55

Анонимен

преди 12 години

Абе ся ще откраднат повече пари при нов проект,то е ясно..

54

Анонимник13

преди 12 години

Чета, чета и пак чета и се питам толкова ли сме прости ? 7-ми блок в АЕЦ "Козлодуй".Добре, но кога ? Самия шеф на АЕЦ-а каза, че ще са нужни поне 5 години.Лично аз се съмнявам, защото там ще се почне от абсолютната нула, т.е. проучвания за подходящи площадки и едва тогава начало на строежа.После ще строим газова централа, ама държавата няма да и изкупува тока.Да, бе.Като стане дефицит ще го изкупува, че и още как.Но на какви цени не ми се мисли.От газова централа сметка имат само перките.

53

Анонимен

преди 12 години

Ами като е взел решението преди месеци,защо е давал пари за англииската консултанска банка,и защо изобщо е звънял на Путин...според мен,пак нещо послъга..

52

do 57

преди 12 години

Няма нищо експертно в спирането на Белене, това си е чисто политическо и най-вече комисионно решение. А за 30-те години, има два периода в които се е работило по проекта 81-89-та и 2002-2009 и в двата случая се работи усилено и се движи проекта, но при първият случай, дойде "демокрацията", а при вторият ББ.

51

Нина

преди 12 години

Да се откажеш от атомна енергетика и да отидеш на газ и въглища, а може и на дърва...ъъмм...просто трябва да си уникален ***. Само ме е жал за българския народ...

50

Враг с партиен билет

преди 12 години

Трябва да ги почнат от "враговете с партиен билет"!Винаги от там се почва.Следват предателите опозиционери опс... опотюнисти де.После идва реда на продажните интелектуалци.И т.н ... до девето коляно!

49

сабр

преди 12 години

Путин наиш как ше ти се зарадва. Ей ся газЪ ни стана златен!

48

!?!?!

преди 12 години

"Борисов подозира, че е обграден от шпиони"..............................Типично за диктаторите!

47

Анонимен

преди 12 години

Къде е жоро гербаджийчето? Сигурно Цеци Папката ги е извел да ги почерпи по едно сладоледче на клечка за добрия спам в защита на партията днес?

46

Анонимен

преди 12 години

Бойко се *** от страх!

45

Нина

преди 12 години

Ще правите газови централи, защото е по-"евтино"..ъъмм..или Бойко ще върти на някое колело и така ще произвежда ток..

44

ОК

преди 12 години

Когато едно нещо не е станало за 30 години, няма да стана и след още 30 години. Костов може да се хвали,но трябва да му е ясно,че отказа не е следствие на неговата"синя" политика,а е експернто решение на това правителство. Ако погледнем реално на ситуацията Белене щеше да бъде един голям дългосрочен дълг за нас и нашите деца.Искам да задам един въпрос на г-н Костов: Защо по него време на управление не обяви край на строежа Белена? Приветствам решението за спиране на Белене и строеж на АЕЦ-7блок

43

Нина

преди 12 години

Вашият бойко тотално изперка..ха..ха..., конспирациите яко го тресът, но ми е забавно как не смее да намеси нас, евреите, във всичко..ъъмм.значи има още накъде да изперква.

42

от 37 до 48

преди 12 години

Отнеси питането си до г-н Борисов, щото и той мен ме провокира да пиша глупости по форумите. Вместо да си налегне парцалките и да свърши нещо полезно за народа си, той тръгнал да ми бори теории на конспирациите, да прави шпионски трилъри и всякакви подобни простотии.

41

Параноя!

преди 12 години

Подозирам, че около 7 млн шпиони, нелегални, диверсанти, саботьори и чужди агенти, денонощно кроят планове как да не гласуват за мен на следващите избори!

40

дейм бонд

преди 12 години

ще ги изловим,бибитко! Честит имен ден и да ти е последен като премиер!

39

хах

преди 12 години

Така, така.....скоро в България ще се добива шистов газ от американската Шеврон, който ще захранва новата частна /според правителството, вероятно американска/ газова централа, построена на мястото на АЕЦ Белене.....как мислите дали тока ще е по-евтин? Все пак американците са сантиментални хора и наши кръвни братя

38

Лаврентий Берия

преди 12 години

Шпиони ли?Дайте ги насам!

37

до 38

преди 12 години

Жорко, относно държавните чиновници, в цял свят те са защитени от политическо преследване и целта за това е да си вършат работата професионално, а не по партийна линия, защото по абсолютно същият начин можеш да кажеш, че НДСВ и БСП наследиха администрация от Костов. А относно отстраняването на шефовете си в голяма заблуда и за това вече 3 години администрацията не работи, ама явно не се сблъскваш с нея, за да знаеш за какво става дума и в какъв колапс е изпаднала.

36

Анонимен

преди 12 години

Предлагам на некоя лудница да го освидетелства и да го пусне по живо по здраво, щот иначе нищо добро не ни чака от човек, на който всички други са му виновни, но той самият отказва да поеме каквато и да било отговорност за действията си.