119

Анонимен

преди 12 години

Не ни харесва заяждането .........И ??????

118

Н. Неделчев

преди 12 години

Кой се заяжда? Това не са действия на частни лица, съдилища и компании, а действия поощрявани от държавата. Повече от пасивната политика за защита на българското население, и дори отказ от осигуряването на информационна среда за българите зад границите на България в Румъния, Сърбия, "Македония", Гърция и Турция е в контраст с политиката на тези държави спрямо техните "малцинства" в България. Подобна неравностойност не може да се преодолее с бъдещо членство в ЕС - пример са Румъния и Гърция от ЕС

117

до 143

преди 12 години

Радвай се тогава или си стой във *** софийска дупка апропо вместо да хленчиш вазирайкъм провинцията кеф ти магисрали прав ти път.

116

Нахален Софиянец

преди 12 години

Предното,в отговор на 134

115

Нахален софиянец

преди 12 години

По-арогантни,нахални и *** от набедените софиянци" аз не съм виждал!От всички селяни,които се стекоха в столицата през годините,освен,че подбиха трудовия пазар и работят за 500 лева само и само за да са в София,да карат кола със софийска регистрация и да тровят слуха ни с провинциалния си диалект ползи няма никакви!Точно обратното,невероятни задръствания по софийските улици,миризливи бачкатори,които се къпят само в неделя,защото традицията така повелява и много други екстри"от българскотосело

114

ined

преди 12 години

Няма какво да се лъжем, България има голям грях към Македония и особено към българите в Македония. По времето когато големите държави се чудеха дали изобщо трябва да за запази Македония като държава или е по-добре да се подели между България и Албания Желю Жаба се изтъпани изрече оная велика глупост "Ние признаваме Македония и другите бивши югославски републики". Само някой *** като Желю може да направи това при всичкото етническо напрежение натрупано в тези републики.

113

Анонимен

преди 12 години

Абе съвсем си закърнял.Не става въпрос дали ни харесват заяжданията ,адали имат право на тях Егати външният министър на войната.

112

комсомолски секретар

преди 12 години

Николай Младенов произхожда от червено комунистическо семейство. Ако бащата на Николай Младенов не беше служител на ДС, Николчо никога нямаше да стане комсомолски секретар в английската гимназия и министър на външните работи! Само деца на служители на ДС и на ЦК на БКП притежаваха правото да учат в английската гимназия в София и да следват в Чужбина. Николчо беше привилегировано протеже на ДС! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!

111

Цар от село

преди 12 години

Нека наричаме нещата с истинските им имена държава Македония НЯМА има ФИРОМ Former Yugoslav Republic of Macedonia. Те вместо да се чудят с какво наименование да се окичат по-добре да седнат да си изработят плана за присъединяване към Албания защото това ги чака скоро.

110

"нищо лошо"

преди 12 години

И този лъже, като господаря си - пожарникаря. Adolf Heinz Beckerle, германски посланик в София (1941-1944), при разпит през Март 1945, той признава, че по заповед на Химлер, и със съдействието на цар Борис, за времето до 9. Септември 1944, фашистката власт в България е депортирала от Македония и Тракия между 14 000 и 15 000 български евреи към концлагерите в Полша и Германия! Това ли означава "нищо лошо"?

109

Анонимен

преди 12 години

"Не ни харесва..." Така ли трябва да се изразява един държавник? А вазелин харесва ли ти!

108

Гошо Тъпото

преди 12 години

Македония наистина е...географско понятие.Тук са живели древните траки,славяни,прабългари,малко елини,евреи,по-късно за...кадем ***,турци и...албанци.В последните 50-60 години се ...засели с македонци,но се оказа,че като се...умият,са си пак наши хора;както навсякъде в България.

107

Анонимен

преди 12 години

Македонците са по-арогантни, по-нахални и по-*** дори и от софиянците!:) Те са еманация на най-характерните за българина качества!:) Ние си ги направихме такива! Ние направихме и софиянците - да сърбаме попарата си тогава!

106

Гербав Педал

преди 12 години

Кефя се че управляваме хетерастите....

105

Анонимен

преди 12 години

Я и тоя се обади......Не само да взима заплата и да се шляе по света.

104

тряс та пляс

преди 12 години

То че Република Македония я чака демографски и етнически обрат на населението й в близките години така е, спор няма! Ама и Република България я чака същото, и тук спор няма! Така, че присмял се щърбел на хърбел...

103

Н.Mладенов

преди 12 години

Аню,колко читави танка имаме,най-добре да тръгват за границата с БЮРМ

102

ВЕЛЕС

преди 12 години

Еми,какво да коментираме държането на Македонските ръководители към Българската държава? А,то и държането на Българските ръководители към Русия е аналогично... Просто,и едните и другите са комплексари на много високо ниво...Това обяснява случващото се вече толкова години... А народа....И тук и в Македония го правят на хахо !!!!

101

Анонимен

преди 12 години

Заслужават да ги оставим сами да се задушат в злъчта и омразата към най-близките си. Хапят единствената ръка, протегната за помощ. На кого се надяват, на Европа ли, на Америка ли? Те с удоволствие гледат сеира! Както винаги досега. Поне македонците ще знаят, че сами са си виновни за това, което до няколко години ще им се случи. А тези, които помнят, че са българи - да заповядат!

100

Анонимен

преди 12 години

Този *** Николайчо,вместо да плямпа наляво и надясно,досега да го е изявил пред македонските власти по твърд и с най-остър тон своето несъгласие с македонските нападки към България ,както и неговото гуру,което пред журналистите заявява"Ние не се "МЕШАМЕ"!Тикво,с твърд и недопускащ противоречия тон,ще изразиш пред македонския Министър Председател и Президента им, че България има пълното основание да протестира за недостойното отношение към България,а не да се пенявиш пред журналята!