОМОГНЕМ НА ЛЮБО ГАНЕВ ДА ОТСЛАБНЕ.*** СЕЛСКАТА ФИЗИОНОМИЯ Е ТОЗИ ГАНЕВ.ПОСРЕДСТВЕН СЕЛСКИ ТАРИКАТ.

73

Анонимен

преди 12 години

стойчев треньор ли е разследващ ли?да си гледа треньорството!за какво говорим !!!а все ми се струва че пусна италианците на първия турнир тук но ние платихме!!!или е за българия или пътя!!

72

До Един Българин

преди 12 години

Ти не каза нищо общо взето - отишъл в Тренто, платиха му най-скъпите играчи и спечели. Дойде в Българи взе национален отбора 3-ти в Европа и го направи 6-ти. 2 квалификации му трябваха да го класира на Олимпиада, и то срещу убити отбори като Пакистан и Франция. Преди биехме Бразилия,ама надали ще разбереш разликата и възхвалявай си Радо Стойчев.

71

75

преди 12 години

Охооо! Гербера *** изпадна в дива ярост и по почина на вожда си започва да раздава плестници, поради липса на аргументи:))) Не се изпускай! Може, но поне си вземи памперс! Ти също внимавай как се държиш с другите платен лакей!

70

Анонимен

преди 12 години

Леле,колко "волейболни разбирачи"! 1.*** не правят разлика между лев и евро!120000 евро но за трима души.Стойчев взема 58000 евро или 117000лв.При 40% удръжки-чисто 75000лв,или 35000 евро,или 6000 лв.чиста месечна заплата! 2. За последните 3-4 год. 3 пъти европейски и 3 пъти световен клубен шампион!Нещо не постигнато от никой друг волейб.треньор по света 3.Усилията му са да постигне световна класа на играчите,нещо което не става за ден,два!

69

до 62 от 56

преди 12 години

Пак ти казвам това не е математика - по тази причина се мисли! Това че сме били 3-ти / 3 ти нищо не значи! Да лаик съм - но все пак световната ранк листа показва постоянство! Нещо което води до успехи - за това става дума!Освен това наличието на звезди не значи добър отбор! Отбор е група от 6 човека в случая!И пак да попитам - защо махнаха Пранди! Защо? И защо след това го поканиха - дори само заради това трябва да си подадат оставките! Т.е. не са се справили като управление!

68

Един Българин

преди 12 години

68 много си *** и само да те набарам някъде ще ти напукам простата репа па дано да влезне някакъв акъл в нея!!! Внимавай как се държиш и с останалите, че ако някой те смачка преди мен няма да имам подобна възможност в скоро време.Останалите, които могат да мислят може би са разбрали какво искам да кажа, но за теб няма надежда преди "обработка".

67

Фенът 3

преди 12 години

Казвам за пореден път... И на мен ОСОБЕНО шефът на федерацията НИКАК не ми харесва и трябва да бъде сменен!!! Обаче как мога да оправдая Стойчев и Казийски?!? Освен ПРЕДАТЕЛИ за тях друга дума няма в този момент! Искам някой от защитниците им да ми каже ЕДНА ДРУГА ДЪРЖАВА в която играч и треньор в НАЦИОНАЛЕН ОТБОР са действали по начина,по който те направиха нещата!?!? Да им напомням ли че това не им е клубния отбор Тренто а националния отбор на БЪЛГАРИЯ!!! Все едно те ще колят и бесят...?!?! :(

66

Анонимен

преди 12 години

Стойчев да каже колко му платиха италианците, за да разбие отбора! Егати ***!

65

Анонимен

преди 12 години

Стойчев да помисли дали е уместно в договора му да пише, че той решава за екипировката. Това мисля, че не е негова работа. Той е треньор на национален отбор и не трябва да бъде човекът федерация !

64

До Един Българин

преди 12 години

Какво са направили Лазаров , Любо и останалите комунисти за България ли? Ами няколко медала донесоха! Какво направи Стойчев за България -НИЩО И ИНТРИГИ и разцепи отбора. Взе успешен отбор и го срина без успехи. ЕДй това е лекето Радо Стойчев мрънкалника без успехи за България,а взе 120 000 Евро

63

Анонимен

преди 12 години

Ей в едно нещо да сме малко по напред и пак ше го усерем

62

лаик

преди 12 години

До 56Прочети това преди да плещиш глупости.....2006 г. Токио Япония треньор Мартин Стоев

61

66

преди 12 години

Нещо си се объркал ***! България никога не е била световен или европейски първенец с *** Стойчев! Аман от платени герберски ***!

60

Анонимен

преди 12 години

Какво ме интересува Радо Шишарката, дето иска да пробутва екипи! Без него волейбола беше много по-добър и успешен!