47

Анонимен

преди 12 години

Хахахахаха, ти вЕрваш ли си бе, момче? Русия сама ще определи какво ще е трасето за Южен поток и до края на годината трябва да го обяви. Я си представи, че направят завой от България, а? Кво прайм тогава?. бойко им намигнал :)))))) бойко, ако беше толкова ербап, немаше да остави тва детенце да отиде само в Москва, че да му разбият психиката и ***.

46

Анонимен

преди 12 години

Газова централа на пазарен принцип няма как да съществува, защото АЕЦ Козлодуй ще произвежда пак най-евтиния ток. ГЕРБ ще трябва да закрият първо АЕЦ Козлодуй и тогава да пуснат новата газова централа ГЕЦ Белене с по-скъп ток.

45

сапунката АЕЦ 2334еп

преди 12 години

"*** ще ме преизберат ли в тази бананова република ?" "НЕ" " Защо не нали съм велик актьор цирков акробат ?" "Народа иска по добри заплати!" " А не трябва да се краде *** иначе само стари бабички доко доко" "На първо време мисли 6 пъти и тогава кажи нещо смислено ,инак се излагаш като кифладжия , специално за теб мълчанието е злато" .

44

667

преди 12 години

ДО 10 ГОДИНИ МИНАВАМЕ НА СВЕЩИ.ТО ТОГАВА ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ И ДА НЕ СЪЩЕСТВУВА.ОЩЕ ЕДНО ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО И КРАИ.

43

Анонимен

преди 12 години

Решението за белене е добро! решнието е да се монтира реактора в Козлодуй! да се строи парогазова централа е безумие! ще бъде частна, НЕК ще е задължена да й купва тока, което ще ни натовари сметките за ток поне с 15%! Подобре да я оставят да гние, има малко излят бетон, не е фатално! ще е паметник на глупостта!

42

Анонимен

преди 12 години

Какви са смешни на снимката, припкат като кученца след майка си:)

41

възмутен

преди 12 години

Всички ние ставаме жертва на предизборни трикове на господина, т.н. премиер. Тези хора изобщо си нямат представа от никакви параметри по проекта Белене. Дори и не изкараха доклада от тази прословута прескъпа фирма относно икономическата изгода. Този човек ще вкара държавата да плаща милиони на руската страна за няма нищо, отделно от това, което вече е инвестирано там. Това са некадърна шепа хора, готови на всичко да са във властта.

40

дедо

преди 12 години

верно станахме северна корея, имаме велик вожд, който ни води към светлото бъдеще

39

до №26

преди 12 години

АЕЦ Белене е 33 годишен проект, ако беше изгоден и ефтин до сега да бяхме забравили за този проект. За тези 33 години знаеш ли колко правителства са се сменили и нито едно не е посмяло да тръгне да завървша проекта понеже знаят каква е цента му и, че България няма тази възможност! Помните ли когато се заговори пак за АЕЦ Белене след заметресението в Япония и какво стана след това? БСП бяха против изграждането на АЕЦ-а, а сега са против спирането на договора.

38

Държавен служител

преди 12 години

Момченцето най-вляво е много сладко :)Сигурно нищо не отказва и прави всичко, което батко боко му каже :)))

37

възмутен

преди 12 години

След отказа да строи втора ядрена централа България е застрашена с финансови санкции, които значително надхвърлят 58 милиона долара. Това е стойността на вече изпълнените подготвителни работи на площадката край Белене, съобщи московският в."Ведомости", цитирайки източник от руския ядрен холдинг "Росатом"....руският експерт Владимир Грачов коментира, че се създава впечатление, че българският премиер нещо не е разбрал около АЕЦ "Белене". Според него "руската страна предложи схема, съгласно която българският държавен бюджет изобщо нямаше да участва във финансирането". "Всички операции щяха да се извършват от проектната компания, а дългът щеше да се погасява с печалбата от произведената енергия, т.е. след като електроцентралат

36

ДЕДО

преди 12 години

Е ТОА НЕКЪВ РАЗПУТИ ЕГАТИ ЕЛЕМЕНТАРНИЯ, ОСОБЕНО Т.2 НЕМОЕМ ПОВЕЧЕ, ЕГАТИ ***

35

Анонимен

преди 12 години

ми да, на повечето децата и банковите им сметки са в хамерика

34

Медведь

преди 12 години

Плохо Серйожа Дмитриевич.Борис бьл много талантливьй ум.Он освободил болгарские братушки от руское иго.

33

дедо

преди 12 години

мое само ви кажем, следното. на премиро му казаха от некаде да спре белене и да строи газова централа, заради шистовия газ който шеврон ще тегли от житните полета на добруджа и мариците дет ги строиха пак тиа дет му говорят да не фалират, щото тока дет го произвеждат е много скап. е тва е, извода е за "интилигентните", дет немат нищо у главата, тъжно ми е , много ми е тъжно, но народо си заслужава управниците, НЕАМ ДУМИ, егати ***

32

Анонимен

преди 12 години

някой да е очаквал нещо друго ?

31

2

преди 12 години

Не забравяйте ,че последната дума е нашаТрасето от Южен поток минава през БГ,и Борисов няма начин да не им е намигнал по темата..Ние спираме БЕЛЕНЕ,ама вие не се ебвайте щото ние можем да спрем Южен Поток........Само ,че го е казал по по културен начин.....

30

Анонимен

преди 12 години

Чакам подробен поименен списък кои депутати са гласували и как!После като бъдат съдени да бъде проверено дали са всички осъдени!

29

Распутин

преди 12 години

На 30 март 2012г. / петък / ще се проведе шествие митинг под надслов:ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В ЕНЕРГЕТИКАТА!сборен пункт 17,00 ч. при пилоните на НДКмаршрут по бул.Витоша и митинг от 18,00 ч. на площадНезависимостПодкрепете нашите девизи: 1.Не на АЕЦБелене не на нова икономическа катастрофа !2.Добив на шистов газ със сигурни регулации = икономически растеж = на нови работни места = по-ниски цени на енергия!3.Настояваме за гражданска квота и независим ДКВЕР !4.Либерализацията на енергийния пазар = обективни потр... ощетелски сметки ! 5. За прозрачност в износа на електроенергия !6.Ограбените средства от енергетиката обратно в България !

28

Инкогнито

преди 12 години

Лошо, Овчаров, лошо, Димитров... Сега ще трябва да се връщат едни пари...