31

Анонимен

преди 12 години

Ало *** които са срещу Костов , снощи гледахте ли Панорама , видяхте ли новото лице на СДС , хареса ли ви , мен ми е ясен още от предишните избори , всико което казва Костов е точно така стига обаче да има кой да го чуе.

30

Иван

преди 12 години

На всички некадърници Борисов и ГЕРБ им пречи.Костов отдавна трябваше да е в пенсия.Той е главния виновник синята идея да умре.Неговите упражнения да става велик лидер да се изживява като Ленин провалиха мечтите на демократично мислещите българи.

29

тъмносин

преди 12 години

Не сте прав др.Костов, и жена Ви не е права...СДС загуби всичко заради Вас. Вашето име е символ на опорочен преход към демокрация, на корупция и щуробаджинавщина, на тъмни сделки и комисионни.Вие и вашите лакеи направихте това което комунистите не можеха... а имемно: да отвратите от демократичните процеси милионите българи. Скъсването с Вас е първата стъпка за възтановяването на СДС.

28

Анонимен

преди 12 години

Отново, за кой ли път тъпанарско обяснение от типа:"кой ми *** в гащите"!Нагъл, по-нагъл, Костофф!Абсолютен *** е този ДРУГАР!Дори и комунистите не можаха да направят толкова гадости на 'десницата', колкото този ***!Щом сега ГЕРБ му е основния проблем, кой му беше виновен преди тях изобщо да ги има?!

27

До №31

преди 12 години

Така ли мислите? Ако са гласоподаватели - да, само че ние като гласоподаватели гласуваме доверие на тези от Синята коалиция, които се присламчват към ГЕРБ. Има известна разлика, не знам дали я вдявате.....

26

Демократ

преди 12 години

А бе какво се опитвате да направите бе тапънари,какъв герб те гони бе *** драгалевски.Ние всички който сме от първите който се бореха да ви докараме на власт,точно ние седесарите искаме вие СТАРИТЕ МУЦУНИ да изчезнете завинаги от СДС за да може младите и необременени Демократи да възродят СДС и да осъществят идеите за които се борихме 1/3 от Българите....

25

Синята идея

преди 12 години

Два файтона хора са сините, но по стар бг обичай са разделени........и все някой друг им е крив

24

Anonimen

преди 12 години

Предателите-вън.Винаги е имало хора,за които личния интерес е над всичко.По-добре,че се отцепиха.Сега ще се присламчат към ГЕРБ или Кунева-все комунисти/уж бивши/.Каквото и да са им обещали те ще си останат ГОСПОДА НИКОИ.

23

Анонимен

преди 12 години

Тоя Сталинист няма ли да се научи най-после че хората са свободни и могат да членуват в която си искат партия и да гласуват за който искат скапан диктатор.

22

Анонимен

преди 12 години

Sinya ideya e GERB.Stroim i napred zaedno.

21

ССС

преди 12 години

Вие от СДС и ДСБ какво очаквате от полицейската ГЕРБ,смачкаха хората и бизнеса,сега мачкат и купуват партии ;първата беше РЗС

20

Анонимен

преди 12 години

Убеден съм, че и десебари и седесари повече парламент няма да видят. Следващото управление ще е на БСП и Доган-най-успешното досега.

19

Анонимен

преди 12 години

Днес.бг,защо не споменахте нищо относно вчерашната катастрофа в която е участник и сина на Боби Михайлов - страх ли ви е?

18

Анонимен

преди 12 години

Костов що не е на конгреса на БСП? Те, нали, са от едно котило..

17

Анонимен

преди 12 години

До 17/Гербер-че то при гербавите освен комунисти други има ли?

16

Pilot

преди 12 години

Топуза за българската демокрация е точно Костов , но не му изнася да си го признае !!! Точно той разсипа синята идея с неговата алчност и безочие ,но скоро ще отиде так където му е мястото , б затвора !!!

15

A!?

преди 12 години

Тия не се ли разпаднаха преди няколко години?! Сега пак ли се разпадат?

14

Анонимен

преди 12 години

Тоя комунист няма ли срам да се показва.

13

М

преди 12 години

На тоя гнусен *** не трябва въобще да му пишете изказванията. Тоя продаде държавата и трябва да бъде линчуван. Нали се сещате, че ако избирателната система се измени и почнем да гласуваме за личности, ане за партии тоя *** никога няма да влезе в парламинта.

12

Sin

преди 12 години

Костоффф, синята коалиция и синята идея бяха унищожени лично от теб и комунистите, които и досега крепите това милиционерски комунистическо управление. Убеден съм, че повече никога няма да влезеш в парламента.