392

666! СУПЕР...

преди 12 години

....476 НЕ ПОЗНА...!

391

Анонимен

преди 12 години

Един *** си удрял палците с чук, защото когато болката намалявала, му доставяло удоволствие. Май много станаха *** в България.

390

666! СУПЕР...

преди 12 години

....И ЧИП СОФТУЕР ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО...*** НЕПРИГОДЕН...ШО Е АМЕРИКАНСКИ...ЗАТОВА БАЦЕ Е РАЗДВОЕН...ЕМ *** ЕМ ПОЛИТИК ОТ КЛАСА...ХИХИ...!

389

до 666

преди 12 години

По яките ти коментари реших така:).А и да си от село кво лошо има?Те такива са умници като тебе в тоя парламент за това сме така хихи

388

666! СУПЕР...

преди 12 години

.... ТОВА НА БАЦКО ЖИВОТ ЛИ Е...ТЕЖКА КАСКА НА ТЕЖКА КОРОНА НА ПРАЗНА ТИКВА ...!

387

666! СУПЕР...

преди 12 години

....470 ШО РЕШИ ЧЕ СЪМ МАКЕДОНАЦ БЕ...МАКЕДОНЯ Е СЕЛО ...НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ ЖИВЕЛИ НА СЕЛО...!

386

Кратун

преди 12 години

Недоволните са много повече, но досега никой не се е осмелявал дори да го заатне на полубожеството.... Започнаха обаче полека-лека да му поднасят части ор реалността, барем слезе малко на земята, сред простосмъртните.....

385

Баба Гицка

преди 12 години

Защо Борисов шофира БЕЗ колан и на никой не му прави впечатление?

384

666! СУПЕР...

преди 12 години

....НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ КОИ Е СТАНАЛ ДИКТАТОРЧЕ ЛАТИНО БАЛКАНО С ПРОТЕКЦИЯ ОТ ЦРУ ИЛИ СИ ТЕ СИ ГО ТЕПАТ НАКРАЯ ИЛИ СИ ИЗЧЕЗВА СЛЕД УПОТРЕБА...И БАЦЕ ТАКА...ВЕЧЕ НИКОИ У ЕС НЕ ГО ИСКА...!...НАЧИ ОШТЕ МАЛКО ОСТАНА...!

383

до 666

преди 12 години

Абе вие с голямата армия научихте ли се откуде се пали танка бе хихихи

382

възмутен

преди 12 години

До 467 - Напълно споделям мнението ти. Аз също нямам познати, симпатизиращи и доволни от тези, последните, даже не можа да ги нарека управляващи, поради бездействието им и инекадърността им! Също споделям и опасенията си за подправяне на изборните резултати. И най-лошото е, че даже и нямат смелостта да признаят провала си и да хвърлят оставки! Това вече е престъпление срещу цял един народ.

381

Супер анонимен

преди 12 години

Ама работата е ясна! Просто се пригответе за ВТОРОТО ТОДОР ЖИВКОВО, ТОЕСТ БОЙКОВО ЦАРСТВО!

380

един

преди 12 години

Аз лично съм на 52 години, имам доста широк кръг от познати, приятели и колеги и НЕ ПОЗНАВАМ нито един, който да ободрява случващото се през последните години. Според мен действителният % недоволни е огромен, но всички не искат предсрочни избори поради наближаващите редовни. Всички обаче имат огромни притеснения да не се повтори ситуацията с "организацията" при предходните избори, които най-меко казано оставиха основателни съмнения за натиск, манипулации и откровени фалшификации.

379

666! СУПЕР...

преди 12 години

....ОК...А ДА ВИДИМЕ ДО ЕСЕНТА ...КАК ШЕ ВИ ПОДКАРАТ ...ИРАН ИЛИ СИРИЯ ИЗБИРАИТЕ И ШЕ ИМА БАНАНИ...!

378

Когато...

преди 12 години

Когато тръгваш от база пълна с мръсотия, самия ти си посредствен и елементарен...трудно може да се очаква, че ще преобразиш страната. Това не трябва да служи за тържество на комунисти-*** или на луди - атакисти.Такъв е животът в БГ...Бягайте от БГ.

377

666! СУПЕР...

преди 12 години

....АБЕ ТАПАЦИ.. АМЕРИКА ВИ ИГРАЕ С ЕДНА КАРТА БАНАНА РЕПУБЛИК ОТ ЛАТИНСКА АМЕРИКА ОТ 1950 Г...ДИКТАТОР НА ТЪПО НАСЕЛЕНИЕ У ДЪРЖАВА БЕЗ БАНАНИ...ХИХИ...!

376

BG

преди 12 години

Нито харесвам, нито искам герб да ни управляват, ЗАЩОТО :-Корупцията, безработицата,сегрегцията на бедните българи, липсата на здравна политика, липсата на икономика, безнадежноста се увеличиха драстично !!!герб добавиха и още един "съществен" принос към 22г. безхаберие - "калинките", те буквално пъплят на всякъде, прости,неграмотни, алчни, но верни на Боко и Цецо !!!

375

до обикновен идиот

преди 12 години

до 447. Човече баба ти е по-добра алтернатива от ГЕРБ дъщеря ми ще се справи по-добре от тях дето още е бебе.

374

Д-ра до 453

преди 12 години

Абе Васко когато социолозите ви хвалеха и ви казваха, че имате голема подкрепа не викаше че са комунисти и какво сега изведнъж казаха истината и какво стана? Не комунистите а умните хора са против отрепките от герб ти явно не си от умните, за съжаление все още има такива като теб, вероятно има възможност да поумнеете, но едва ли, вие сте загиващ вид, казва ти го един представител на зелената партия, но не тази на Каракачанов!

373

666! СУПЕР...

преди 12 години

.....457..ТОЛКО СИ МАЛЪК ЧЕ НЕ ТЕ ВИЖДАМЕ...Я ВИКНИ ДА ТЕ ЧУЕМЕ...ХИХИ...!