131

спрете им всички пом

преди 12 години

Спрете им всички помощи ,като огладнеят , ще искат да се интегрират !Всички знаете, че мизерните детски от 35 лв. вече 9-та година ( от 2002 г. ), са спрени за почти 570 000 бели деца, основно българчета. Защо ?! Каква е тяхната вина ?! Ами вместо да си крият доходите като ***, техните \"престъпни\" родители, плащали данъци на държавата, върху трудов доход по-голям от 350 лв. бруто ! Схващате ли ? През Турско време е имало т.н. \"Диш Хакъ\" = Данък Зъби. Агарянинът, сле

130

God

преди 12 години

Властите просто трябва да издебнат момент, в който всички *** са в апартаментите си (за целта ако трябва да им пуснат тока и да чакат началото на поредният турски сериал) и да взривят блока. След това се разчистват останките и се строи нещо ново за хора. Винаги може да се уреди някаква конструктивна причина за падналия блок. Напр., че *** са нарушили целостта и здравината на панелите като са изтръгнали част от арматурата. Трябва да има контрол на популацията им.

129

Анонимен

преди 12 години

В Индия Гоше не е толкова лошо колкото казва можеш да си циганееш на воля без българи расисти , да си ходиш бос , да се къпеш в *** , никой не те иска в училище и куп още културни особености , които съм сигурен , че ще ти се понравят.

128

do Гого

преди 12 години

Айде гого за днеска първия секеджем на устата ти и първото чорайбе на филия да не стоиш гладен

127

.

преди 12 години

Гоше , златния век идва , но той няма да е само на България , а на цяла Европа искаме или не тенденциите сочат , а и някои политици вече го усещат , че бъдещето на Европа ще бъде расовата нетърпимост , защото *** като теб са се качили на главата на хората из целия континент , да не направиш златен век в Индия !?

126

До Гого

преди 12 години

Само с *** ще се оправите вие! Бацили мръсни!

125

Петьо-Евреи

преди 12 години

Българи събодете се това племе ще разруши нашата страна ако не го спрем в близко време!! *** сега правят толкова поразий и ние им плащаме сметкита а след 15-20 години когато броят им се одвои тогава как ще я караме!!

124

gtf

преди 12 години

и кой плаща тока и водата а ? /кражба/кой трябва да пази общинското имущество ? /вандализъм/..че всеки ако почне така да руши ...защо не се спазват законите бе Цъ Цъ ..или за едни има - за други няма. *** нарушават закона под носа ви.. явно и нагло. Кво чакате още та да вземете мерки, за какво ви се плащат заплати (пак от нашия джоб) ?

123

Анонимен

преди 12 години

Не знам управляващите с каква цел се правят на слепи и глухи за *** проблем в държавата, само след 20-30 г. мнозинството от населението ще бъде от неграмотни, мързеливи, крадливи *** и това ще е краят на България! Поне кажете, ако наистина Великите сили са решили да правят първата *** държава в света на наша територия, да се спасяваме навреме!

122

Стоимен

преди 12 години

Ха,и се оставяте на хора като *** "Гого" да ви пишат такива работи,да говори така?Всъщност той казва истината.Ние не правим нищо по въпроса,само пишем колко сме възмутени под поредната статия за *** нарушения.Така ше си остареем и отидем,без нищо да сме направили.Левски е казал,че действията са по-важни от празните приказки.Вие се оставяте,оставяте и мен и семейството ми,да ни тъпчат ***.Донякъде можеби заслужаваме това,щом сме такова стадо овце...Псевдопатриоти-навсякъде!

121

колю

преди 12 години

Според мен,проблемът ще се разреши от самосебе си. Ще рушат, рушат, докато блокът се срине и ги затрупа всички. Тъкмо цялата пасмина ще си отиде наведнъж.

120

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбрера, защо просто не са им отрязали и тока и водата мноооооого отдавна на тези ***, да им бутат всичките коптори, да не им дават никакви общински жилища, да останат без покрив и помощи и да намерят начин, като всички останали хора да се оправят. За, кой българин държавата е направила нещо? Значи и за тях трябва да е така!

119

До 146

преди 12 години

*** заселват българските земи по време на Турското робство. Не знам каква история си чел?

118

Анонимен

преди 12 години

Очаквам с нетърпение да ни приемат в Шенген, за да могат тия роми да отидат в европейските страни и да видим дали тогава дали ще ги защитават толкова?

117

Анонимен

преди 12 години

Докога ще ги търпим? Това са наши пари.

116

Анонимен

преди 12 години

ОБАЧЕ от нас нормалните хора се иска да сме толерантни с ***(турците)

115

Bedstvie

преди 12 години

Горкичките "роми"! Сега трябва да им се построят нови жилища и да се преместят. Как иначе ще ги "интегрираме", ако не им създадем благоприятни условия да се плодят като ***!?

114

Ivan Grozni

преди 12 години

Уорлик много добре зане какви са, те просотог и използват срещу нас...

113

Стоимен

преди 12 години

Хора,българи,предлагам Ви,този път дано се вслушате,да направим някаква подписка,да се обединим като народ и да оправим този проблем с ***.Защо само се съобразяваме с тях?Защо нашите деца да ходят на училище и по-късно да напускат България,а *** да не ходят и да остават в нашата Родина?Окепазихме България,дайте да се обединим и да настояваме до край за строги промени в закона и за неговото спазване!Някой вещ в тази област да направи предложение,ние ще го последваме!Ако не сега,токога

112

Анонимен

преди 12 години

Криворазбраната идиотска политика на толерастия дотам води. И запомнете че тепърва ще става много по зле , това е само началото. Сега трябва да закарат Уорлик там , да му покажат какви скакалци са неговите любимци.