108

Геро Гербера

преди 12 години

Трудно беше в началото с това лошо наследство, което се получи от тройната коалиция, но ето че резултатите от доброто управление на ГЕРБ се виждат от целия народ. Затова е нормално народа да подкрепи ГЕРБ на изборите, защото се виждат добрите резултати и се зане кой върши най-добре работата у нас.

107

тъжно

преди 12 години

Тъжно, все по - сериозно се замислям за емиграция, а не ми се искаше, ама дали не е по - добре. 20 години *** ни се изреждат един след друг, а понякога и в комбина. Тука май няма алтернатива. Не искам пак нас.раните социалисти, а и тоя тиквун е много т.ъ.п, за доганя и куневица не ща да чувам. Тъжно

106

Българин

преди 12 години

При подобни 'данни', заглавието трябваше да бъде: "Три комунистически партии сигурни за следващия парламент. Има шанс отново да се обединят в партията-майка БКП"

105

гербист

преди 12 години

Само ГЕРБ, това е пътя напред. Да си пожелаем втори мандат, а после и още нови и успешни мандати да има.

104

До 141

преди 12 години

И това ще стане скоро. Хунтата Борисов не се спира пред нищо. Скоро може и да огради страната с телени мрежи за да спре бягащите от герберският режим хора.

103

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли как се прави партия по Куневата система ?Плаща се тлъст хонорар на 2-3 агенции да изкарат куневата партия с поне 10% и всичкото овце си казва : - "дай да се зписваме докато има места, ще има КИФтаци и за нас."После Кунева заедно с един-двама нейни приятели си става дупетатка, а овцете духат супата.

102

До 139

преди 12 години

Толкова ли си гладен бе, лъжец нещастен! Нито ти си гладен, нито българският народ! Но комунистът друго не знае, освен "ДАЙТЕ НИ ХЛЯБ И СВОБОДА" - въпреки че фурните са пълни с хляб, а свободата ти гарантира да говориш безнаказано глупости колкото си искаш.

101

българин

преди 12 години

браво

100

Шарцо

преди 12 години

мене неска м и казаха че ша *** земат у на кунева партиата и като земат после власта щели да ми дават много пари и аз са записах

99

optimist

преди 12 години

до гласуващите за АТАКА: господа, не го ли видяхте Волен каква е ***, че още му вярвате? Днес едно, утре друго, а наляво, а надясно.. Не се лъжете и той е червена *** целяща да дръпне гласове от ГЕРБ! А ако си мислите, че е патриот и милее за България жестоко се лъжете, само някой да му покаже пачка и ще продаде и майка си.. Мислете преди да гласувате!

98

ТОВА И ЗАСЛУЖАВАТЕ !

преди 12 години

Ами сигурно ще стане така, че Бсп и Дпс пак ще ви яхнат, и Доган пак ще почне да "коли и беси" ... и ТОВА И ЗАСЛУЖАВАТЕ !!!

97

Анонимен

преди 12 години

Изборните резултати за 2013г. Герб-60души; БСП-80; ДПС-40; Атака-10; Тази на Кунева-50;Демокрацията " Умре ". Ако изобщо е имало някакви зачатъци. Надявайте се на по-добър животнякъде другъде но не и тук.

96

optimist

преди 12 години

до 117 - монстър е.. :)

95

пожелание

преди 12 години

Хаирлия да е .Аго Ахмед Премиер.Само ДПС.

94

До 122

преди 12 години

И какво може да оправи Костов? Вече няма какво да разпродава. Всичко вече е шитнато.

93

teo

преди 12 години

O.K..а къде са останалите 20 ? М?

92

Чиновник

преди 12 години

БСП отново ще управлява държавата.

91

Богдан

преди 12 години

Само Костов е способен да оправи икономиката на България!

90

Radiacionen tip

преди 12 години

Любимата песен на Вожда- "Батальона се строява". Да му спрем тока, че както е тръгнало- той нашият ще спре! И без това загроби Белене! Да му изключим предпазителят с един референдум за АЕЦ-а, да разбере, че не е от неговите приятели- недосегаемите!

89

Б.Борисов

преди 12 години

Аз съм ***..Т...Т......Т..............))))))))))))))))))))))))))))