243

отговорност

преди 12 години

КЪм българите НЯМАТЕ ОТГОВОРНОСТ, защото:1.Учат.2. Не крадат и не убиват.Не осакатяват децата си, за да просят.3. Раждат по едно или две деца- за ПОВЕЧЕ са наясно, че нЯМАТ ПАРИ и ЖИЛИШЕ.ИМЕННО *** СЪЗДАВАТ НЕПРИЯТНОСТИ на РБългария.КОГА ще им кажете в лицето, че тяхната РАЖДАЕМОСт е тегло за нас и за света??Отново се разиграват"НОВИТЕ дрехи на царя"!!!В Брюксел ЯСНО казаха"Отговорността е ДВУПОСОЧНА"!!!!!!! Тук се "маже и глади"!

242

9689

преди 12 години

Предизборната надпревара започна.Шестака поздравява *** тартори,еня му е за обикновените гладуващи останали без препитание.Той мисли какво още да открадне-ето това остана от обещанията на мутрата.

241

Антрополог

преди 12 години

През последните 20 години *** манталитет е основен поведенчески модел при българите, а не при ***. .

240

Анонимен

преди 12 години

Трагедията е, че още поне 1 година ще му слушаме идиотските изказвания на Цветанов. Ние сме уникална държава кучета ядат хора, *** ги пази властта и полицията, а обикновените българи се чудят как да изтръгнат някой лев от алчните капиталисти, за да оцелеят. Докога ще продължава така ?

239

CGY

преди 12 години

Затова пък отговорността към българските учени се свежда до това да тънат в мизерия и да бъдат убивани от *** и бездомни ***... Какво да се прави, приоритети!

238

Българин

преди 12 години

Цветанов,вече и децата разбраха,че сте зложили на *** размножаване за да спечелите изборите !Видя се и в Катуница кого защитавахте.Скоро ще прелее чашата,мръсни гадове

237

Анонимен

преди 12 години

А за ДНЕС.БГ ще кажа само едно нещо - днес е ЦВЕТНИЦА , НЕ Е ДЕН НА РОМИТЕ!!!!!АКО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЦВЕТНИЦА, ВЗЕМЕТЕ ПРОЧЕТЕТЕ В УИКПЕДИЯТА ПОНЕ!!!!НАПИШЕТЕ НЕЩО ГОТИНО ЗА БЪЛГАРИТЕ, К,ВО САМО НИ НАВИРАТЕ ТИЯ ***, ДЕТО И БЕЗ ТОВА ДО ОБРИВАНЕ НИ Е ПИСНАЛО ОТ ТЯХ!!!

236

Анонимен

преди 12 години

Цветанов, защо защитаваш *** ? Може би разчиташ на техните гласове ?

235

!

преди 12 години

В София няма *** без мобилен телефон- да сте виждали *** на касата да плаща сметката си за такъв?! Те пребиват старците ни, а полицията ги пази; те налитат с камъните и бухалките на колите от бърза помощ, за която ние им плащаме; наркотиците, проституцията и кражбите, както и продажбата на гласовете са основният им начин за препитание; съсипването на държавните жилища, за които българите могат само да мечтаят, остава безнаказано- и пак сме им длъжни?! Наглец!

234

dragunov7.62

преди 12 години

Цветанов и от теб нищо не става , да му мислят данъкоплатците .

233

Stalin

преди 12 години

Ne trqbva da im se davame che samo za integrirane se govori posledno vreme, kakvo integrirane te samo kradat i revat che nqmat rabota kak da gi vzeme chovek na rabota kato nito iskat da uchat nito iskat chesten trud...Na sapun i tva e...

232

Ана от Нимия

преди 12 години

Цветанов вместо да говори надути празнословия, да даде практически пример като настани по една *** фамилия във всеки от шестте апартамента, подарък от тъщата.

231

Анонимен

преди 12 години

Както е казал народа "Гербераст на снимка да видиш - шамар му удари"

230

до 291

преди 12 години

Прочетете му коментара. Щом вече и избирателите на *** се отричат от него, то работата е ясна.... ГЕРБ са минало.

229

Анонимен

преди 12 години

А отговорността ви г-н Цветанов към Българския народ каква е - нулева, нали - да въй в ГЕРБОВЕТЕ!!!!!!Земете си лепнете по една гербова марка и ади по пощата кат колети нейде към великденските острови се саморазпратете. Може и да има рима, ама от всякъде сте масово некадърни, безотговорни и безхаберни за тези които ви изработват парите, дето с тях си връткате далаверите и си купувате апартаменти, джипове и по Катарските плажове се печете!

228

никола

преди 12 години

"Отговорността ни като общество и като част от Европейския съюз сега е по-голяма от всякога - ние трябва да дадем позитивен, практически насочен, устойчив принос за осъществяването на общоевропейска политика за интеграция на ромското население, подчерта Цветанов.Нали са ваши избиратели,нали те не плащат ток,здравни осигуровки, и данъци,благодари им повече щото както се очертава само те ще гласуват за вас. Както каза един човек, за всичко е виновен Хитлер,като хванеш една работа свърши я докрай

227

Смях

преди 12 години

Имам гадното усещане, че тази пасмина се ТОЛЕРИРА по заповед от САЩ !!!Но със какава ЦЕЛ ?? Явно че след 20 години максимум те ще са колкото нас а може и повече !!!Във Румъния ситуацията е подобна !!! Дали някой не е решил да създаде нова държава на БАЛКАНИТЕ !!!! Имам предложение след като САЩ ги харесват толкова много да им ги товарим на кораби и да им ги пращаме :)) Поне там ще са пълноцено малцинство :)))А ние ще си спестим едни ЧЕТИРИ МИЛИАРДА на година !!!!

226

Венелин

преди 12 години

Гласовете на *** са последната надежда на герб да се задържи на власт

225

Анонимен

преди 12 години

А отговорност към нас нямате нали, баща мама ***? Всички герберасти и комунисти трябва да бъдат обесени!

224

!

преди 12 години

Аз не мога да разбера брилянтното умозаключение на МВР гения- аз каква отговорност имам към *** и защо? Плащам им тока, плащам им вода, плащам им данъците и здравната помощ, подарявам им покъщнитата и собствеността си в удобно за тях време/ основно когато ме няма вкъщи/, плащам им многобройните майчинства, без съгласието ми държавата им дарява българската земя, търпя им тридневните сватби с кючеци и стрелби и техен избор как да живея на изборите- до кога?!