102

Грешка

преди 12 години

Изречението "Свърших много работа за България, рече бившият вътрешен министър на Австрия "-да се чете" Окрадох много пари от България"...Редакцията се извинява са неволната грешка...Ей така се прави-нагло! Пари за хидронезнамкакви си услуги-милион и кусур на Доган.Пари уж за имидж на България-през агенцията на вярната другарка на Партията и по някакви си там случайност-другарка и на другаря Станишев,който до преди 4 години нямаше и ден трудов стаж.Браво!Противни наглеци!!

101

до 125

преди 12 години

Аз пък даже ще му дам някой лев да му е още по-голям кеф!

100

Анонимен

преди 12 години

Мен ме считат за добре платен държавен служител, но аз за тия пари трябва да работя тамън 8 години!

99

Детайли

преди 12 години

Работата е там че Щтрасе е получил 900 000 евро от друга фирма, Vienna Capital Partners са му дали пари за да им Подсигури сделка...Така че не сме само ние Корумпирани, ние просто сме наясно с Корупцията. В австрия никой не му дреме за пикливите 90 000 от Розовия Хамстер

98

до Коко

преди 12 години

А как така се слу4и зеткото на ББ да прави метрото?

97

Коко

преди 12 години

Как така се случило, че парите минават през PR агенцията на приятелката на Станишев Моника Йосифова, а не през PR агенцията на моята приятелка? Кой може да ми обясни? И второ какви за тези агенции, които работят за България. Ами Станишев търси лобисти, защото просто момчето няма опит, всички знаят че първият му работен ден е като министър-председател. Но плаща с нашите пари. А вина за това има и Първанов! Интересно той какво мисли по този въпрос?

96

до Гагарин

преди 12 години

Ти да не си в пубертета или си бавноразвиващ?

95

...

преди 12 години

Az bih prebil Stanishev za 90 euro :)

94

Анонимен

преди 12 години

121"И ГЕРБ в топла връзка със скандалния Хохегер""Става въпрос за близката на вицепремиера Цветан Цветанов Росица Велкова, която е човекът, представляващ лобистката компания у нас"Я ДА ВИДИМ СЕГА КОЙ Е ПО-***?!

93

Кутев е

преди 12 години

къде се скатахате ве, алооо, останахме само с Майчето да одим от талавизия на талавизия и мъкнем с нас по един от ДПС-то.А се стряскай и в строя,бойни красноармейци.

92

Bo143

преди 12 години

О Б Я В А Ако някои ми даде 1.5 млн. евра. Аз цял живот ще казвам колко е хубав, достоен, интелигентен, еродиран, честен и т.н.

91

Анонимен

преди 12 години

Да върнат парите!

90

ВИЖДА СЕ!

преди 12 години

Номерата на 3-ната коалиция -----,и нейните ценности в Бг :-----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ----20г.!Ф-А-К-Т!

89

от 108 до Гагарин

преди 12 години

Я си гледай телевизия и ръкопляскай. Само гледай да не ти изтръпнат ръчичките, че няма кой да пише после простотии тука.

88

Bo143

преди 12 години

Сега бат Серж ще каже, че герб и цветелина финансират австрийските медии и това е постановка срещу него за да отклонят вниманието от "важните" въпроси

87

САМО В Бг

преди 12 години

Най-голямата грешка на БСП-------ХОДЕНЕ ПО ГАЙДАТА НА ---ДПС----ДОГАН !ПЪРВАНОФ Е ВИНОВНИКЪТ ЗА ТОВА ,КАТО ..................."БАЩА НА 3-НАТА КОАЛИЦИЯ ",А КОСТОВ КАТО..............." БАЩА НА КОРУПЦИЯТА"?

86

Анонимен

преди 12 години

Хм. Все пак как "агенцията на австриеца е върнала част от парите през PR агенцията на Моника Йосифова ..... на два транша - единият е от 2006 г. на стойност 240 000 евро, а вторият през 2008 г. е за 143 000 евро", когато едва "през 2008 г. PR агенцията на Хохегер е получила поръчка от тогавашната тройна коалиция у нас да проведе кампания за имиджа на България."? Аз си го обяснявам, че първите 240 000 евро са платени авансово със задачата Моника да стане любовница на Станишев , за да може да го убеди през 2008 г. да възложи на този Хохегер проекта за подобряване на имиджа на България. И за да си компенсира аванса Хохегер е задържал плащането на Щрасер за 2009 г., въпреки че проектът е приключен прз 2008 г. Все пак да не забравяме, че по това време имиджа на България е такъв, че 7-8 млрд ПЧИ влизаха ежегодно в България. Сега по времето на управлението на мутренската банда, шефът на която редовно е потупван по рамото от някакви директори на отдели от братските служби за добрия имидж на България, ПЧИ са десетина ПЪТИ по малки.

85

Ленин

преди 12 години

Тези пари ако ги бяха дали за медицинска апаратура, примерно, може би на някой плюещи другари бабите им щяха да са живи. За какво точно са лобирали? Как се лъска имидж на проядена от корупция, без инфраструктура и относително стабилна икономика държва? Другари, усмивката на Станишев не струва толкова.

84

явертъ

преди 12 години

и защо се се стигнало до там че да се оправя имиджа на българия с пари? това не е кампания за имиджа , а чиста пропаганда. а всички знаем кои са майстори на пропагандата.Още да добавя към бсп електората, че тук не става въпрос колко са зле сегашните от герб, а какви са ги вършили вашите любимци - чрез пропаганда към "прогрес".

83

до Гагарин

преди 12 години

Браво Гагарин! Браво! Е, това вече е конструктивно.