33

?

преди 12 години

Кой ще ти плаща за въпросния газ? Никой! Шеврон ще си го добиват и ще ти го продават за колкото си искат. Не съществува енергийна независимост, щом чужда компания ще добива това, което е твое. Шеврон да си дупчат пустините в САЩ. Европа е населена доста по-плътно в сравнение със страната на "неограничените възможности". Така че да си дупчат там!

32

Анонимен

преди 12 години

Ще гледаме през Дунава как румънците добиват шистов газ, па ще се чешем по празните глави, като Тримата ***!

31

Уикилийкс

преди 12 години

Във водата за фракинг се добавят силно отровните органични разтворители толуен и бензен.Имайте това предвид, като разрешавате добива на шистов газ.

30

Горския

преди 12 години

И пак ще протестирам. Сондажите за шистов газ, са пряка заплаха за живота и здравето на семейството ми. За мен това е лично. Няма как да не е така, след като някой заплашва да убие детето ми.

29

Анонимен

преди 12 години

....явно и ти си от тия материални селяци, дето само кинти са им в главите. Че и данъците ми бил платил, що се не застреляш :)

28

Анонимен

преди 12 години

Аланкоолу, Дунав може и да минава през цяла Европа но тече в посока Черно море.

27

Анонимен

преди 12 години

Северна Добруджа е Българска !!!

26

bez ime

преди 12 години

Какво сте съгласни като се натрови почвата какъв хляб ще ядем каква вода ще пием .Тея химикали къде ще отидат ? В почвата Хора просто го изключете варианта за добив на шистов газ . НЯма да забогатеем сте измрем по -бързо.Американци Руснаци си гледат интереса а ния се чудим на кои да се нагъзим да ни.... и поне да ни плати, а те ни взимат даже

25

КЪМ 24

преди 12 години

Кой ли ти вярва бе байо? И как Дунава спира *** облаци и газа? Да няма еко филтър в него? Всички дишаме отровните изпарения....

24

Ivan Grozni

преди 12 години

За подпочвениет води няма граници... конграчулейшън... някви протестни ноти на Външно, някаква защита... отделно стана ясно ,ч е на територията ан Бълагрия такива методи се прилагат в минното дело... ако бяха БСШ на власт или вместо Шеврон, беше руска компнаия - гранция ,ч е всичко щеше вече да е започнало...

23

Анонимен

преди 12 години

що не излезе сега някой еколог да обясни как ще спасим подпочвените води на добруджа

22

Анонимен

преди 12 години

САЩ в момента имат най-евтиният газ в света, заради добива на шистов газ! Цената е 5 пъти по ниска спрямо тази в България, но нали ние сме богаташи, а американците бедняци и затова можем да си го позволим!

21

анонимен

преди 12 години

Правете разлика между ПРОУЧВАНЕ и ДОБИВ.Никой все още не знае дали в България или Румъния има находища.Така , че да не слагаме тиганът преди рибата.

20

правилен отговор

преди 12 години

Кой стои зад "герб"?Правилно!Шеврон!

19

1

преди 12 години

Скоро имаше 5000 протест срещу добива и в Румъния. И там започват да се осъзнават хората, ще видим какво ще стане.

18

Анонимен

преди 12 години

Такъв просперитет ще ги удари че е възможно да станат световна икономическа сила!Най вероятно ще почнат да плащат помощи на Франция,Германия и САЩ.А аз си мисля че просто ще им изпомпат малкото *** смотана газ ще им направят няколко евтини ховостохранилища пълни с отрови и ще си заминат.Нали никой не вярва че целта на Шеврон е благотоворителна дейност?Сега нашите политици трябва да се стегнат и да искат солидни парични обезщетения заради отровените български земи.Има начини трябва желание.

17

Анонимен

преди 12 години

Не, това е поредната манипулация на правителство + медии.Първо отказ от Белене, веднага след това новина, че Румъния започват. И аз както повечето съм съгласен Шеврон да проучват и тук, но трябва първо да разберем какви химикали ще използват и ако наистина са толкова безвредни нямам нищо против. Ако са вредни да си стоят в САЩ

16

Анонимен

преди 12 години

SHEVRON SA PRASETA A ROMANZITE - ZIGANETA

15

Р-29 РМУ-2

преди 12 години

Какво ми пука за тъпите мамалигари, да се тровят тия смърдели! Единственото, което ни остана след бандитската приватизация на Гаргамел /Костов/ е земята и водата. Нека поне тя е чиста и житницата на България да продължава да ни храни! Тези бандити от "шеврон" бяха изгонени от Еквадор и осъдени,сега пък висшия мениджърски екип на компанията в Бразилия е поставен под запрещение да напуска страната .. когато фактите говорят и гъзолижците на чичо Сам трябва да млъкнат!

14

До "Д", #4

преди 12 години

Да се тровили мамалигарите вика. Те ще дупчат на 6 километра от нашата граница бе шльоко! Ще ни изсмучат НАШИЯ газ, заради такива руски клоаки като теб!