192

horus

преди 12 години

нали сега ще има дебат в парламента за бонусите. Прав е vesko, г-н Президент - ето този човек заслужава Бонус и за разлика от мързеливата, крадлива и корумпирана администрация !

191

Българин

преди 12 години

Хора, нека отворим банкова сметка за дарения за този смел Българин !!! Всеки човек, застрелял мръсномургав бандит, трябва да получава награда !!!Погледнете на снимката какво означава *** сеч !!! Ако отсечеш едно дърво ниско, до земята, от дънера покарват леторасти, трябва само да ги изрежеш и да оставиш най-силния и пораства ново дърво... но тези пънове, отрязани високо, са вече мъртви !!! *** секат не просто за да се стоплят, те секат за да УНИЩОЖАВАТ - това са *** !!!

190

Българин

преди 12 години

Да бъде награден с 10 000 лева и орден !!!Мръсните *** само това заслужават - разстрел на място !!! Горските служители в невралгичните (населени с ***) райони трябва да бъдат въоръжени с АК-47 и ако *** ги нападнат - шмайзерът на автоматична и - наред !!!! За мен един *** не струва колкото едно дърво !!!

189

vesko

преди 12 години

Добре свършена работа.Заслужава бонус.

188

Анонимен

преди 12 години

тези мързеливи гадове дори не секат дърветата като хората. Само трепане за тях!!!!!

187

Анонимен

преди 12 години

Браво на стражаря. трябваше да натръшка всичките . Крадлива и нагла ***. Но за всичко е виновна държавата, която се прави на много демократична.

186

horus

преди 12 години

Този заслужава орден Стара Планина, за разлика от Марин !!!

185

Калояна

преди 12 години

Така секат дървета ***. Ако се наведат ще ги заболи кръста.

184

BULGARIN

преди 12 години

MNOGO HUBAVA NOVINA EVALA

183

Анонимен

преди 12 години

"като прострелял брата на двамата заловени братя 25 годишен мъж." Noment.

182

Анонимен

преди 12 години

samo taka 6te se izbavim ot tazi napast mizerna...medal za gorskia...

181

БЪЛГАРИН

преди 12 години

Медал и парична награда за горския!!! Да живей,БЪЛГАРИЯ!!!

180

Анонимен

преди 12 години

Стражарят да бъде награден парично и повишен в службата.

179

Major Pain

преди 12 години

Че те тези индивиди /***/не са хора. За каква интеграция ми говорите. Дори животните се грижат за поколението си, а тези *** продават децата си , използват ги само като средство за получаване на детски и социални помощи, не се грижат за тях, пребиват ги. Хвърлят ги пред колите по кръстовищата. карат ги да просят. Живеят по-мръсно от прасетата в нашата *** на село. На такива работи съм се нагледал, че ми се "изправят косите", а съм видял много неща и в Африка и в Азия и в Латинска А

178

булгар булгар

преди 12 години

ей големи родолюбци сте всичките бе, мишоци силни само на думи, незнаещи какво се е случило на 3-ти март

177

Атакист

преди 12 години

нека човека да бъде записан като почетен гражданин и герой !Медал ,парична награда и повишение за този разумен човек!Комунистите умряха от завист,затова пишат минуси !

176

За награда,герой!!!!

преди 12 години

Всичко добре но защо колегата му не е реагирал по същия начин,да извади и той оръжието,или може би не е притежавал?Но ако и той беше извадил ефекта щеше да бъде многократно по-добър.Жалко че вероятно не е имал....

175

Атакист

преди 12 години

Предупреждаваме съдиите да не направят грешка ,щото иначе и на тях ще им пишем смъртна присъда !

174

varg

преди 12 години

Смърт за крадливата *** ***.Преди седмица полицията в Шумен арестува трима за кражба от руската нолница,а снощи отново крадяха.

173

Атакист

преди 12 години

Както виждате на снимката горе-това е деяние само на *** банди !Унищожават българската природа и затова смъртна присъда за тия ***!