33

Анонимен

преди 12 години

#27 боже, тая страна има брутен вътрешен продукт, който може да се сравнява само този на някои африкански държави, провинцията им тъне в глад и мизерия, а нашия дон кихот ми говори за американска пропаганда. айде връщай се в мазето на родителите си, ако обичаш.

32

Аз

преди 12 години

Не виждам кой трябва да го е яд при положение, че "силното" ляво корейско правителство се е задържало само заради репресията, която налага на народа си

31

Ястреб

преди 12 години

Войната е мир!

30

Анонимен

преди 12 години

НА СНИМКАТА ВСЕ ЕДНО ГЛЕДАМ БАЙ ТОДОР ХАХА

29

Друг свидетел

преди 12 години

А в САЩ стотици хиляди живеят на палатки защото банките са ги изгонили от жилищата им.

28

adsasd

преди 12 години

А бе,не че подкрепям американците или нещо от сорта.Напротив.Но ако има нещо по-противно и уродливо то това е комунизмът.И по-точно комунизмът в Северна Корея.Искрено се надявам някой(американци,руснаци,все тая) да разчистят Корея от комунистическата ***.Корея е една,няма такова нещо като Южна и Северна!За съжаление разликата е огромна между двете.

27

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

30Гуантанамо е превантивна мярка за да няма страни като Северна Корея...

26

Патриот

преди 12 години

CNN аха ясно даже и на прогнозата за времето им не вярвам !

25

Анонимен

преди 12 години

Е, докато за тези лагери само се предполага, то Гуантанамо със сигурност съществува. А това което се случва там не е много по-различно - политически затворници, измъчвани и изтезавани.

24

Анонимен

преди 12 години

Хаха. Щом е CNN, ясно е колко е истина.

23

Уорлик

преди 12 години

Сега ще ги оправя аз! Северна Корея - идвам!

22

Анонимен

преди 12 години

Тази статия е пълна фантастика в стил Оруел. Амерканците пак правят пропаганда, защото ги е яд че силно лявото управление на корейците успява да издържи толкова много години без признаци че ще се разпадне.

21

18 до 21

преди 12 години

Като толкова ти пука за севернокорейците, що не идеш да им свалиш правителството, ами седиш тука ? Ама ти си такъв - настолен активист. Тюхка се по сайтовете, ама иначе не ходи на протести дори в собствената си страна. Радетелите за човешки права по сайтовете са най-големите мишки.

20

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че законите в Северна Корея не са по-строги от тези в Саудитска Арабия, или Сингапур, само че последните две са "приятели", а срешу приятели не се говори.

19

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Чичко Сталин - бащицата на народите е унищожил 35 милиона руснаци... - и още му целуват краката... - сбъркана работа...Да благодарим на САЩ, че победиха в най-важната война "Студената" и спасиха света от комунистическата чума...

18

<=>

преди 12 години

"разказват свидетели пред CNN" достатъчно

17

Анонимен

преди 12 години

На CNN.може да се вярва колкото на бабаб Пена от махалата .Като почнат да дъвчат едно и също ,чак се увличат Защо не предават за Сирия и това ,че така наречените ,,бунтовници режат глави ,има купчина видео из нета за това .Но не им е изгодно .В Мали пред лицето на войски на Франция се проват РОБИ ,на парче .Не ми пука какво става в Сев Корея ,искам да питам защо в БЪлгария е батак .

16

Пустиняк

преди 12 години

до номер 9; Толкова и гледаш немски и френски телевизии. Бас ловя, че и грам не отбираш от немски и френски език. Това, че ползваш този сайт за източник на информация си е твой проблем, който показва и степента на културата ти и пълната ти дезинформираност.

15

Анонимен

преди 12 години

Ае стига ве - "лагерите в Северна Корея, лагерите в Северна Корея". Все едно президентът на Екваториална Гвинея не си яде политическите противници (буквално) или в Конго под погледа на "миротворците" на ООН от 1998 насам не загинаха 6 милиона (6,000,000 !) души. Ама за тях не ви пука - само за Сирия, Иран или Северна Корея, щото не са съюзници на Големия брат. Яжте ми х7я, "свидетели на мъчения".

14

Анонимен

преди 12 години

това е новия мотив за сащ да нападнат севера. нали уж са много хуманни. нищо че *** им заливат целия свят. стотици хиляди дори милио избити хорА в конфликтите им уж за сигурността на свободата по света и за "мира"хахахаха