59

Анонимен

преди 12 години

ооо, доносник пак ли акъл даваш 15 години си в политиката краде, краде, лъга, манипулира хората. БАСТА, НИКОГА ВЕЧЕ БСП на власт!

58

Кокошка

преди 12 години

Я се оправих яйцето ми е златно.Яжте кюфтета.50ст минимум за яйце,справка в световния регистър.Лихтенщайн,Монако,Париж,те имат по малки заплати и се изравняваме даже,по БОНУСИ ЗА ***.Имате ли бренеке,за глигани?

57

Другаря

преди 12 години

Само БСП не излъга хората.ГЕРБ ДПС АТАКА НДСВ ВМРО и так дальше са все от БКП.И от БСП са ,но не лъжат хората от къде са тръгнали.Скоро ще има нов пролетарски проект с другаря Първанов за просперираща държава-фактор на икономическо господство на Балканите.

56

Боби

преди 12 години

Великият учен Айнщайн е казал:"Две неща са безкрайнивселената и човешката глупост,за вселената не съм сигурен"Пропусна е да добави и комунистическатанаглост,безочие ,цинизъм,НЕморалност.

55

До 62

преди 12 години

Ех мечти,мечти.Да не вземеш да се скриеш след следващите избори като родината остане без ползата.

54

до 59

преди 12 години

Ей....я какви отявлени ГЕРБ-ерчета си имаме в този сайт ! Остана ли какво да папате или вече ще сменяте партията отново.....Сега къде ще ходите, то не останаха! Такива като вас обиколиха НДСВ, СДС, БКП, БСП, ДПС.....ами сега накъде.....хайде от където сте излезли на мама си в......!Амин !!!

53

БСП

преди 12 години

Всички са клатимадурници,алчни агресивни безпощадни,а ние КВО,да действаме,няма друг начин или не ви стиска УМНИЦИ????

52

Анонимен

преди 12 години

Абе Гоце агенто-архарче, по аморален тип от теб надали има и ти ли за морал ще ни говориш!

51

я

преди 12 години

оди си харчи доживотната пенсия Гоцеее

50

Другаря

преди 12 години

Другаря Първанов е велик български вожд и на следващите избори ще е като на призиденските 80% в негова полза и полза на родината.

49

Атакист

преди 12 години

АТАКА ,АТАКА и пак АТАКА !!! Ако искаме да оцелеем ,преди Боко и Агент Гоце да ни нахлузят фесове ! Вече и слепците виждат до къде ни докараха комунистите и техните уродливи мутанти ГЕРБ.Народе събуди се !!!

48

анти трипер

преди 12 години

Гоце, наглоста и лицемерието ти ти пробиха границите на познатата вселена !!!

47

до 46

преди 12 години

до 46 ! Абе, *** скапап, тея Гейбери(визирам и теб) кюкви са бе? Да не би Тиквата да не е бил без червена книжка ??? Или леля ти Цецка??? ДА не говорим за батко ти Цецко ! И ти си същия като тях ....скапан комунист, но сега се правите на дръж ми шапката ! В редиците на Гейбарите са наредени БКП-ец, ДС - ец.....БКП-ец, ДЦ-ец....и теб разбира се! Така, че комунисче сладко, не се прави на марула, а бегай от тук !

46

добре бе

преди 12 години

кой още му лиже *** на тоя та му дават сила да говори-толко ли сме прости та даваме шанс на такива тикви-съветник -пешо сумиста-вицето си дигна палати-как на една заплата-ама за морал говорят

45

Анонимен

преди 12 години

гоце??!?!?! морал???? да бе да! все едно *** да преподава на детето ми в час по етика......

44

Анонимен

преди 12 години

Гоце и морал - Путин и демокрация.

43

крадци на милиарди

преди 12 години

БСП печели битката с морала - само на Доган даде 2 млн. лева за работа, която не е свършил!!!! Тоя доносник на това морал ли му казва?!БКП като падна от власт остави държавната хазна празна, окрадена от ***! Това е то морал по комунистически.Станишев измисли някакъв излишък и раздаде милиарди лева на червената мафия.

42

баба Ванга

преди 12 години

На снимката,бъдещия премиер на България.

41

морала на милиардера

преди 12 години

Гоцето е толкова морален, колкото Тиквата е художествена гимнастичка !!!

40

Анонимен

преди 12 години

ако наистина има нещо неморално............това е Гоце да говори за морал........