235

Анонимен

преди 12 години

Лично аз съм доволен от забраната. Имам 2 деца и в последно време изпитвам доста сериозни затруднения да отида с тях някъде на заведение. Трябва да търся винаги такива с обособени зали за непушачи, но доста често това се оказва доста неудобно.

234

до 296

преди 12 години

Объркал си се ))) въпреки че закона там е доста рестриктивен баровете работещи след 22 часа имат право да решат дали да са за пушачи или непушачи

233

доца

преди 12 години

И да лаете, и да не лаете... все някога ще ги забранят окончателно и от производство. Това е първата крачка. Вместо да квичите по форумите си помислете как по-лесно ще свикнете с новите ограничения и се замислете за отказване от този порок. Има доста други неща, с които можете да го заместите. Търсете! Спорт, развлечения, хобита... или просто си гризете ноктите. :))) Поне ще е сигурно, че не смърдите на дърт ***.

232

Анонимен

преди 12 години

291, голям проблем са тия фасове! В къщи имам пепелници, чаши, чинии....забелязала съм, че когато човек има къде да си хвърли ***, не го хвърля по улицата. А като е студено на моята тераса - излизат по-редичко - отново въпрос на личен избор ;)

231

Анонимен

преди 12 години

до 289, финландия до колкото знам е такава страна.

230

Демон до 288

преди 12 години

Като го закъса икономиката, ние ще ви пушим кураца, вие ще ни ядете меката ни част отзад. То и Боко Кратуня избрахте, та да му пушим кураца, ама сега вие се хапете по мекото отзад, щото ви куркат червата от глад!!!

229

Темерут

преди 12 години

И, гледаш от първи юни, същите тия наглеци от парламента, пушат открито на заседанията :)))

228

Анонимен

преди 12 години

В Италия като приеха такъв закон, половината заведения почнаха да работят като частни клубове ))) резултата е по-малко отчетени обороти и отново издухани непушачи

227

Един Българин

преди 12 години

Браво на парламента!!! Един неададолски закон! Опс то и в Анадола от три години е забранено пушенето. Че не само заведения ами и пушачите глобяват, че и се спазва явно има проверки. Отново сме последни (за съжаление), но по-добре късно отколкото никога.ЧИКИЙтито, Говендо, момчета няма ли работа за вас ами само смърдите с вашите коментари. Разбрахме че вие и още 2-3ма пушат, но какво да се прави "цивилизоваме се бавно, неусетно почти" :) Пушете си вкъщи никой не ви спира,но не пред публика.

226

Анонимен

преди 12 години

до 276, ми аз до сега не съм виждал пушач да се съобразява, обикновено трябва да му се наложи и изрично да му се забрани за да не пуши.така де значи фасовете от терасата отиват у вас?а викаше че се съобразвяват ами ако е студено на терасата ти, не ти ли се е случвало да почнат да те молят да им разрешиш да пушат вътре?

225

Анонимен

преди 12 години

Това на практика е закона `АДОЛФ ХИТЛЕР`

224

до 286

преди 12 години

Глупсти няма такива страни

223

пффф

преди 12 години

що не измислят закон срещу *** на закрито, а са се заяли с пушачите. май гейовете в политиката са повече от пушачите

222

Анонимен

преди 12 години

Само да ви светна, че в Западна Европа има държави, в които пушенето е забранено не само на закрити, а дори и на открити публични места. Там от години цари ТОТАЛИТАРИЗЪМ и КОМУНИЗЪМ.

221

до 275

преди 12 години

Как дете ще водиш в питейно заведение бе ??? в някой страни за подобно нещо не само че ще ти треснат глоба свет да ти се извие, ами и от родителски права могат да те лишат

220

Ivan

преди 12 години

ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕВЕРНА КОРЕЯ...:)))

219

Анонимен

преди 12 години

подкрепям,ама и като тези в парламента спарт да пушат в коуарите,като не се пуши в раионите упревления,като не се пуши в рейса,като не пушат в болниците и хиляди други държавни институции.

218

ФАШИСТ

преди 12 години

до чикатило - готово е всичко , идвайте и нергелета съм приготвил :)

217

Говедарин

преди 12 години

до 275Ми да!За какво са жени у кръчмата?Нали точно от тех бегаме там вечер!;)

216

gft

преди 12 години

90+8+9=107 ???? хм чудя се това дали е законно приет закон???