136

до 160 от славянин

преди 12 години

Българския народ не се състои само от студенти, а ако фактът че ние сме най-бедната, болната, неграмотната, опростачена и изчезваща нация в Европа за теб нищо не значи, означава че си постоянно дрогиран!

135

до 145 от славянин

преди 12 години

Ти явно си паднал от метеорит и не си чел нито Алан Дълес, нито Бжежински, нито плана Ран-Ът, нито докладите на ЦРУ за България и особено последния и затова сънуваш, че Русия ни държала в бедност! Ние отдавна сме и в НАТО и в ЕС и ако те ни мислеха доброто щяхме да цъфтим и връзваме1 Само че за тях сме аборигени в колония, която трябва да се експлоатира до дупка!

134

до 146

преди 12 години

БВП е нормално да расте, при условие че имаме инфлация. Така при едни и същи натурални измерители, паричната стойност ще нараства. Друга причина за увеличението е влизането на нови продукти в п-во. За да се неутрализира това влияние се правят сравнения в натурални показатели, а когато те се остойностяват се получават "съпоставими" цени. И те са съпоставими само донякъде. Истината е че точно в тези показатели сме около 4.5 пъти по-надолу от колкото преди 25 години....

133

Путин

преди 12 години

хахатия българи са толкова прости че още не могат да видят, кой им източва държавата с цените на енергоносителите и с руските *** от БСП, които периодично закопават страната с неизгодни договори

132

Анонимен

преди 12 години

интимни са баща ти и дядо ти

131

Анонимен

преди 12 години

твоето мислене е примитивно и ограничено останало там накъде в ТКЗС-тата , не знам дали ти прави впечатление какви опашки има на границата с Гърция например , задръстванията по пътя за морето , това става с пари ,а не с нещо друго , кога си ходил за Великден на море преди 10 ноември , альо , а атсайдери винаги е имало и ще има , стига с тези кофи , ходи пресечи днес София с кола , на времето когато следвах вув ВИИ Карл маркс нямаше една кола , а сега няма къде да паркираш от бедни студенти.

130

Анонимен

преди 12 години

как има още толкова прости хора та да не виждат че най-голямата заплаха за света е Русия

129

Путин

преди 12 години

България дгд.Ще я унищожим и все така ще обвиняваме евреите, хамериканците че и тунизииците.

128

Павел

преди 12 години

Като чета коментарите виждам че повечето сте интелигентни хора,нима не виждате какво става по света и не разбрахте ли че САЩ е заплаха за човечеството,Хитлер пасти да яде.

127

до 151 от славянин

преди 12 години

ПРЕДИ ОКОЛО 7 ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЕДИН ЧИЧКО С МУСТАЧКИ МИСЛЕШЕ СЪЩОТО ЗА РУСНАЦИТЕ И ГИ НАРИЧАШЕ ПОЛУХОРА, НО ИСТОРИЯТА ПОКАЗА ЧЕ Е СБЪРКАЛ КАТО ТЕБ!

126

Уорлик

преди 12 години

България дгд ако трябва да я жертваме за интересите си то ще изгори ,като стой та гледай хахах!

125

Уорлик

преди 12 години

хехе тъпите българи ще ги използваме за пушечно месо,после *** развили имунитет към радиацията ще населят земята туй е планът!А аз ще си гледам кефа в бункер 5 звезди ще си пия уискито с рокфелер и кисинджър и ще си гледам кефа!

124

до 146 от славянин

преди 12 години

Количеството не е мярка за качество бе примитиве, я виж колко хора ровят в кофите за ***, колко умряха без време от стрес, глад и болести и не е въпрос колко е абсолютната стойност на БВП-то, а покупателните възможности на хората!

123

Хора

преди 12 години

Аз също съм благодарен на Русия за освобождението но мисля ,че сме си го платили и предплатили това освобождение и сега е добре да се развиваме не да стоим в сянката на Русия.Даже и Тодор Живков го е разбрал това на времето и се е опитал да измъкне България , да търгуваме с Китай и с Европа и други държави,но Горбачов е имал други намерения за нас.И до днес се вижда кой ни е управлявал и в какво положение сме мисля ,че е очевадно.

122

до 148

преди 12 години

привлекателното на Русия е нейната изостаналост и липса на средства за инвестиции в технологичен напредъкРусия има все още доста природни ресурси и рядко *** 220 милионен народ още живеещ през 1947г. и с умиление спомнящ си за великите руски Т34-ки, Катюши и т.н.

121

Анонимен

преди 12 години

Тия пък са егати и смешниците :)))) само водка и пушки им в главата :)))

120

до 133

преди 12 години

Самият Сергей Брин имаше изказване " Русия е като Нигерия само ,че със сняг " а все пак той е руснак.Предполагам ,че сега няма да знаеш пък кой е тоя Сергей Брин, то не е едно да ти обяснява човек.

119

до 130 от славянин

преди 12 години

Като толкова не струва Русия защо всички световни хиени са насочили очите и зъбите си към нея!? Явно има в нея нещо особено привлекателно, кое ли е то!?

118

до 142

преди 12 години

България няма собствена чинийка след 1944г. и то точно благодарение на Русия

117

Анонимен

преди 12 години

До 141 славянче появи ли се бе неандерталче , стиха с тази 1989 година не разбра ли че имаме 2 пъти повтарям два пъти по висок БВП от тогава , а престани и се огледай , най малкото по задръстванията в София ще разбереш по автопарка по количеството коли , ***.