214

Анонимен

преди 12 години

Да бе АТАКА, а ти говорещият нямаш ли ръце и сърце за да раздадеш правосъдие? Нали уж се събрахте веднъж за Ангел и защо се спряхте? Нима *** престанаха с изродщините след това?

213

до bbb

преди 12 години

Има едно нещо наречено сарказъм...

212

Атака

преди 12 години

Остана само Волен, не на БСП с ДПС, не и на Герб с *** за Костов и дума да не става

211

bbb

преди 12 години

до Алова ... дребни неща ли казваш на това бе човек следващия тогава да е твоята баба

210

хм

преди 12 години

Жалко е , че такива случки и новини у нас вече са ежедневие и се възприемат като все едно ПТП ! А дефакто е такова извращение , присъщо за страна от 3 свят ,а се намираме в ЕС ! Жалко , че се намираме там само на теория .

209

Анонимен

преди 12 години

Хрантутиме 100000 армия от полиция .Това са невероятни милиони на гърба народен.Ползата от тях не може да се измери и с жалки хиляди.

208

Алова

преди 12 години

Щом не е моята баба не ми пука. А и пенсионерите само пречат, лежат и взимат пенсии от нищото, пречат ми в градския транспорт, пред болниците... Какво като са ни отгледали? Да ги колят ***, на мен си ми е добре. Ние българите сме горд народ, не ни дреме за такива дребни неща.

207

Анонимен

преди 12 години

БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

206

До 257

преди 12 години

Така е : преди136години срещу турците . сега априлско въстание срещу ***.

205

Анонимен

преди 12 години

За да нямате проблеми с правозащитниците, когато ви нападнат *** :1.Дайте им всичките си пари.2.Дайте им ключовете от домовете си.3.Сваляйте гащите и обръщайте задн***те.

204

Анонимен

преди 12 години

Бой .бой бой и пак бой ама ЯК.Това е единственото спасение от тази напаст.

203

Анонимен

преди 12 години

Днес празнуваме годишнина от Априлското въстание, ситуацията 136г по-късно май отново е същата...

202

до 252

преди 12 години

Политиката на Герб е да инвестират в милицията за да ги пази, в *** техните гласоподаватели и в магистралите на Бойко ***. Всичко това на наш гръб с нашите пари ни убиват

201

Анонимен

преди 12 години

namazani s med i ostaveni pred p4elina dorde se izduiat.tyrtei, kradci, krleji i ubiici, za tezi nema li poboi i mu4enia predi razstrela?

200

селянин

преди 12 години

незабавно Хелзинския коминитет за защита от дескриминация да се сазира,полицаите дето хванали тия 3 *** мирни хорица от ромски произход дисциплинарно да се уволянят ,незабавно обещение на з мата роми,за дескриминация. България да се осъди за насилие на тия роми да изплати милъони компенсации,на хорицата да им се построи по една къща и да им седаде още социални помощи,хорицата от ромски произход изнемогват.

199

В очите!!!

преди 12 години

Много добре ви е известно, че болшинството от селата в Бг се управляват от *** и турци- от поне 15 години- с методите на терора!!! Полиция там няма, държава там няма! Гражданското общество (доколкото го има) не прави нищо по въпроса! Политиците- не им пука за народа!!! А обикновенните български граждани все още се псуват един на друг с думиата "СЕЛЯНИН"!!! После сте "възмутени" от такива новини??? Ами то ТОВА са логични последици от вашето (ГРАЖДАНСКО) отношение към селата в Бг.

198

Анонимен

преди 12 години

И за кво са ни толкова ченгесари ,да пазят мафията от народа ли ? А народа го колят и убиват разни изверги !!!!

197

до 225

преди 12 години

писах ти минус, защото не четеш статията докрай, и тримата са били осъжданитова означава, че при някои от тези 45 заявителски материала са завършил с повдиганена обвинение съд ...НО ...в България, както всички европейски държависъществува кумулация на наказанието, тоест ...за 45 регистрирани престъпления, присъдатаще бъде само една ....

196

11565151541546516

преди 12 години

!!!!!Герб срещу България и българите !!!! За сега българите губят с няколкостотин хиляди убити от ***, от глада и мизерията от малоумната здравна политика. Ще дочакаме ли изборите, ще спрем ли този геноцид преждевременно

195

.

преди 12 години

Превръщаме се във втори Дарфур. :(