54

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Още 7-8 пункта нагоре в рейтинга на ГЕРБ... - следващият мандат се очертава с квалифицирано мнозинство...

53

до 53

преди 12 години

Приятел, явно няма да гласуваш за ГЕРБ, след като вече почнаха работа, за да допуснат шистов газ, а ЕК изпрати предупреждение, че закона за ГМО е един от най-некадърните в ЕС и не дава гаранции, че няма да има нарушения. За АЕЦ-а не знам какво се палиш, но със сигурност ако беше почнал строежа, щеше да даде много повече работа, от колкото преместените агенции.

52

Газдов

преди 12 години

Цялото правителство в Белене !

51

така,така,

преди 12 години

МИНИСТЕРСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ - В ПРОВИНЦИЯТА И ВСЯКА СЪБОТА ДА СЕ ОРГАНИЗИРА СЪБОТНИК ЗА РАБОТА В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО.

50

Анонимен

преди 12 години

За всички с негативно мислене.Ако си от В.Търново и си с образование и безработен няма ли да се радваш че ще открият 500 работни места? (В София е много лесно работа бол фирми и кинти бол)

49

Анонимен

преди 12 години

Закриват министерството на финансите и се изнася заедно с Дянков в Каспичан а не отделни части от министерства.Правим една адмистративна страна а производство никакво.Ще изплюскате и фиксалния резерв и сребърния фонд и накрая край.

48

Анонимен

преди 12 години

Аз не виждам защо са тези писъци. В ерата на интернет няма голямо значение къде е чиновникът.А и е безумие седалището на Изпълнителна агенция Морска администрация, например, да е в София.

47

men

преди 12 години

Незнам ама жална ни майка от тоя "финансист 1" от 2009 година доходите не само че са замразени а и бяха намалени с около 15 - 20% от тогава на всяко тримесечие има нова цена на тока, горивата в началото на 2009 г.бяха около 1.8 - 2.00лв. данъците бяха 2 пъти по ниски,земеделските производители не се облагаха с данък, и имаше поне малко работещи фирми а сега нека някой да ми каже в един среден провинциален град каква работа има за хората освен училището пощата и кметството ...

46

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

преди 12 години

Ако това направи - деконцентрира администрацията, ако построи магистралите, ако не допусне шистов газ и ГМО, ако затвори нереттабилната АЕЦ Белене, за която и без това няма пари, ако сложи ред в държавата - АЗ ЩЕ СЪМ ОТ ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАМ ТОЗИ ПЪТ ЗА ГЕРБ - ЗА БОРИСОВ. МОЖЕ ВСЯКЪКЪВ ДА ГО ИЗКАРВАТЕ, НО ПЪК МЕ КЕФИ. И КОЛКОТО И ДА ВИ Е НЕПРИЯТНО, ВИЖДА СЕ ЧЕ ПРАВИ НЕЩА, КОИТО ДРУГИТЕ ПАРТИИ 20 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ НЕ САМО НЕ НАПРАВИХА АМИ И ИЗПОКРАДАХА И РАЗПРОДАДАХА. ТАКА ЧЕ ЕВАЛА МУ

45

chicago

преди 12 години

Хей ръчички,хей ги две,те ми пречат най добре . На икономиката са нужни инвестиции .Ако за да разбереш това ти трябва да увеличиш бройката на " търтеите"се съмнявам в доброжелателноста ти г-н Дянков.

44

Анонимен

преди 12 години

Какви кадри в малките градове,там половината са вишисти,но са дошли в София да работят като сервитъори и касиерки,защото нямат работа,а държавната работа им дава по 300 лв. и става с връзки

43

$

преди 12 години

И помнете ми думата,че някои наглеци, като дойдат да работят в провинцията ще се уредят и с командировъчни за цялото време на престоя си там. Видяхме пример с бонусите.

42

jan

преди 12 години

После ще ги върнат пак у шопско, да утъпчат магистралите. За всяко ведомство ще се реже лента с подходящ цвят, при старта към новото местообитаване в началото на магистралата.

41

нев

преди 12 години

хитър ход , сега служител в София в някоя агенция взима например 2000 лв заплата , като дойде в Каспичан / между другото там може да е министерството на транспорта / ще получава заплата 350 лв и хоп ето ти бюджета!

40

аман от тоз бостан

преди 12 години

Няма такива ***, като управляващите Тикви! Следващото гениално нововъведение сигурно ще бъде да преместят Софийски градски съд в Каспичан!

39

Pfff

преди 12 години

Колко са ***, докато столицата във всяка нормална държава е административен център, у чалгаристан направиха центъра на София индустриална зона, а сега изнасят за капак и министерства, така ако ти потрябва да си свършиш някаква работа вместо ведомствата да са ти на 500 метра разстояние, ще трябва да обиколиш цяла България. Който го измисли това е истински български самороден гений...

38

Бай ви Тоз

преди 12 години

Кое е по важно -Намаляване на чиновниците или местене в големите градове ? Този въпрос е от повишена трудност за гробарите на България.Всъщност тези агенций не командват абсолютно нищо и произвеждат само ненужна хартия .Държавните чиновници са стотици хиляди и се възпроизвеждат така бързо както *** за да изядът произведеното от този беден народ.Ресторантите около такива агенций благоденстват, всекидневно там плюска само държавната администрация .

37

НА МЕН ПЪК МИ ХАРЕСВ

преди 12 години

Напротив, добро решение, както за Софиянци и трафика им, така ще престанат да скимтят от столичаните в повече и приходящите от провинцията, така и за градовете в които е деконцентрирана и разсредоточена администрацията, това ще съживи другите градове, както и ще предаде също толкова тежест и значимост. От цялото това скимтене и вой на пишещите, се вижда че са само СТОЛИЧАНИ /В ПОВЕЧЕ/, които ще трябва или да напуснат топлите им местенца и да си идат по родните места, или да си идат пак в провинц

36

Данъкоплатец

преди 12 години

А колко пари ще ми струва? Не можеше ли тези пари да се използват за да се помогне на бизнеса в Прованса? Силен бизнес = работни места = много постъпления в бюджета, а това малоумие ще ни докара само РАЗХОДИ !

35

tosh

преди 12 години

каква е ползата от това?