44

мани,мани ...!

преди 12 години

Лулчева ,Доковска ,....по-късно Марковски ,....СЪБРАХА СЕ !Много работа ,много кинти ,най-ПРЕ-УСПЕЛИТЕ АДВОКАТИ В ЕВРОПА !Лакомията .....до къде води ?

43

българка

преди 12 години

Адвокатите на мутрите трябва да бъдат съдени!

42

яна

преди 12 години

хора,които крадат,рекетират и въртят всякакви далавери нямат място на свобода!

41

shtepsel

преди 12 години

Атаката на прокуратурата срещу тези двамата трябваше да стане много по-рано! Доста време се загуби, а през това време те натрупаха много пари по изключително гнусен и непочтен начин! Донев чрез монополното си положение на лекарствения пазар, Павлов с незаконното придобиване на Общинска банка и прането на пари през нея!

40

Анонимен

преди 12 години

Ина Лулчева и Даниела Доковска са от групата "АДВОКАТИ НА ДЯВОЛА" !

39

не се ли сещате...?

преди 12 години

Съд. система ....."Няма нарушения,а и няма достатъчно доказателства",23г.,....все така !

38

conio

преди 12 години

Партията на Меглена Кунева ще пострада морално от това, което ни казва статията за Донев и Павлов. Сега кой ще прави ПР на Кунева? Кой ще реже главите на политиците тръгнал да ми говори Павлов за честни, прозрачни и справедливи медии. Пране на пари някак си не върви с тия неща, които казва, не мислите ли?

37

Илия

преди 12 години

Тези двамата мошеници определено имат здрави нерви. Да обвиняваш прокурор в това, че е взел подкуп не може да ти се размине лесно. Всички са наясно, че тези двамата грабят от болните и след това препират паричките във вестниците, които са с по малък тираж и от Трета възраст

36

Анонимен

преди 12 години

Любо Пъпката ще се изприщи !

35

Моника

преди 12 години

Експерти се произнесоха, че оповестената стенограма от стр-то на Павлов е абсолютно автентична :) Няма отърване! Този плът ще плаща за грешките си, при това с лихвите.

34

.....?

преди 12 години

Двама липсват-----Стефан Софиянски и адв .Марковски!

33

V8

преди 12 години

Тия двамата хубавци ги погнаха най-накрая. Толкова години ги траеха, но чашата преля, защото Павлов се помисли за всевисш, като си позволи също така и да отправя критики към доста влиятелни хора. В крайна сметка си вкара голям автогол и сега бива наказван.

32

гери

преди 12 години

То имало и правосъдие в България,не мога да повярвам,че най-накрая ги съдят тези мошеници Огнян Донев и Любомир Павлов,сега трябва и комисията Кушлев да се задейства и да стартира процедура по отнемане на незаконно натрупаното им богатство.

31

edin_bulgarin

преди 12 години

16. Огнян Донев и Павло си получиха заслуженото. Макар, че отново имат голям шанс да се измъкнат, но нека скандала преследва платените им вестници и прочутите им имена. А Огнян Донев се чудя след толкова гафове и скандали как може още да бъде лице на българския бизнес (КРИБ). По-голям мошеник едва ли може да застане там! Аз ако съм в тази конфедерация отдавна да съм настоявала за неговата оставка.

30

въпрос?

преди 12 години

Гради ли се държава с такива крадци.....?

29

българка

преди 12 години

ЛЮБО -" ПЪПКАТА" -един от големите престъпници на прехода!

28

Анонимен

преди 12 години

Явно мафията се бори за територия.Засега тази част от нея, която успя да се намърда във властта, ползвайки държавната машина започна да притиска останалите разбойници, които пречат.Така, че всички са маскари, а за народа зрелище!

27

Анонимен

преди 12 години

27, той бат ти Бойко бетер от Чък Норис бре

26

Кифла с малко мозък

преди 12 години

В продължението два варианта: Вариант 1: Любомир Павлов и Огнян Донев самостяотелно обявяват, че до една година ще продадат бизнеса си и ще се оттеглят в почивка.Вариант 2: Всичко приключва тихомълком и със снети обвинения. Случайно и внезапно, всички вестници, които притежава групата започват възторжено и неотменно да хвалят Борисов, Цветанов и ГЕРБ. Естествено за плащане и дума не става."Наглите" ряпа да ядат. Аджамии нек'ви...

25

да де

преди 12 години

По адвокатите ще ги познаете ...!Схемата работи още !