19

29

преди 12 години

И пропуснах.Ако поискате повече да ви плащат ,ще си внесат китайци а вие ще духате таратора но без краставицата и млякото.

18

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Жизнения ни стандарт показва че у нас инвестициите са в апогея си ! Безработицата от месеци спада,заетостта сред младите хора е почти нулева,работят в големи чужди компании като високо квалифицирани специалисти със заплати от няколко хиляди евро. Хората при нашето управление се чувстват щастливи и спокойни,усмихнати и жизнерадостни. Не като при предишните правителства когато работеха само за храната си и да си платят консумативите. Затова нашата партия ще има още 3 мандата - до 2025 год.

17

RT%

преди 12 години

Никой друг българин няма умствения и духовен потенциал на генерал Борисов. Такива хора като него се раждат веднъж на 1300 години.

16

Анонимен

преди 12 години

Политиката на Катар в подобни инвестиции е следната:Наемат земята.Вие копате като роби.Плащат ви пет лева колкото да не умрете от глад.Изнасят цялата продукция за Катар(никакви данъци не плащат тук) а вие си пазарувате полски картофи и 20годишно ирландско говеждо на космически цени.Глад мизерия и *** секс за българите. Ето това ви чака от "Катарската инвестиция".

15

коко

преди 12 години

кой е луд да си даде парите напразно в тази държава.и на тях им е ясно че половината ще потънат в администрацията.

14

Анонимен

преди 12 години

ДАЙ БОЖЕ, НАЙ-ПОСЛЕ ДА НАМЕРИМ ИСТИНСКИ ИНВЕСТИТОРИ.ДО СЕГА ИДВАХА САМО ЧУЖДЕСТРАННИ ЕКСПЛОАТАТОРИ.

13

До Странджата

преди 12 години

Странджа, нещо са ти изхлопали чивиите. Де видя чужди инвестиции у нас. Всичко е на ***, разни други групировки и олигарси и естествено на руснаците. Дори банките, дето ги водим чужди, не са. Просто нашите олигарси са платили определена сума на определена банка, за да купи за тях определена българска банка и да ползва името на европейската банка. Да кажа за Идеал стандарт например, мислите, че е американска, нищо подобно, собственост е на ***!!! Тъжно но факт!

12

Анонимен

преди 12 години

16Ало Манджа,кой ти е дилъра бее?Дай и ние да намажем.

11

Гошо Тъпото

преди 12 години

Арабите,с тяхното...мазно поведение,само новият френски...премиер Жан-Марк Еро,ще ги...оправи.

10

aa

преди 12 години

Balgarskiq narod sme patrioti. ne go li razbraha va6livite politici. Nikakvi arabi,ni kiatajci, nito nikoi ne iskame da ni zarobva.

9

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Видяхте ли скептици и постоянно оплакващи се !? Казвахте при нашето правителство нямало чужди инвестиции и т.н. Катар инвестира и ни дава 200 милиона. Роската/Плевнелиев/ вчера каза че сме Остров на Стабилността. Бойко преди това бе казал че живеем луксозно и е прав. Стандарта ни е висок,позволяваме си всичко,караме скъпи коли,имаме последни модели телефони,заведенията пълни. Не вярвахте нали,но при Герб стандарта ни на живот достигна Европейско и Световно ниво.......ГЕРБ - ПОБЕДА

8

Един

преди 12 години

Гадни комунистчета бат Бойко със всеки ден ви затваря злобните усти.Ама комуниста е такъв че и на чернтото казва бяло.

7

Селянин с колело

преди 12 години

Добро начало,с лош край!!!

6

Анонимен

преди 12 години

Добро начало.

5

Анонимен

преди 12 години

"На брифинга след срещата между премиера Борисов и катарския му колега стана ясно, че арабската страна е вложила 200 млн. долара в БНБ "Добре е вложил ама като си ги поиска обратно ще е зор....

4

Селянин с колело

преди 12 години

Мухахахахахаха.

3

Демон

преди 12 години

Ала-бала, ала-бала, тази година пак ще ходим безплатно на море в Катар!!!

2

Биг-Брадър

преди 12 години

Аз давам,колко????

1

Чик Чирик

преди 12 години

*** Бойче