415

Анонимен

преди 12 години

Как са заграбени като на тия хора им е платено? Как по-точно са заграбени тия пари от хората? Ти искаш работника да е на равно с работодателя- да,ама няма такава логика, защото работодателят има много повече задължения и грижи ,за да осигури работа на работника,на който работник за тази работа му се плаща. Ако работникът не е доволен, тегли кредит, има идея ,създава бизнес и става капиталист. Няма как иначе да са на едно равнище. Когато на човек му върви бизнеса и става милионер,лошо ли е?

414

Акъл море

преди 12 години

Русия няма избор! Или ще спаси света от тотална диктатура,или ще рухне.За БГ нещата са далеч по-безинтересни.Ние даваме всичко,преди даже да са ни го поискали! ВСЯКАКЪВ ТИП ДИКТАТУРА Е ВИНАГИ ДОБРЕ ДОШЛА ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

413

до 463

преди 12 години

Лекарите и инжинерите не са капиталисти с милиярди в сметките си - те са раборници, говорим за хора дето си купуват картина - оранжева за 86 милиона както ти си купуваш хляб от магазина. Тези пари са заграбени от работещите хора дето изнемогват да покрият елементарните си задължения, като - ток парно вода и телефон, не ми преиначавай думите, моля.

412

Анонимен

преди 12 години

Стотина двеста ли в света са лекари, стотина-двеста ли са инженери, стотина -двеста ли имат частен бизнес? Ти толкова ли си *** ?

411

Анонимен

преди 12 години

До 456 така като говриш вярваш ли си , знаеш ли че самите журналисти може би не са успяли да предата целия ужас от войните в Югослвия , бил ли си във Вуковар на брега на Дунава , аз съм бил , нямаше здрава къща , там тигрите на Аркан са се повдизавали , хората са били избивани поголовно , не е имало нито умни бомби нито планове за минимализиране на жертвите имало е сеч без оглед на възраст или пол , грях е самото ви съмнение.

410

Анонимен

преди 12 години

Кой гладува след американска намеса- Афганистан ли беше добре преди. Или Ирак под диктатурата на Садам? Или убийствата ,поръчани от Милошевич психопата? Вие какви ги говорите бе. Има хиляди изтичници, четете,ако искате и руски източници,ако искате и китайски, но от сериозни източници истирически, това са неопровержими факти.Никой историк не е застанал с името си да каже,че в Сребреница не е имало клане!

409

до 457

преди 12 години

:))) Е то по тази логика само стотина, двеста души в света имат заложби и са умни, другите 7 милиарда сме тапаци - браво, не знам какво да кажа, зимата свърши, но започвай да мислиш как ще си плащаш сметкита за другата от сега - нали това е съвременно :)

408

До 456

преди 12 години

Виж какво- има МЕЖДУНАРОДЕН ТРИБУНАЛ,който не борави със задкулисни слухове и предположения,а с факти. Защо като трябва да се осъдят диктаторите и убийците все се търси задкулисен сценарии. Кой да е убил децата? Щатите са пратили агенти дса убият децата и да ги припишат на Младич, добре. И каква е целта на САЩ от цялата теория на конспирацията. А и съда,който е международен !!! вярва на измамата на САЩ и никой не представя уличаващи доказателства в противното ли? Що за *** теория!

407

до 455 от 452

преди 12 години

Гладуват по света след американската намеса, айде не ми са правета на по-глупави отколкото сте, че не ви отива

406

До 452

преди 12 години

Объркал си дефиницията с комунизъм и съсредоточаване на цялата власт и капитал в управляващата комунистическа върхушка.Капитализмът се основава на демокрацията и на правото на всеки индивид да осъществи възможностите си- Работникът продава труда си, този който има бизнес-нюх, създава фирма,наема работници и им плаща-става капиталист - има средна класа, има бедни, има и богати.Това е класово общество,защото хората са различни с различни възможности и заложби.

405

до 448

преди 12 години

Прави ми впечатление, че взимате всяко твърдение за чиста монета. Медиите са четвртата сила, те могат да ви кажат и покажат точно това което им е поръчано за да създадат определени нагласи и затова се плаща. Целта оправдава средствата, нали така беше, откъде сте сигурни че не са затрили децата, и са му го преписали, за да се надигне света и да имат повод да нападнат, защото ако не са подкрепени от хората по света няма да им стиска?????? някой мисли ли задкулисните истории???

404

Анонимен

преди 12 години

До 452 Колко милиона гладуват и спят по улиците в Щатите , ти в ред ли си , ходи се прегледай.

403

Анонимен

преди 12 години

до 448 що за хора сте , обръщате са като фурнаджхйиски лопати , значи ако се намесят Щатите защо се месят , ако не се намесят защо не се месят , егати логиката. В СФРЮ америка остави на Европа да се оправя отначало , видяха че тая няма да стане и се намесиха , вдигнаха самолетите и последва Дейтънскато споразумение 1995 , после с Косово действаха овреме и не допуснаха грешката от хъеватската и босненската война.

402

до 451

преди 12 години

Е няма как да отида на село, не съм дошил от там :)

401

:)

преди 12 години

Давам дефиниция за капитализъм - огромно струпване капитали в една шепа хора. Милиони работещи гладуват и спят по улиците, а тези малкото си купуват оранжево пано с две червени линии за 86 милиона - това означава мачкане на обикновенни човек, живот в безброй проблеми за сметка на една шепа милиардери - не ви знам какво защитавате, но света винаги ще е изпълнен с проблеми докато съществува тази извратения.

400

Анонимен

преди 12 години

До 449 еми това е , какво да се прави световен проблем , рожба на урбанизацията , като не ти харесва обратно на село , там все още става , какво ми правиш в града.

399

Анонимен

преди 12 години

До 446 *** използващ терминологията на вестник Работническо дело , би ли ми обясни в каво се състои вълчия капиатлизъм , известно ли ти е *** че за разлика от европа от любимата ти русия и китай повечето икономически субекти там и естествено най-големите са публична собтвеност , в Щатите за разлика от любимите ти страни можеш да заведеш дело срещу всеки и ако си достатъчно убедителен да го спечелиш. Ня *** по мръсно нещо от комуниста от мен да знаеш , той е хем мързелив ,неспособен,зав

398

до 444 от 441

преди 12 години

Ти на това ли му казваш ЧОВЕШКИ ПРАВА????? Това е нечовешки тормоз към индивида. Аз и всички деца ( когато бяхме деца ) сме играли на воля и сме имали детство - хубаво, палаво и изпълнено със спомени, а сега ще ги водим за ръчичка до 18г. Да оставим този психически тормоз на страна, и на децата им разказват играта с тазипараноя, че вечно някой трябва да закачен за тях - изервят се и развиват агресивни наклонности от малки.

397

До 446

преди 12 години

*** и гадна пропаганда си чел ти. САЩ са се намесвали само при диктатури, на теб щеше ли да ти е приятно да имаш един диктатор,който не можеш да свалиш с избори? Той затова е диктатор. Добре ли е пък Младич да избива деца в Сребреница и САЩ да стоят и да мигат? Добре ли е, демократично ли е ,а?

396

Анонимен

преди 12 години

Да, много е лесно по най-рпстия начин да обясниш САЩ. Но това е огромна и велика държава и не случайно е велика. Америка се е намесвала в райони на диктатура,анархия и където се нарушават правата на хората. Какво спечелиха от Афганистан, от Сърбия - какво взеха, какво заграбиха? Нищо, какво взеха от Ирак? Ама не на общи приказки! Защото нищо. Сами си го осъдиха Хюсеин по иракски закони иракски съд!