11

Българин

преди 12 години

България спечели свободата си!

10

Анонимен

преди 12 години

ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА, ЧЕ ТОЗИ РЕАКТОР ЩЕ БЪДЕ ПРОДАДЕН !!!!! 1000000000% СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ САМО НИ БАЛАМОСВАТ И СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ РЕШАТ, ЧЕ И ТОЙ НЕ Е ИЗГОДЕН И ЩЕ ГО ПРОДАДАТ. КАКТО РАЗПРОДАДОХА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ИЛИ ПОНЕ КОЕТО БЕШЕ ОСТАНАЛА ОТ НЕЯ. ТЕ И НАС ПРОДАДОХА... ЗА ТОВА ИЗПЪЛНЯВАТ САМО ЧУЖДИ ПОРЪЧКИ И ПРОКАРВАМ ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ НА ФИРМИ, КОИТО СА ЧУЖДИ.

9

Станахме за смях

преди 12 години

Българските политици и най-вече сегашният министър председател се оказаха неспособни да играят на международната сцена.Ние загубихме Русия и не спечелихме нищо от Запада !Единственото сигурно нещо е драстично повишаване на цените на всички енергоносители и на парно и ток, а от там галопираща инфлация и гарантирана бедност за 90 % от населението на България...

8

Анонимен

преди 12 години

"Нещо повече, Бойко Борисов се опита да поставя условия на Москва----------------------------------------------------------------------------------------------------О туй нищо не е скоро ще им врътне кранчето и ще им прати сметката Кремъл пфффф рубладжийска работа.

7

БоСимеонов

преди 12 години

Който е гласувал за ГЕРБ няма ама абсолютно никакво право да се оплаква и да мърмори...Аз от друга страна мога на воля да псувам целия електорат на ГЕРБ, че си избраха един ***, който да ни прави за резил по света и да срива държавата...Щял да монтира още един реактор в Козлодуй...то да не е като да садиш картофи...

6

OPC

преди 12 години

Кака може да оставиш проект на половина готов. Това е просто несериозно. Както и да го погледнеш с тази централа България щеше да стане енергийна сила, а това май никой не го иска.

5

Анонимен

преди 12 години

Евросъюзът и САЩ предупредиха България - членка на ЕС, че изграждането на АЕЦ ще увеличи енергийната й зависимост от Русия, която доставя почти всичкия газ, консумиран в България, и контролира единствената голяма рафинерия в страната---------------------------------------------------------------------------------И като изнасяхме ток от АЕЦ Козлодуй, какво ни пречеше енергийната зависимост от Русия?И забележете: подобно развитие "няма да е голям проблем" за "Росатом", "увеличил двойно обема на своите договори" миналата година.

4

Анонимен

преди 12 години

"Освен това Кириенко намекна, че България ще плати за провала на проекта", се казва в материала."Не свинята от Банкя, не слузестата гейберастия, а България ще си плати за провала.Ето за това на избори се мисли, а не се гласува защото са ти набили няколко лъжи в главата по телевизиите на ***. А сега ВСИЧКИ ще плащаме за националното предаделство на ГЕРБ и за глупостта на тези които са ги избрали.

3

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е да разберете че в България има и не подкупни политици Иначе българите щеви отсвират те вече неса колсомолци

2

Анонимен

преди 12 години

Ххаха май руските медии да си сверят часовника Боко бонуса никога не е виновен.

1

BOIKO IDIOTA

преди 12 години

AMI TAKUV SUM SI.