56

до 55

преди 12 години

Чернобил има малка роля в раковите заболявания. Я по-добре се виж какво ядеш. Соеви кюфтета, сирене на прах, хляб без брашно, кашкавалът става само за маджун, пиеш дерби кола и бира със срок на годност: вечна. За мръсния въздух какво да ти кажа - по-скоро ще хванеш рак от газовете на колите отколкото от радиация. И сравни колко болни има от рак в Америка, дето не са близо до Чернобил и тогава се изказвай така категорично.

55

анонимен

преди 12 години

До 54 ало помиара , първо образованието не даваше каквато и да е сносна перспектива и най-вече създаваше едни зомбирани създания с изкривена психика и унищожено достойнство .Не ми говори за бригадисркото движение защото много добре знам за каква пародия ставаше дума е а бяхме и млади , но това не оневинява онова време ти ако си се кефил да поднясяш цветя на *** на трибуната на мавзолея въпреки че се съмнявам ,ч е ио това си го правил , аз не съм се кефил , както пеят Щурците.

54

Мартин

преди 12 години

Ей, 51-ви, колко от децата ги няма заради манифестацията? Я вземи да ни кажеш, ама с цифри и проверен източник, а не от алабалистиките на седесарските ораторчета!Аз мисля, че повечето от тях са добре устроени специалисти по света, които намериха добър прием навсякъде с комунистическото си образование и квалификация.

53

do 49

преди 12 години

Гацо ти си проста ***. Нима не помниш Чернобил когато ние марширувахме под дъжда и радиацията се сипеше над нас и хапвахме слатака твоите мили ДРУГАРИ хапваха вносни храни и вода. Занеш ли *** смотан колко болни от рак има в БГ и колко умират всеки ден. Заслужавате си жалкото съществуване

52

до 51

преди 12 години

Е те това ти е написал човека, бре! Това беше най-страшното, което направиха комунистите на децата - караха ги да се обличат с бели ризки и да ходятна манифестация с цвета в ръката на националните празници! От това стотици хиляди дечица залиняха, измършавяха, разболяха се и си отидоха мърцина! Които оцеляха, ги погубиха младежките и средношколските бригади! Там вече прибирането на реколтата си беше геноцид! Аз лично с парите от такава бригада си купих първата електрическа китара, казанлушка...

51

до Гацо

преди 12 години

прав си брато, най-страшното нещо за децата при комунизма беше да паднат от черешата или да настъпят ръждив пирон на улицата! Цял ден като волни птички играехме по улицата, още от 4-5 годишни сам-сами, родителите на работа!Стадиони, спортни зали, басейни бяха пълни със спортуващи деца. Кръжоци по интереси, театрални, музикални, езикови школи - всичко без пари - само се записваш и тръгваш! Лагери на море - Равда, Кранево, Приморско - сега къде са?Това направиха за децата в България комунистите

50

Анонимен

преди 12 години

Гацо ,Гацо дори не можеш да разбереш какво са ти направили , там ти е проблема и изход од това няма.

49

АНОНИМЕН

преди 12 години

дО 47 А МАНИЕФЕСТАЦИЯТА НА 1 МАЙ СПОМНЯШ ЛИ СИ ДРУГАРЮ , СПОМНЯШ ЛИ СИ ДЕЧИЦАТА НА МАВЗОЛЕЯ С МУМИЯТА И ОТПРЕД НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА , ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ОТ ТЯХ ДНЕС ГИ НЯМА ЗАРАДИ БЕЗОЧИЕТО ВИ И ТОВА БЕШЕ САМО ФИНАЛА НА КУФЛАЖНАТА ВИ ПАРОДИЯ.

48

Анонимен

преди 12 години

Абе тая западна пропаганда съвсем изпростя, бе!Явно са решили, че поданиците им вече са безмозъчни и им пробутват такива тъпотии. Коя власт ще убие и намушка деца и жени, и после ще ви ги подреди като марули на сергия, та да могат западните демократични медии да ги снимат. Ей, уважавайте малко хората - не са толкоз прости, колкото ви се иска!

47

Гацо

преди 12 години

Сега все не стигат пари за лекарства и операции, сега умират дечица от глад и болести, за които лекарите при комунизма ходеха в Африка да ги видят, сега майките се събират на протести заради прегазените си, отвлечени, заклани, натъпкани с дрога и порок дечица! Имате ли идея какво детство имахме ние при комунизма? Най-лошото нещо, което са ми направили комунистите, беше червената пионерска връзка и манифестациите пред мавзолея, тикви нещастни!

46

до 43 и другите

преди 12 години

Абе да бе, комунистите закусваха сутрин с детски бъбречета и пресни яйцеклетки на очи...! Затова България гонеше 9 милиона при комунизма, а сега сме 7, ама половината са ***!Те за да има повече деца за ядене, комунистите построиха толкова детски градини, училища, болници, стадиони, детски площадки, сложиха лекар, зъболекар и неколко медсестри във всека ясла, детска градина и училище, та да са сдрави и вкусни дечицата, като им дойде времето да бъдат заклани! Сега никой го нема за нищо детето!

45

Анонимен

преди 12 години

Характерно за комунистите е любовта към насилието ,убийствата и терора затова бг. *** изпитват огромна наслада при всяко убито дете или застреляна жена,коментарите тук го потвърждават!

44

Анонимен

преди 12 години

до 38 все още не залинялия мозък и какви са според теб баретите , не излезе ли от там организираната престъпност у нас , какви бяха в Сърбия тигрите на Аркан , Легия и сие , все бивши барети , ввърешеха ли зверства в Босна и Хърватска , грабеха ли , как станаха милионери , ало знаеш ли такива като тебе колко са ми ясни.

43

ANONIMEN

преди 12 години

dO 38 а какво правеха в Бивша Югославия само преди 15 години на 300км от нас или и на това не вярваш ти си като онзи филм на времето " Москва не вярва на сълзи " само заглавието имам предвид не самия филм.

42

memphis

преди 12 години

След като прочетете коментарите на увредените червени мозъци, ехидността и сърказма с който се гаврят над нещастните дечица още ли се съмнявате,че комунистите не са способни на най-големите зверства.Авторите на тези коментари също не биха се замислили много.Всъщност 1945 год.не беше много отдавна!

41

Цвилен

преди 12 години

Нали цял свят видя в училището в Беслан за кого децата и жените са инструмент във войната срещу армия и правителство - същите ислямистки *** и касапи, които сега довършват "арабската пролет" в Сирия!Точно Асад и точно сега, когато цял свят му гледа в канчето, ще прати спецчастите, които вместо да избиват вносни терористи, ще кормят 8-10 годишни моченца и момиченца и после ще ги остявят на Ройтерс да им разнасят червата из медиите!*** ли сте, или прости, или и двете...хаха!

40

Анонимен

преди 12 години

Държавната сирийска телевизия обвини "въоръжени терористични банди", че са отвлекли граждани в квартали на Хомс, убили са ги и са ги заснели, за да предизвикат международни реакции срещу Сирия, посочва Франс прес. Е това истината.

39

Анонимен

преди 12 години

Американците изтрепаха толкова народ във Виетнам.Има безброй снимки на разчленени размазани виетнамски деца, хвърлени ей така на улицата.Те ли ще ми говорят за морал?

38

до 32

преди 12 години

Твоя е залинял отвсякъде. Редовната армия се използва за водене на война , а не за потушаване на бунтове ,или смяна на имена. Още повече, да наричаш полицията и баретите *** е доста глупаво. Вярвате ли сериозно, че някой ще разреши на сирийските сили за сигурност да извършват подобни неща, при положение , че само ги дебнат да направят нещо подобно. След лъжите за ОМП в Ирак вече не вярвам на западните медии.

37

до 22

преди 12 години

Хехе... ***! И кои бяха тези изродски поделения? Аз съм служил 1977 - 79 г. в Елхово, мотострелкови полк, бойно поделение! Имаш ли идея за какво ти говоря - чанч, ама зверски чанч! Готвеха ни първи да посрещнем турците на границата и да не ги пуснем отсам! Е не помним да са ми стояли *** с патлаци зад гърба, а стреляхме почти всеки ден! Знаеш ли какви отношения се изграждат в бойно поделение? Как да го разбереш в Каунтър Страйк?Сирийчетата в армията са нормални момчета! Не вервайте!