119

anonimen

преди 12 години

Pyrvo trqbva da se natisnat monopolnite firmi kato nqkoi benzinostancii ,zashtoto ako ne ste zapoznati davat nai mizernite zaplati ot 300-400 leva ne plashtat noshten trud ,ne plashtat vredni ,vodqt rabotnika na 8 4asov trudov dogovor ,ne davat otpuski ,vyobshte uprajnqvat genocit vyrhu rabotnika .OMV i EKO sa edni ot vodeshtite v braansha.Tam rabotnicite nqmat nikakvi prava !!!

118

електорал

преди 12 години

Пази, Боже, от толкова простотия!

117

Shark

преди 12 години

до 143 Лошото е че има прекалено много тикви, които са готови да гласуват за други тикви.

116

chicago

преди 12 години

125,като си го разбрал това що 2001 г не гласува за СДС.Снощи г-н Орешарски ви показа графиката --- за три години ГЕРБ усвоили 6 милиарда лева 4 от фискалниа резерв и 2 милиарда от нови заеми.След 1997 г фискалния резерв е започнал да се пълни в мандата на три правителства,при това пада на санитарния минимум и увеличение с 3,7 на безработицата .Страшното предстои догодина,когато държавата ни трябва да плати милиард и половина на ЕС.

115

работник

преди 12 години

Борисов е първият министър-председател,който само мрънка,че другите са му виновни затова,че не можа за три години да създаде условия и политически климат за инвестиции.Правителството му премахна т.нар. швейцарско правило за индексиране на пенсиите,за да може некадърния Дянков(разбирай Борисов) да върже бюджета.Нали строежът на пътищата щеше да осигури много рабтони места?Ами после-къде ще отидат тези строители?Некадърен до мозъка на костите,но пръв по лъжи и популизъм.

114

Анонимен

преди 12 години

Аз няма да забравя, този как говореше че сме БОГАТИ !

113

малийй

преди 12 години

На погребението на Цвъчко Тъщов , попът се обърнал към присъстващите : " А сега някой да произнесе реч за покойника !" Мълчание. . . " Няма ли кой да каже една добра дума ?" От задните редове се чува : " Шефът му беше по-*** !"

112

Анонимен

преди 12 години

Кажете си го направо Доходите растат с по-бавни темпове от инфлацията! Дали сте на разни бирници енергопреносната и водопреносната системи! А те на свой ред съдират по три кожи на редовните клиенти за сметка на нередовните(крадците)! Продали сте единствената рафинерия на балканите и нямате контрол върху нея! Корабът потъва ВОДА ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ (само че отпадъчна от ШИСТОВИТЕ СОНДАЖИ)!

111

Анонимен

преди 12 години

ББ: Дянков е за убиване...

110

5555

преди 12 години

9 СЕПТЕМВРИ НАБЛИЖАВА! ХИТЛЕР Е ЖИВ

109

РАБОТНИК ВМЗ

преди 12 години

ДО БОИКО БОРИСОВ: Аз съм работник на ВМЗ и ти давам цялата заплата от януари месец до сега той и без това твое то *** СТОЕНЧЕВ не дава заплата от тогава, С КАКВИ ОЧИ ГЛЕДАТЕ ТОЗ НАРОД КАК СЕ ГЪРЧИ ОТ НЕДОИМЪК?

108

Анонимен

преди 12 години

Който гласува за Герб на следващите избори е мой личен враг.

107

до 125

преди 12 години

до 125След всеки спасител идват *** да оправят работата ......работници да видат работа и заплата, пенсионери пенсии да видат ....

106

КуРти

преди 12 години

Поредната порция гербаджииска предизборна пеня и пикоч, тоя смешния галвундер на снимката, не беше ли тоя същия никаквец, който раздаваше акъл и будеше съжалителен смях из Европа, като им обясняваше антикризисните си мерки, за разсеяните припомням, да си понижат доходите до българските нива! Тоя същия ли *** сега ми обяснява за увеличаване на доходите?!? Такъв нагъл *** само в България може да вирее и да е оцелял до сега!

105

народа

преди 12 години

Какво свърши ГЕРБ/Групировка Единствено за Разграбване на България/ през този период .Погледнато реално минус нула това е по лошо от нула .Направиха хората от бедни по бедни ,от работни безработни .Накараха ни да живеем като *** ден за ден.Селата и градовете остават без хора .Излезнете от тази София и виште на какво положение сме .Почти всички в работоспособна възраст минават през Терминал 2 и не мислят изобщо за връщане .Народа мизерува а те господа управляващи си раздале за 2011 година 100 милиона лева бонуси .Това е гавра с народа .Народа ни живее в постоянен страх .Убийствата и грабежите вече се ежедневие.Стреляме се като в някакъв екшан филм.Незнам до сега да е правен обир на бронирана кола и то за 2 милиона лева .Вместо министара на МВР да се занимава с работата си той ходи по какви ли не телевизиони канали и по какви ли не форуми на ГЕРБ.Наистина се строят прословути магистрали но всичко тове е с една цел грабене .Не напразно вече народа говори за Борисов като Борисов30%.Има някакъв резон в това .Всичко което творят и правят е една голяма тъпотия .Взеха ни здравните осигуровки ,Взимат сребърният фонд преди това опоскаха 4,5милиарда от държавният резерв и ако това е икономическо развитие. навярно затова сме на последно място в Европа и 10 като най-нещастната нация в света .Опомнете се и слезнете на земята .Господ бави но незабравя

104

Анонимен

преди 12 години

мазен лицемер

103

zuio

преди 12 години

Боко- Мир на праха ти!

102

Жори

преди 12 години

....Но трябва да изпием до дъно чашата на тази катастрофа. Никакви предсрочни избори. Борисов трябва да управлява до края на мандата си, за да стане ясно и на последния ***, че управлението на една страна изисква интелектуален, а не физически труд. Заради избирателите на ГЕРБ управлението на Борисов не бива да бъде прекъсвано от спасителни акции. Корабът трябва да бъде оставен да потъне и цената за избора на този човек трябва да бъде платена докрай. От всички нас. Защото в противен случай ще продължим да робуваме на илюзията, че всеки може да управлява държавата. Дори и една бивша мутра.

101

Анонимен

преди 12 години

Абе и сини ни закопаха, и цар ни краде, после комунисти ни крадоха, ама като тоя заробване НЕ Е имало никогаш в тоя пусти преход. Дано да пада по-бързо, че вече ми писна да му гледам тъпата физиономия. Поне да дойде някой който, макар и да краде, да се изразява по-интелигентно и авторитетно

100

az

преди 12 години

Безработен, в края на всяко управление на БСП в България има криза. Това е политиката на комунистите, за да могат да се връщат на управлението и да крадат след като другите правителства трудно се справят с кризите. От друга страна трябва да се погледне и глаболната сцена - по-времето на БСП нямаше държава, която да не бележи ръст в икономиката - но балончето се спука и комунистите изхарчиха, това което България натрупа ВЪПРЕКИ тях.